Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-71 από 71.
-
έχω το ΚΑΤΕ ???
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά Σήμερα παρέλαβα το κινητό (αγορά 13/11/2016 από Geekbuying και βόλτα σε όλη την Ελλάδα) !!!!! μια μικρή βοήθεια Πως ξέρω ότι είναι το KATE, δηλαδή που είχα ζητήσει ??? τα στοιχεία που δίνει ειναι : Model number : Redmi Note 3 Android version : 6.0.1 MMB29M MIUI version : MIUI global 7.3 | Stable 7.3.7.0 CPU : ΗΕΧΑ-CORE Build Number : MMB29M Επίσης πρέπει να ανοιξώ λογαριασμό στην XIAOMI ??? Ευχαριστώ πολύ
-
Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από osalonikios: “Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με κάποια κυρία τελωνειακο. Εκτός του ότι μου έκανε χάρη που μου μιλούσε και η βαρεμάρα της με ακουμπούσε δεν μου είπε κάτι καινούριο. Περιμένετε να κάνουμε εκτίμηση κι όταν κάνουμε πληρώνετε το ΦΠΑ + καποια τέλη. Φυσικα κι αυτη πιστή στην παράδοση μου έδωσε ένα άλλο τηλέφωνο να πάρω αλλά δεν πρόκειται. ” στείλε στοιχεία να πάρω εγώ ρε, τα γουστάρω πολύ αυτά...θα είμαι ευγενικός, μην ανυσυχείς!!! @Night_68 φαίνεται πως έ…
-
Καλησπέρα μια βοήθεια αγορά απο Geekbuying 11/11 και πληρωμή με paypal αποστολή από αυτούς 2/12 9/12 εφτασε Βενιζέλος και έφυγε για Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ (Κρυονέρι) από 9/12 είναι κολλημένο εκεί και δεν κουνιέται !!!!! Με τα ΕΛΤΑ δεν μπόρεσα να βρω άκρη από το τηλέφωνο Πόσο περιθώριο έχω να ζητήσω refund ???? γιατί βλεπω να μην ξεκολλάει με τίποτα από εκει Ευχαριστώ
-
Παράθεση από derveni: “@Night_68 Αγορα έως 50$ δεν έχει φόρο αν λέω αν είσαι ο γκαντέμης της παρέας και αποδεικνύεται ότι είσαι βαφτιστήρι του Μητσοτάκη, ας σοβαρευτούμε η απόδειξη του paypal είναι η κανονική απόδειξη αν ποτέ ζητηθεί. Προσωπική μου άποψη μην ακυρώσεις την παραγγελία. ” Οπότε να ζητήσω από το geekbuying να αναφέρει μια τιμή μικρότερη από $ 50 γιατί η αγορά *βαση και της μετροπής του paypal" έφτασε στα 153 €
-
Παράθεση από linuxilakis: “Ο Ομπάμα φταίει...έσφιξαν λίγο οι κ@λοι..Μετά από αυτόν όλα θα κυλήσουν όπως πριν...Σαν τις ταξιαρχικες επιθεωρήσεις...το ελληνικό δημόσιο θα κάνει πάλι το θαύμα του...το αξιόμαχο της βιτρίνας και άλλες δημοσιουπαλληλικες ιστορίες...Έχει δίκιο ο derveni κλουζώ... Μην σας πιάνει πανικός Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Παράθεση από derveni: “@Night_68 Παιδιά σταματήστε να μεταφέρετε ειδήσεις που δεν έχουν βάση, πάντα υπήρχαν τα scanner αλλά όχι για αυτό το σκο…
-
Μεταφέρω αυτά που διάβασα σε γνωστό Ελληνικό forum τεχνολογίας . Πρέπει να έχουν εγκαταστήσει τις τελευταίες ημέρες scanner στο τελωνείο και ελεγχουν δέματα για να δουν τι περιέχουν. Λόγω του όγκου των δεμάτων μάλλον γίνεται επιλογή ποια θα περάσουν από σκανάρισμα βάση ίσως του αποστολέα (πχ gearbest) ή της μεταφορικής εταιρείας Εάν ισχύει κάτι τέτοιο σίγουρα είναι άσχημη εξέλιξη για αγορές από το εξωτερικό. Επίσης σε forum για ατμισμα αναφέρουν ότι πακέτα από GearBest μπηκαν την Παρασκευή Tελων…
-
Δεν ξέρω εαν το λέει Στην περιγραφή αναφέρει : [HK Stock][Official International Version]Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch FHD 3GB 32GB Smartphone Qualcomm Snapdragon 650 Hexa Core MIUI V7 16.0MP TOUCH ID - Gold και ποιο κάτω στα αναλυτικότερα στοιχεία : Note:The international version will be installed with Global MIUI 7.0 OS ROM, Google play store, Google services and multi-languages.It supports OTA update.This item is stocked in hongkong warehouse, it will be shipped seperately if ordered with …
-
(συγνώμη δεν βρήκα πως απαντάω σε post, οποτε γράφω έτσι ) # ΒODAI = ναι υπάρχει στο μαγαζί της στο Ali αλλά χωρίς έκπτωση , έκπτωση έχει μόνο στο γκρί #ΝαsDriver = προφανώς το ζητάω στην παραγγελιά ??? , είναι από τα λίγα κινεζομάγαζα που δεν έχω ψωνίσει Αυτό που γράφω για την μπαντα 4g είναι σωστο ???
-
Θεωρητικά πλεόν επιτρεπονται , συμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες τηΕ ΤτΕ΄επιτρέπεται η αγορά αγαθών μεσω Ελληνικής κάρτας. (για revolut δεν το συζητάμε πάντα επιτρεπτόταν) Θεωρώ ότι τέτοια έχεις συνδέσει στον λογαριασμό Paypal. Αλλά γιατί δεν κοιτάς τον λογαριασμό σου στο paypal να δεις εάν έχει γίνει χρέωση
-
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα Δεν έχω κάποια επαφή μέχρι στιγμής με κάποιο xiaomi τηλέφωνο , αλλά να που ήρθε ο καιρός να αποκτήσω Θα ήθελα την βοήθεια σας στο εξής : Μιας και μετά από την σχετική έρευνα μου διαπίστωσα ότι είναι το VFM ΚΙΝΗΤΌ , σκοπέυω να το πάρω για την κόρη μου ( αφού "ασχοληθώ" λιγο και εγώ μαζί του πριν πάρω και εγώ ), και μιας αυτές τις ημέρες υπάρχουν αρκετές προσφορές φτάσαμε στο σημειό της αγοράς. Το προβλημα μου είναι ότι θέλω την 800 μπαντα λόγω wind (Δεν ξέρω εαν ισχύ…