Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 296.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• @Ioannis Argyropoulos To default app της Miui. Δεν έχω εγκαταστήσει κάτι άλλο. @mixaliscy Να μην λέω ότι να ναι; Αυτό με το messenger το κάνει και στον @Project_P που εχει την ελληνική ρομ. Επίσης δεν είναι σημαντικό που παίζει μουσική αφού βγάλω τα headphones? Συγγνώμη τότε, θα κοιτάω πάντα να χαμηλωνω τα Media πριν βγάλω τα ακουστικά για να μην ξυπνάω όλο το σπίτι με την μουσική. Πραγματικά ήθελα να το ρωτήσω και τις προάλλες γιατί σε βλέπω θιγεσαι υπερβολικά όταν κάποιος πει κακό λόγο για την…

• @Bodai Σαν General In-Ear (εγω το σεταρα αυτο) headphone. By default τα είχε σκέτο General. Στο Assign buttons ορίζει το πάνω κάτω σαν volume up & down. Αυτά. Όσο για το detection, μου βγάζει κατευθείαν το σηματάκι των hands free οταν τα συνδέω. Καμία επιλογή για κάτι άλλο στο notification bar.

• Να προσθέσω κάτι ακόμα που απλά μου έφερε γέλιο. Έκανα τεστ τo headphone μέσα από το QC Test, όλα ωραία και καλά, μόλις όμως έβγαλα τα ακουστικά άρχισε να μικροφωνιζει σαν τρελό το κινητό. Πατούσα να κάνει reboot και το έκανε μετά από 2 λεπτά. Να το δώσω στην γιαγιά μου μήπως να το ξεματιασει; Λέτε να είναι ματιαγμενο το χρυσό μου; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• @caeser Για του λόγου το αληθές.. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• @caeser Ναι έχει επιλογή για αποθήκευση σε SIM. Θα ζητήσω αύριο ακουστικά από κάποιον φίλο για να τα δοκιμάσω.

• Παράθεση από Project_P: “@DrSaG Για δοκιμασε και κανα αλλο σετακι handsfree να δεις γιατι μερικες φορες εχουν περιεργη συμπεριφορα. Εμενα ουτε στην Global το εκανε ουτε στην Ελληνικη stable το κανει αυτο. Δοκιμασα με τα Mi Hybrid και με ενα αλλο σετ Iluv που εχω και οταν τα βαζω με ρωταει παντα αν θελω να ενεργοποιησωMiKey λειτουργεια ή ακουστικα (και ανοιγει το τελευταιο mp3 πανω στο συρταρι, χωρις να παιζει ομως) και οταν τα βγαζω δεν κανει τιποτα... ” Σε ρωτάει αν θέλεις να ενεργοποιήσεις το …

• @caeser 1) Θέλω να αποθηκεύσω απευθείας στην SIM από την Δημιουργία επαφής. Επιλέγω την αποθήκευση σε Sim Card, συμπληρώνω τα πεδία και γράφει "an error has occured". Δεν προσπαθώ να κάνω extract στην SIM, αλλά αποθήκευση μιας νέας επαφής. 2) Αυτό ακριβώς. Δεν έχω καμία εφαρμογή ανοιχτή. Μόλις κάνω unplug ξεκινάει να παίζει μουσική. Έκανα και clear cache + data του Music player αλλά και πάλι τίποτα (το πρότεινε ένας mod στο αγγλικό φόρουμ).

• @Bodai Τα αναγνωρίζει κανονικά. Βγάζει το σύμβολο επάνω του headset. Τίποτα άλλο.

• @Bodai Χρησιμοποιώ τα hands free της Samsung. Ξέχασα να το αναφέρω αυτό. Τα ακουστικά δουλεύουν κανονικότατα, χωρίς θόρυβο, όπως και το μικρόφωνο. Το πρόβλημα είναι στο unplug!

• @caeser Δεν διαφωνώ με αυτά που αναφέρεις και κυρίως δεν θέλω να παρεξηγηθώ με τον τρόπο που τα λέω. Δεν κράζω εσάς, δεν φταίτε σε κάτι εσείς για τις global roms. Το θέμα είναι όμως πως όταν αγοράζεις μια συσκευή και αναφέρει ότι μπορεί να κάνει αυτό (save contacts σε SIM), ΠΡΕΠΕΙ να το κάνει. Όταν μου έχει επιλογή για αποθήκευση στην SIM ΠΡΕΠΕΙ να είναι διαθέσιμη αυτή η επιλογή. Είναι σαν να μου αναφέρεις πως αγόρασες ένα ψυγείο και δεν βγάζει ψύξη και εγώ σου προτείνω να βγάλεις τα τρόφιμα στο…

