Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 377.
-
Μαλλον εχεις καιρο να μπεις!!! Την περασμενη εβδομαδα ενα ποσοστο των δεματων ισως και ανω του 70% σταματησε τελωνειο!! Αυτην την εβδομαδα απο οτι φαινεται μεχρι στιγμης μαλλον ξαναεπιστρεψαμε σε κανονικους ρυθμους!!χαχα Το πιθανοτερο ειναι να προσπαθουν να εκτελωνισουν ακομα τα της περασμενης εβδομαδας....καπου διαβασα για 6000 δεματα!!!
-
Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Καλη τύχη σε όλους..... Thank you yeso!!!
-
@MIUI_ART Admin στο mi4 τωρα οσοι εχουμε περασει την 7.3.1.0 Stable μπορουμε απο πανω την καινουργια 7.3.2.0 Stable η πρεπει να επιστρεψουμε σε official stable για να κανουμε το φλασαρισμα μεσω updater (στο mi4 lte-ct που εχω μονο με αυτον τον τροπο περνιεται απο οσους εχω δοκιμασει)?? Υ.Γ. Και κατι αλλο, υπαρχουν αξιοσημειοτες διαφορες η να μεινω με την 3.1??
-
@MIUI_ART Μαλιστα υπερφορτωθηκανε και αυτοι!!! Τελοσπαντων....υπομονη!!! Ευχαριστουμε admin για την ενημερωση!!
-
error 500 βγαζει και δεν κατεβαζει την rom για το mi4......μπορειτε να το φτιαξετε παιδες??
-
Επειδη πολλα παινεματα διαβαζω τελευταια για το banggood ας γραψω και εγω την εμπειρια μου σε παραγγελια που εκανα αυτη την Δευτερα!!! Παρηγγειλα το xiaomi mi4 2gb 4g και τους εγραψα στα σχολια της παραγγελιας μου 3 απλουστατα πραγματα οτι θελω: 1) Low Vallue 2) Σφραγισμενη εργοστασιακα συσκευη (αυτο ενοεειται για εμενα σε ολες τις αγορες μου απο Κινα......αγοραζω καινουργιο ΘΕΛΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!!! Αλλοι θελουν να τους τα τσεκαρουν οι κινεζοι δικαιωμα τους!!) 3) Φωτογραφιες απο το δεμα μου κα…
-
Παράθεση από Xstos: “Μεταφέρω με ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ μια πληροφορία σχετικά με τα πακέτα μας, που φαίνεται να έχουν έρθει Ελλάδα από μέσα Απριλίου, αλλά είναι κολλημένα στο αεροδρόμιο. Μίλησα σήμερα με συγγενή, υπάλληλο των ΕΛΤΑ, εξηγώντας του τα σχετικά και μου είπε σχεδόν σίγουρα ότι τα πακέτα βρίσκονται στο Τελωνείο. Είπε, επί λέξη, "ήρθαν, σκαναρίστικαν από τον υπάλληλο των ΕΛΤΑ, τα πήρε το Τελωνείο (εξ ου και το γεγονός ότι το στάτους δεν έχει αλλάξει) και τώρα περιμένουμε να τα αποδεσμεύσει, οπ…
-
@maddoctor Απλα το εβαλα στο καλαθι μου και χρησιμοποιησα 1992 ποντους απο τους 3000 που εχω!! Τους δεκτηκε κανονικα και ολοκληρωσα την παραγγελια.......τωρα πως και τι δεν ξερω!!! Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι στο banggood οταν εχεις πολλους ποντους μπορεις να χρησιμοποιησεις οσους ποντους θες μεχρι η εκπτωση να φτασει στο 15% της αξιας του προιοντος (ακριβως τοσο ειναι τα 18 ευρω εκπτωση που πηρα!!!) εκτος και αν προκειται για unbeatable price!!!
-
Σαφως και ειναι γουστα, σαφως και το redmi note 3 pro (κοντα στα 200 ευρω ομως ακομα) που αναφερεις ειναι καλυτερο, σαφως και το redmi 3 pro κατα την τεπεινη μου γνωμη δεν ειναι καλυτερο επεξεργαστικα τουλαχιστον sn808 vs sn616 αλλα μπορει ισαξιο λογο των 3ων gb ram αλλα ειναι και πιο ακριβο 20 ευρω!!! Εγω σου μιλαω για vfm και στην συγκεκριμενη τιμη το mi4c 16gb ειναι αναμφισβητητα νομιζω συνολικα μια παρα παρα παρα πολυ καλη αξια για 120 ευρω!! Υ.Γ. Δεν ειμαι κολλημενος με συσκευες, νομιζω μιλ…
-
@mixaliscy Φιλε Μιχαλη 145 δολαρια το εχει το μαυρο (το ασπρο ναι εχεις δικιο 149) !! χαχαχα Εγω δηλαδη που πληρωνω παντα σε δολαρια και αφηνω την τραπεζα να κανει την μετατροπη με το κουπονι 5 δολαριων που μου εδωσε πληρωσα ακριβως 122 ευρω!!! 122 ευρω η συγκεκριμενη συσκευη ειναι το απολυτο vfm κατα την ταπεινη μου γνωμη......ουτε redmi 3 ουτε τιποτα.....επεξεργαστικα ειναι κατα πολυ ανωτερο, και σε καμερα πιστευω και σε ρολαρισμα γενικοτερο και σε οθονη........ισως να υστερει σε κατασκευη (αν…
-
Παιδες ξερει κανεις ποσες μερες κανει ο yesos για να γινουν shipped οι παραγγελιες?? Στο σιτε του γραφει μια εργασιμη....... Επισης, χθες το πρωι μου ειπε προτου παραγγειλω (παρηγγειλα αμεσως μετα κατα τις 11 το πρωι χθες προιον που ηταν και ειναι απο οτι βλεπω in stock) οτι μεχρι αυριο (σημερα) το αργοτερο θα εχει φυγει το δεμα μου και θα εχω tracking!! Σημερα ομως αφαντος.....ουτε live chat, ουτε απανταει στα μυνηματα, ουτε tracking, ουτε φωνη ουτε ακροαση!! χαχαχα Απο οσο ξερω δεν ειναι καμια…