Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 71.

• Παράθεση από vrs5: “Ευχαριστώ Αντρέα, Αυτές που μου είχες βρεί εσύ είναι, τέλειες φίλε ” καλησπέρα ποιές ενοείς ???

• RE:

Night_68 - - Mi-Note 2 (Scorpio)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασες να την περάσεις χειροκίνητα ? Αν και σε αυτό το στάδιο εγώ θα έκανα unlock για να περάσω μια fastboot rom :)” Χειροκίνητα ? Πώς γίνεται αυτό ?? Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• όταν αγόρασα το δικό μου από το mi store στο Golden το εκθεσιακό είχε 9 (θεωρώ global γιατί είχε Ελληνικά) Σε ερώτηση μου στο support τους η απάντηση ήταν : ότι FOTA παίρνουν σταδιακά όλα και εάν θέλω να την βάλω να επισκεφθώ το services τους όπου (με χρέωση) θα το κάνουν αυτοί

• Παράθεση από Bodai: “Δεν ξέρω τι μπορει να κατεβάζει .. αλλα μην περιμενεις .. σταμάτησε το. ” μήπως την miui 9 ?? δεν έχω περάσει κάτι σημαντικό στο τηλέφωνο , τώρα το στήνω οπότε δεν θα μου σβήσει και τίποτα EDIT : την 8.5.5.0 MADMIED κατέβασε πάλι μάλλον η μόνη διαφορά που βλέπω είναι ότι εμφάνισε το εικονίδιο του mi drop στην επιφάνεια εργασίας που δεν υπήρχε πριν !!

• Παράθεση από Bodai: “Μην ασχολείσαι με το Mi PcSuite @Night_68. Δεν υποστηρίζει πλέον νεότερες εκδόσεις της Miui .. και η Xiaomi εχει εγκαταλείψει την ανάπτυξη του .. ” Είπα μήπως έχει κάποια ενημέρωση πάτησα να δω για αυτόματες ενημερώσεις miui δεν έβγαλε κάτι στην συνέχεια επέλεξα τις λήψεις από το menu (πάνω αριστερά γρανάζι) καί έχει ξεκινήσει να κατεβάζει κάποιο μεγάλο αρχείο !!!!! τι να κατεβάζω πάλι την 8.5.5.0 MADMIED ???

• καλησπέρα είμαι με 8.5.5.0 MADMIED όταν προσπαθώ να συνδέσω το κινητό στο pc ( win 7 με 64 ) , η εφαρμογή MiPCsuite δεν το βλέπει καθόλου και βγάζει "Connect your device via USB" Και στην συνέχεια : "You need to update your device to use Mi PC Suite, Update your device before connecting" Πρέπει να κάνω κάτι στο τηλέφωνο για συνδεθώ ?? Σημείωση το pc σαν απλό αποθηκευτικό χώρο το βλέπει Ευχαριστώ

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Night_68: “πήρα το Ελληνικό 6/128 έχει τα πάντα στα Ελληνικά υπάρχει λόγος να το ξεκλειδώσω ?? ” Ξεκλειδώνουμε για να έχουμε καλύτερες πιθανότητες αντιμετώπισης μια κατάστασης brick. Με κλειδωμένο bootloader δεν υπάρχουν πολλές επιλογέςΠαράθεση από emvo: “Στο regio γιατί μου το γυρνάει σε Κίνα συνέχεια ενώ το αλλάζω; Φοράει official Rom ” Ποια rom έχεις?Παράθεση από spy123: “και πως μπορώ να κάνω backup restore? ” Αν εχεις TWRP εγκατεστημένο μπορείς να κάνεις Na…

• καλησπέρα πήρα το Ελληνικό 6/128 έχει τα πάντα στα Ελληνικά υπάρχει λόγος να το ξεκλειδώσω ?? Ευχαριστώ πολύ

• Παράθεση από geopanatha13: “το εχει προσφορα στο καταστημα 399?μιλαμε για την ιδια εκδοση to global? ” Παράθεση από Antretng: “Πολύ καλή τιμή για το 128αρη global... πόσο μάλλον όταν έχει και εγγύηση. ” ναι στο επίσημο κατάστημα το πήρα το βράδυ 6/128 399 12 άτοκες 2 χρόνια εγγύηση infoquest φυσικά η global (εαν το λέω σωστά ) με ελληνικά επίσης αυτό της έκθεσης έχει πάνω την έκδοση android 7 την οποία μου είπαν έχει πάρει κανονικά το δικό μου το άνοιξα και φορτίζει έχει την 6

• Ψάχνοντας να βρω από ποιο site θα το αγοράσω να μην έχω πρόβλημα τελωνείου πέρασα σήμερα απο το mi -store να το δώ από κοντά γιατί δεν το είχα δει και το πήρα , τιμή 399 (12 άτοκες ) για το 6/128 αυριο στελνω το about phone για να δω τι γίνεται Υ.Γ. Η αγορά έγινε αφού έγινε η απαραίτητη σύγκριση με το mi max 2 που τα είχε διπλα - διπλα (τιμή 540) αλλά δεν μου έκανε το κλικ σαν τηλέφωνο , ωραίο αλλά στα μάτια μου δεν ...... η διαφορά οθόνης και ήχου ειναι τεράστια

