Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-15 από 15.
-
Αλλα +3 σήμερα από alucards74 και alucards743
-
Παμε γερά είμαστε πρώτοι με διαφορά
-
Καλή χρόνια με υγεία και ευτυχία. +2 από alucards743
-
και εγω ως alucards743
-
Τωρα πως πειθουνε τη γυναίκα ότι θέλω να της ξεφορτωθω το redmi note 3 sp που έχω κανα εξάμηνο τώρα για να πάρω το τούμπανο. Και της το χω κάνει άλλες δύο φορές . Της έδωσα redmi 1s για να πάρω το redmi note 2 και μετά το 3. Προβλεπω να ναι βαριά ή παντόφλα„“
-
Παράθεση από d4almond: “Παράθεση από Ser milo: “Ευχαριστω πολύ . Λειτουργει παρά πολύ καλά στο RN3 PRO ” μπορείτε να μου πείτε το βήμα για flash rom? τι αποκατάστασης που χρησιμοποιείτε από τον τρόπο? ” Εκανα ότι λέει ο οδηγός. Factory reset στο TWRP και install kenzo rom
-
Ευχαριστω πολύ . Λειτουργει παρά πολύ καλά στο RN3 PRO
-
Αυτό θέλω να ναι ή επόμενη αγορά μου Original Xiaomi Bluetooth Headset Earphone Handsfree Headset LYEJ01LM Black Color
-
ΨΉΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Μήνυμα112
-
RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
Ser milo - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕυχαριστω για τον οδηγό. Επιτέλους σε official firmware
-
Καλησπέρα στην κοινότητα. Θα ήθελα την βοήθεια σας με το firmware του κινητού μου. Το παρέλαβα σήμερα και μπαίνοντας στα settings είχε το 7.98.9.0(LHOCNCL) firmware. Επίσης είχε και playstore και πολλές γλώσσες μέσα. Προσπάθησα να βάλω ενα απο τα επίσημα Global stable, Global developer , China developer rom αλλά μου έβγαζε Could'nt verify update. Το Stable china πήγε στην αρχή να το περάσει αλλα ξαναεπέστρεψε στο άγνωστο αυτό firmware. Υπάρχει κάποιος οδηγός να ακολουθήσω για ξαναεπιστρέψω σε of…