• Έχει καταντήσει αηδία πραγματικά. Χτες ξύπνησα την δικιά μου το βράδυ επειδή απλά έβγαλα τα hands free από το κινητό και άρχισε να παίζει μουσική στο φουλ. Μια που δεν μπορείς να αποθηκεύσεις σε SIM, μια αυτό με την μουσική. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω...Πως αποκαλείς κάτι STABLE όταν έχει σημαντικά bugs όπως αυτά που αναφέρω...Δεν ξέρω. Καλό το value for money, αλλά κάτι τέτοια είναι που με εκνευρίζουν αφάνταστα. Το πρόβλημα με τα hands free που όταν τα βγάζεις παίζει μουσική το έχουν αναφέρει κ…

• @mixaliscy Θελεις να μου πεις οτι κανεις save contacts απευθείας στην SIM? Πρέπει να είσαι ο μοναδικός που το κατάφερε σε RN3 πάντως... Ούτε αν βγάλεις τα hands free δεν παίζει η μουσική μόνη της; Το δοκίμασες πολλές φορές και δεν το κάνει;

• @Bodai Γιατί να πρέπει να κάνω όλες τις επαφές export στην SIM και να μην μπορώ να αποθηκεύσω άμεσα 3-4 τηλέφωνα που θέλω; Δεν το καταλαβαίνω αυτό! Καλή ανάσταση @hoyas Δεν υπάρχει πρακτική διαφορά, το θέμα είναι απλό. Θέλω να αποθηκεύσω μια επαφή απευθείας στο κινητό και όχι να κάνω export όλες τις επαφές στην SIM. Θελω 3-4 τηλεφωνα να τα περάσω απευθείας εκεί. Αν γίνει κάτι και πρέπει να χρησιμοποιήσω την SIM σε ένα απλό τηλέφωνο που δεν έχει wifi κτλ τι θα γίνει; Δεν υπάρχει λογική σε αυτό το…

• Υπάρχει πιθανότητα να γνωρίζει κάποιος και για αυτό που έγραψα πιο πάνω; Επίσης σήμερα ανακάλυψα ότι αν κάνεις Rotate ένα βίντεο στο Facebook που το έχεις σε παύση, αρχίζει να παίζει μόνο του χωρίς λόγο. Και στο messenger αν πατήσεις στα όρια του text box για να στείλεις μήνυμα, κλείνει το head chat. Σαν να πατάς το Back αντιδραει. Τέλος, ακόμα πιο σπαστικό είναι το bug με τα hands free. Οπότε τα βγάζω και ενώ έχω κάνει stop την μουσική, αρχίζει και παίζει ξανά μουσική στο φουλ. Κοντεψα να ξυπνή…

• Να κάνω μια ερώτηση και εγώ γιατί δεν βρίσκω κάποια λύση όσο και να έψαξα. Δεν μπορώ από την ώρα που πήρα το τηλέφωνο να αποθηκευσω μια επαφή στην SIM απευθείας. Μου βγάζει "an error has occurred". Δοκίμασα από 1 έως 7 χαρακτήρες μόνο χωρίς τελείες παυλες κτλ καθώς και ελληνικά/αγγλικά. Δεν την αποθηκεύει την επαφη για κανένα λόγο. Έχω την 7.2.3 Global Stable. Ξέρει κανείς γιατί το κάνει αυτό; Γνωρίζω πως μπορώ να κάνω import στην SIM όλες τις επαφές του τηλεφώνου αλλά εγώ θέλω να αποθηκευσω απε…

• @stema Αν διαβάσεις τις τελευταίες 2-3 σελίδες θα βρεις την απάντηση που ψάχνεις. Καλό θα ήταν όταν μπαίνετε σε ένα νέο φόρουμ να χρησιμοποιείται την αναζήτηση πρώτα. Βοηθάει και εσάς και τους υπόλοιπους που αναγκαζονται να απαντάνε τα ίδια συνέχεια. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τον τρόπο που το λέω Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Μόνο που στο Poll υπάρχει και Greece και Macedonia άρα μάλλον δεν έπιασε Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Το ξεκλείδωμα δεν γίνεται άμεσα. Κάνεις αίτηση και περιμένεις 10 μέρες περίπου. Οπότε σε ένα "φρεσκο" κινητό δεν μπορείς να περάσεις την ελληνική rom με την μια. Θέλει υπομονή. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Παράθεση από hoyas: “Σχηματικο το εικοσαρικο. Το θέμα είναι να υπάρχει άνθρωπος για να φτιαχνει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το θέμα είναι να μην χρειαστεί ποτέ! Αλλά αν χρειαστεί μπορώ να σε βοηθήσω για επισκευή κτλ.

• @hoyas To 20ευρω το είπα στο περίπου όχι για να στο φτιάξει κάποιος αλλά ότι τόσο κοστίζει από το Ebay το ηχείο/μικρόφωνο/usb. Γενικά αν ψάξεις, πάνω από 20 ευρώ μόνο η μητρική έχει αν θυμάμαι καλά.