Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.
-
Πως να εγκαταστήσουμε το Google Play Store σε οποιαδήποτε Xiaomi συσκευή [οδηγός βήμα βήμα][GAPPS]
gede - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΕντάξει με το προφίλ.Τώρα πάμε στα δύσκολα, έλεγχος bootloader; Θα προσπαθήσω να το κάνω και επανέρχομαι.Πάντως παιδιά ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρων.
-
Πως να εγκαταστήσουμε το Google Play Store σε οποιαδήποτε Xiaomi συσκευή [οδηγός βήμα βήμα][GAPPS]
gede - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από kon.geo: “Δοκιμασε το απλο. Κανε αποσυνδεση και μια εκκαθάριση δεδομενων google play ” Τα έκανα αυτά φίλε, αλλά τίποτα,ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρων.
-
gede - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΤι πρέπει να κάνω;Δεν έχω ιδέα;Εγώ ξέρω ότι το κινητό ήρθε από Κίνα με εγκατεστημένο το play store και δεν είχα κανένα θέμα και αυτά που λες μου φαίνονται κινέζικα.
-
gede - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημέρα.Δεν κατέχω και πολλά...
-
gede - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΈχω και εγώ πρόβλημα με το Play Store,μετά την αναβάθμιση που μου ήρθε σε miui8 [miui 8.0.1.0(LHOCNDG)Stable] δεν ανοίγει και μου γράφει (σφάλμα ανάκτησης πληροφοριών από τον διακομιστή)[RH-01].Να πω ότι το τηλέφωνο(Xiaomi_Redmi_Note_3) το έχω 2 μήνες και δεν είχα πρόβλημα με το Play store.Aν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...