• Παράθεση από Stelios Stelaras: “Παράθεση από Night_68: “Παράθεση από amavroudis: “Με το Priority Direct Mail δεν έχει αναφερθεί κάτι παράξενο μέχρι στιγμής. ” Ξέρουμε χρόνο που κάνει για να έρθει και πως παραδίδονται τα δέματα Ελλάδα (π.χ. ελτα , ACS )Ευχαριστώ ” συνήθως εντός 10 εργάσιμων είναι σπίτι σου. Με ελτα ” 10 ημερες και ΕΛΤΑ !!!! δηλαδή δεν τρώει όλη αυτή την ταλαιπωρία όπως όλα στο Βενιζέλος !!!!

• Παράθεση από amavroudis: “Με το Priority Direct Mail δεν έχει αναφερθεί κάτι παράξενο μέχρι στιγμής. ” Ξέρουμε χρόνο που κάνει για να έρθει και πως παραδίδονται τα δέματα Ελλάδα (π.χ. ελτα , ACS ) Ευχαριστώ

• Παράθεση από geopanatha13: “Καλησπέρα στο forum..Ήθελα να ρωτήσω το mi note 2 το βρισκω σε κάποιες αγορές εξωτερικού στη εκδοση 4/64 να λέει ότι έχει global rom και είναι ota.. Ισχυει κάτι τέτοιο γιατί μέχρι στιγμής ήξερα ότι global rom και ota βγάζει μόνο στο 6/128.Ένας πωλητής που τον ρώτησα αν η rom είναι official global μου απάντησε αυτό.. YOU: Hello the rom on this phone is official or custom?is it a multilanguage rom installed by you? Hello. This item comes with Global Rom and multilanguag…

• Παράθεση από amavroudis: “Stable και dev είναι σε android7. ” επειδή δεν είμαι ιδιαίτερα σχετικός ( το redmi note 3 το έχω αφήσει όπως ήρθε) αυτές είναι rom που περνάς μετά ???

• Παράθεση από amavroudis: “δεν θα έχεις πρόβλημα. Το ίδιο τηλέφωνο είναι κατά τα άλλα. Πρόταση μου για σιγουριά στο μέλλον είναι να την έχει την Β20. Εγώ με το mi5 gemini χωρίς την Β20 δεν έχω κανένα θέμα. ” Όπως πρόλαβα να κοιτάξω λίγο μάλλον δεν με πειράζει η έλλειψη 4G . Λόγω δουλειάς Μόνο στις καλοκαιρινές διακοπές βγαίνω εκτός Αθήνας αλλά και πάλι η χρήση που κάνω στο internet είναι ασήμαντη (λίγο ειδήσεις μόνο) Παράθεση από Octaviastikos: “Μονο το 6/128 είναι global version...το γράφει και …

• οπότε αυτό Xiaomi Mi Note 2 4G Phablet INTERNATIONAL VERSION 4GB RAM 64GB ROM-$376.66 Online Shopping| GearBest.com παρόλο που το αναφέρει σαν international δεν έχει την Β20 εαν το πάρω έχει άλλες διαφορές με την GLOBAL ?? ή μόνο τις περισσότερες μπαντες στο 4g ?? (μιας και μένω Αθήνα δεν πιστευώ ότι θα έχω προβλημα χωρίς την B20)

• Παράθεση από amavroudis: “δες εδώ: Συσκευές Xiaomi που υποστηρίζουν την 800άρα μπάντα (B20) ” ευχαριστώ πολύ το διάβασα το νημα που αναφέρεις αλλά δεν αναφέρει ξεκάθαρα για την international έκδοση ή δε κινέζοι ακόμα να απαντήσουν σε ερώτηση μου !!

• ΤΗΝ καλησπέρα μου σε όλους μιας και στην επικείμενη αγορά του 4/64 από ΚΙΝΑ με έχουν μπερδέψει οι rom ποια υποστηρίζει την Β20 Η GLOBAL ή η INTRNATIONAL ? ευχαριστώ πολύ

• έχω το ΚΑΤΕ ???

Night_68 - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Το kate είναι Το νούμερο που έγραψες έγινε λινκ,πάτα επάνω του ” ευχαριστώ πολύ και τώρα ας θυμηθούμε τα μαθητικά - φοιτητικά χρόνια και να πλακωθούμε στο διάβασμα για το μάθουμε

• έχω το ΚΑΤΕ ???

Night_68 - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Το αυτοκόλλητο από πισω τι γράφει; Εχει ευρωπαϊκο φορτιστή; Άνοιξε λογαριασμό και κανε και αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader. Κανε και search στο forum και θα σου λυθούν ολες οι απορίες ” ευχαριστώ για την απάντηση σου a) έχει ευρωπαϊκό φορτιστή β) το αυτοκόλλητο πίσω από το τηλέφωνο πρέπει να εννοείς = = εχει ενα αυτοκόλλητο που αναφέρει για την μπαταρία το β΄αυτοκόλλητο αναφερει τα 2 IMEI και το s/n ενω στο τρίτο αναφέρει model : 2015161