Ο Mr Ντουγκης παντως παρα τις χθεσινες δηλωσεις του για σημερινη αποστολη των σπανιων και συλλεκτικων Nokia που παραγγειλαμε.....εξακολουθει μεχρι στιγμης να μην δινει παλι σημεια ζωης!!! Ρε λετε να του τελειωσαν και να περιμενει νεα παραλαβη??
Περα από την πλάκα ακόμα και dummies nokia να στέλνει ας μην αγχώνεται ιδιαίτερα κανείς και χαλάει τη ζαχαρένια του.... βιντεάκι unboxing και είναι καλημενος!!! Άσε που όταν αρχίσουν μαζικά τα κλαιμ στο paypal παίρνει πρέφα περί τίνος πρόκειται....όπως έχει συμβεί πολλές φορές και στο παρελθόν και γυρίζει τα χρήματα με συνοπτικές διαδικασίες!! Οπότε χαλαρά!!
Εεεε ρε γλέντια που θα χουμε..... Ποπ κορν όλοι από εβδομάδα και συνεχή παρακολούθηση του θέματος όταν θα αρχίσουν να παραλαμβάνουν οι πρώτοι!! Ίσως και εγώ αν μου το στείλει τελικά το nokia 3310!!!
@jgougos Ετσι και μου στείλει Mi6 αυθεντικο σφραγισμένο στα 230€ που πλήρωσα όχι μόνο διαφήμιση θα του κάνω αλλά θα του πω να στείλει φωτό να του κάνω άγαλμα!! Ακριβή πάντως θα του έχει βγει η διαφήμιση αυτό είναι το μόνο βέβαιο!!
Παράθεση από zt654: “και σε σχετικά αξιοπρεπή Αγγλικά του τύπου 'Do you have weather for a coffee?" χαχαχαχα! ” Καλα ενταξει με τα αγγλικα γινεσαι κακος τωρα!!! Για κινεζος ειναι σε επιπεδο Οξφορδης και βαλε.....εχω δει πολυ χειροτερα!!!
Παράθεση από OMAN: “Και σε εμένα απάντησε! Dear,your package will be send tommorrow,thanks! ” Για τις φωτογραφίες πάντως που του ζήτησα απο την σφραγισμένη συσκευή και το δέμα μουγκά στη στρούγκα ου ντουγκης!!! Είναι βαρύ αγόρι και δε μιλάει πολύ!!!
Zει ου ντουγκης.....Ζειιιιιιιιι................ Δουλευει και Κυριακες το θυριο και για παρτι του δουλευει και η dhl....αυριο λεει θα με εξυπηρετησει!!!
@makis1024 Αποψη μου ειναι μην τυχον και παραλαβει δεμα κανεις απο αυτους που εχει δωσει τρακ και το ανοιξει χωρις να τραβαει βιντεο παραλληλα για ευνοήτους λογους!!!
@makis1024 Σε παρομοιες περιπτωσεις αδερφε οταν γινουν 30-40-50 plus claim στο paypal ειναι αυταποδεικτη η απατη και συνηθως παει πιο γρηγορα το πραγμα......επισης υπαρχουν διαφορετικες κατηγοριες "πελατων" μεχρι στιγμης....καποιοι οι πρωτοι που τους εδωσε τρακ και περιμενουν να παραλαβουν κατι στα σιγουρα και καποιοι αλλοι οι πιο προσφατοι που δεν εχουν ουτε τρακ και εχει εξαφανιστει κι ολας τις τελευταιες 3-4 μερες (πραγμα ανησυχητικό για ολους αν κατσουν να το σκεφτουν καλα)!!! Επισης εκοψε τ…
Το eglobalcentral μιας και το ξανοίγει το γνωστό τρολ του σιτέ το θέμα είναι ότι χειρότερο υπάρχει σε επίπεδο επικοινωνίας!!! Είναι η γνώμη μου.....από εκεί και πέρα καθένας έχει από μια ανάλογα τις εμπειρίες του και το τι συναλλαγές και συμπεριφορές ανέχεται και γουστάρει να κάνει!!!
Δεν είσαι ο μόνος που δεν απαντάει πάντως.....ούτε σε εμένα απαντάει από χθές!!! Τα ενδεχόμενα είναι τα εξής: 1) Κάτι του τυχε και θα τα στείλει από βδομάδα 2) Αρχίσανε να παραλαμβάνουν τα καλώδια κάποιοι μαζι με τα πρώτα claim στο paypal και αποφάσισε να πάρει την μπάζα και να την κάνει!!! Σε κάθε ενδεχόμενο θα μάθουμε τι ακριβώς παίζει σε λίγες μέρες!!
Ναι.....απλά πλέον δεν το κάνει ούτε αυτό..... μάλλον στις παραγγελίες που έγιναν μετά την Τετάρτη!! Ούτε τρακινγκ.....ούτε φωνή ούτε ακρόαση..... μπορεί να του τελείωσαν τα καλωδια και περιμένει νεα παραλαβή!!