Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 71.
-
ORIGINAL CASE
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους ψαχνω να βρώ την αυθεντική θήκη του τηλεφώνου και δεν μπορώ να την βρώ πουθενά διαθέσιμη μήπως την έχει βρει κάποιος ??? Ευχαριστώ Υ.Γ. : μόνο mi store Τσεχίας την έχει αλλά δεν στέλνει Ελλάδα
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Night_68: “με κόστος γύρω στα € 20 ” Για να κάνουν αυτά εδώ ----> Xiaomi MIUI Official Forum ” Ακριβώς !!! αλλά να είσαι σίγουρος ότι κάποιοι τα πληρώνουν είτε γιατί δεν ασχολούνται καθόλου με το να το ψαξουν λίγο πως γίνεται , είτε γιατί για τα αγορασμένα από Ελλάδα φοβούνται μη χάσουν την εγγύηση είτε τέλος γιατί δεν τα πάνε καλά με Η/Υ κλπ (τώρα θα μου πεις τι θέλουν αυτοί την τελευταία έκδοση ??? αλλά αυτό είναι άλλη μεγάλη συζήτηση !!)
-
Παράθεση από amavroudis: “Εχεις δίκιο σε αυτά που αναφέρεις, αλλά υπάρχουν και ορισμένες (nightly) που είναι beta. Δεν μοιράζονται σε όλους. Random σε λίγους μόνο δοκιμαστικά, αν έχω καταλάβει και εγώ σωστά. ” Έχω αναφέρει ( δεν θυμάμαι εδώ ή σε άλλο θέμα ) ότι αγόρασα το δικό μου από το MI-STORE , το εκθεσιακό που είχαν είχε MIUI 9 , όταν ανοιξα σπίτι το δικό μου είχε 8.5 , τους πήρα τηλεφωνο και η απάντηση ήταν ότι δεν παίρνουν την αναβάθμιση όλα ταυτόχρονα αλλά με βάση την παρτίδα παραγωγής (…
-
Παράθεση από Xaris Skr: “Σε οποίους ήρθε ota update σε official global rom τελικά είναι Global Beta ROM απ όσα έψαξα..για αυτό δεν έχει βγει ακόμα στο σαιτ ” το ότι γράφει "MIUI Global 9.2 Σταθερή" δεν σημαίνει ότι η είναι η τελική και είναι BETA ??? (δεν είμαι ιδιαίτερα σχετικός με τις εκδόσεις γι΄αυτό ρωτάω)
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Xaris Skr: “Ούτε εκεί σου κολλάει ρυθμίσεις - Google - Συνδεδεμένες εφαρμογές? @Night_68” Όχι το δοκίμασα κανονικά δουλεύει Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από emvo: “Παράθεση από flowin_through: “Όχι, κανένα θέμα. Κάτι δεν έκατσε, ξαπερνα τη ρομ ” Έκανε μόνο του την αναβάθμιση. Πως το κάνω; Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” πηγαινε : ρυθμισεις -> σχετικά με το τηλέφωνο -> ενημέρωση συστήματος πάνω δεξιά έχει τρεις τελειές , τις πατάς και ανοίγει νέο μενού και επιλέγεις το πρωτο "Λήψη ενημερωσης¨"
-
Είστε ευχαριστημένοι από τις ευρυζωνικές υπηρεσίες της Wind (Internet)
Night_68 - - Wind Hellas (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από Night_68: “δεν το κατάλαβα αυτό ” Αν δεν υπάρχει διαθέσιμη (ελεύθερη) γραμμή για νεα σύνδεση έχουν την δυνατότητα να ενεργοποιούν τηλεφωνική σύνδεση επάνω σε άλλη γραμμή. Δηλ, από την γραμμή που εσυ παίρνεις ιντερνετ και σταθερο να δίνουν σταθερο και σε ένα άλλο σπίτι! ” ok κατάλαβα οπότε έτσι δημιουργεί τα προβλήματα αλλά για να το δώ αυτό μάλλον μόνο μέσω ΟΤΕ θα μπορώ ???
