Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.
-
Σε ευχαριστω @Maronbil
-
Widget παιδια πως κανω εγκατασταση; Και η συγκεκριμενη του ρολογιου που βρίσκεται; (συηνωμη για τις 'χαζες' ερωτησεις αλλα τωρα μαθαίνω..)
-
Αψογος φιλε dnomikos.... Θα περιμενω την επομενη και αν δεν τοτε θα επεμβω. Ευχαριστω
-
Παράθεση από spideman3: “Ανακαλυψα αυτο το προβλημα στο ρολοι” Και σε μένα το ίδιο κανει (Mi3w). Υπαρχει λυση;
-
Παιδια οι 'προεπιλογες' που βρισκονται στις Ρυθμισεις?
-
Συγνωμη αλλα ολο αυτο με τα sms δεν ειναι λιγο μπερδεμενο; Τελικα ελληνικα/αγγλικα με κεφαλαια & μικρα μεχρι 160 χαρακτηρες σε ενα μηνυμα ποτε θα μπορεσω να στειλω;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “UPDATE : Mία μικρή έκπληξη ... Η νέα GTV-4.11.28 για τα Mi-3W & Mi-4 WCDMA είναι έτοιμη για Download... Mi-3W & Mi-4 => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-4.11.28.zip ----Change Log (Λίστα ενημέρωσης)---- * Ενσωμάτωση των αλλαγών της 4.11.28 MIUI Rom * Strip Unicode enable (εώς 160 χαρακτήρες στα μυνήματα) * Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση * Καλύτερη διαχείριση πόρων (μνήμης) * Αναβάθμιση του Mi-Router - Mi-Key - Mi-Band κ.α. στην τελευταία έκδοση Λόγω ταξι…
-
Το ίδιο 'πρόβλημα' έχω και εγώ με τον Στέλιο. Θέλω να δίωξω αυτές τις εφαρμογές μέσω του Τitanium και δεν με αφήνει...(κάτι που μέχρι την προτελευταία εκδοση λογισμικού εκανα κανονικά). Καμια λύση; Ευχαριστω
-
Mπραβο παιδια, σας ευχαριστουμε
-
Nα προσθεσω και εγω οτι στο MiPad με την νεα εκδοση η φωτεινωτητα της οθονης 'κλειδωνει' στο μεγιστο και σε στραβωνει, πραγματικα ενοχλητικο... Στην προηγουμενη (4.19)δεν ειχα τετοιο θεμα... Μαλλον θα γυρισω πισω....
-
Ευχαριστούμε παιδιά, εγω και οι νεοι χρηστες του MiPad! Αναμενουμε Κeep going
-
like και απο μενα μολις τωρα.. (Λεωνιδας Κουγιουμτζης)
-
Σε ευχαριστω, θα το δοκιμασω
-
Eρωτηση ασχετου (γιαυτο και ζητω την κατανοηση σας αν το ποσταρω σε λαθος νημα..) Μου ηρθε σημερα το MIpad, ολα καλα και ολα ωραια περασα χειροκινητα την 3.21-4.8.22. Η αναβαθμιση εγινε κανονικα και απεκτησα και ελληνικα ομως αραια και που μου βγαζει " οτι η η υπηρεσια exchange service δεν λειτουργει πια" Τι μπορει να ειναι αυτο? Ευχαριστω