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από bilnas7: “ ” @Night_68 Στην περιοχή σου υπάρχουν ελεύθερες γραμμές για νέα σύνδεση; Ψάξε το λίγο μπορεί εκεί να είναι το πρόβλημα ” δεν το κατάλαβα αυτό για βοήθα λίγο
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Night_68: “Σταθερή : απλά χάλια !!!! Αγιους Αναργύρους 3,8 όταν στο ίδιο κτήριο (ίδιο ΚΑΦΑΟ) COSMOTE 9, CYTA 7 VOdafon 8 ίδ ίδια βλάβη (θορυβος γραμμης + συνακρόαση ) cosmote την άλλη ημέρα το πρωί αποκατάσταση WIND = αποκατάσταση μετά από 3 επισκέψεις τεχνικών της + 4 επισκέψεις τεχνικών ΟΤΕ + 1 συνδιαστική επίσκεψη χρονική περίοδος αποκατάστασης = 68 ημέρες !!!! όλες τις γιορτές χωρις σταθερό και internet οι λογαριασμοί έρχοταν κανονικά !! και σε παράπονο μου μου αφάιρεσαν 10 € !!…
-
Xiaomi mi note 2
Μήνυμαευχαριστώ τα βρήκα αυτά που είπες σχετικά με την γρήγορη φόρτιση όντως ισχύει αυτό που λές έχω δοκιμάσει με μικρό φορτιστή δεν βγαζει τον κύκλο και φορτίζει αργα με τον δικό του βγάζει τον κύκλο και φορτίζει γρηγορα απλά έλεγα μήπως έχει επιλογή ( π.χ όπως σε leeco s3 ) ώστε να επιλέγεις την ταχύτητα φόρτισης
-
Xiaomi mi note 2
ΜήνυμαΠαράθεση από Xaris Skr: “ Τελικά με ένα φορματ διορθώθηκε η λειτουργία του ενός χεριού.. Αλλά παραμένει αυτό με την αναπάντητη Και το άλλο που παρατήρησα είναι ότι έβγαλαν την δυνατότητα στους ιούς να επιλέξω και τους τρεις αντιβαιρους ” Format ??? = τι εννοείς ?? ιους ??= για βοήθα περισσότερο ούτε αυτο το ξερω !! επίσης είδα ότι εξακολουθεί να μην έχει επιλογή για γρήγορη φόρτιση ή όχι
-
Xiaomi mi note 2
ΜήνυμαΠαράθεση από Xaris Skr: “Και στο δικό μου.. Στο 6gb 128gb global έκδοση.. Το μόνο που παρατήρησα ενώ η γλώσσα είναι στα ελληνικά όταν έρχεται αναπάντητη κλήση γράφει <missed call> αντί για αναπάντητη κλήση ” !!!! Που το παρατήρησες !!! το έκανα για να δω και έχεις δίκιο και εγώ 6/128 global
-
RE: Xiaomi mi note 2
ΜήνυμαΠαράθεση από spairous1981: “Από έξω gearbest Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και στο δικό μου μόλις συνδέθηκε σε WIFI ήρθε η ενημέρωση. 128 Ελληνικό Για να δούμε τι λέει Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠαράθεση από spairous1981: “128 ota ναι Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ευχαριστω Το ελληνικό ? ή αγορασμενο από έξω Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠαράθεση από spairous1981: “Ευχαριστώ για το forum αλλά μόλις πήρε αναβάθμιση το mi note 2 από την miui 8.5.5.0 σε miui 9.2.1.0 ok όλα καλά. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αναβάθμιση ΟΤΑ ?? Ποια έκδοση έχεις (64/128) κλπ Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παλια δεν ειχε vdsl στην περιοχη μου Από τον Ιουλιο -Αύγουστο ηρθε ” είσαι τυχερός γιατί η περιοχή σου έχει ανατεθεί στην cosmote !! για δες την δική μου (Αγιοι Ανάργυροι ) που την έχουν δώσει στην Wind !!! όλοι γύρω - γύρω έχουν πάρει vdsl εδώ τα έργα θα τα κάνει H wind όταν σταματήσουν τα μνημόνια
-
ΜήνυμαΣταθερή : απλά χάλια !!!! Αγιους Αναργύρους 3,8 όταν στο ίδιο κτήριο (ίδιο ΚΑΦΑΟ) COSMOTE 9, CYTA 7 VOdafon 8 ίδ ίδια βλάβη (θορυβος γραμμης + συνακρόαση ) cosmote την άλλη ημέρα το πρωί αποκατάσταση WIND = αποκατάσταση μετά από 3 επισκέψεις τεχνικών της + 4 επισκέψεις τεχνικών ΟΤΕ + 1 συνδιαστική επίσκεψη χρονική περίοδος αποκατάστασης = 68 ημέρες !!!! όλες τις γιορτές χωρις σταθερό και internet οι λογαριασμοί έρχοταν κανονικά !! και σε παράπονο μου μου αφάιρεσαν 10 € !!!! όταν τους πήρα και το…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651