Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 296.
-
Σε όσους θέλετε να κάνετε πρώτη φορά flash rom στο κινητό σας και φοβάστε, θα σας πω την δική μου σύντομη εμπειρία. Πρώτα απ'ολα επέλεξα Xiaomi γιατί είδα αυτό εδώ το φόρουμ και ας γνωρίζω πως αν χρειαστεί κάτι από Hardware θα πρέπει να το στείλω Κίνα. Μόνο που είδα το πόσο βοηθάνε τα "παιδιά" (σορυ που σας αποκαλώ παιδιά, είναι μια λέξη που δεν μου αρέσει και τόσο να την χρησιμοποιώ όταν συνομιλώ με αγνώστους αλλά νιώθω πως είμαστε μια παρέα) κατάλαβα πως ότι και να συμβεί θα το στρώσω. Ειδικά …
-
@NasDriver Δεν διαφωνώ, αλλά όσο αφορά την κάμερα δεν υπάρχει και λόγος να γίνει ειδική συζήτηση μιας και όλοι ξέρουμε τι παίζει (και δεν θα αλλάξει αυτό), οπότε μια γενική κουβέντα κάναμε :confused: Αντιμετωπίζει κάνεις πρόβλημα αποθήκευσης επαφών στην SIM? Από την ώρα που το πήρα στα χέρια μου το κινητό δεν μπορώ να αποθηκευσω ούτε ένα νούμερο απευθείας στην SIM. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Τραβουσα το λιμάνι της Καβάλας το βράδυ σε πολύ χαμηλό φωτισμό και οι φωτογραφίες ήταν πολύ καλές και αν θέλεις να μιλήσουμε ειλικρινά, πολύ καλύτερες από το RN3 σε όλες τις συνθήκες (γνώμη μου πάντα). Το κακό με το S3 βεβαια ήταν ότι βγήκε με πολλά ελαττώματα στο SW. Μιλάω πάντα για το I9300. Και το είχα πληρώσει 540 ευρώ Cash. Ακόμα τα κλαίω για το σύνολο του κινητού πλην της φωτογραφικής πάντα Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
1) Mi Camera Size: 2592x4608 ΝΟ HDR Μηκος Εστιασης: 3.57mm White balance : Auto Χρονος εκθεσης 1/276 ISO : 100 2) Mi Camera Size: 2592x4608 HDR Μηκος Εστιασης: 3.57mm White balance : Auto Χρονος εκθεσης 1/301 ISO : 100 3) Mi Camera Size: 2592x4608 ΝΟ HDR Μηκος Εστιασης: 3.57mm White balance : Auto Χρονος εκθεσης 1/380 ISO : 100 4) Mi Camera Size: 2592x4608 HDR Μηκος Εστιασης: 3.57mm White balance : Auto Χρονος εκθεσης 1/689 ISO : 100 5) Open Camera Size: 3456x4608 HDR Άγνωστο (?) Μηκος Εστιασης:…
-
Δεν έχω τέτοια επιλογή στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων πάρα μόνο Sync messages from Mi Cloud που αν το πατήσω οδηγεί σε ένα παρόμοιο Tab με αυτό που έστειλες στην φώτο και είναι ενεργοποιημενο. Τελικά είχε πρόβλημα η SIM παρόλο που δούλεψε σε άλλο τηλ στην πρώτη δοκιμή, χτες δεν δούλευε καθόλου στην λήψη μηνυμάτων. Case closed. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Παράθεση από lukaic: “Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να ρυθμίσω χειροκίνητα το δίκτυο σε 2g, 3g ή 4g. Στο προηγούμενο κινητό μου είχα App band switcher που έβαζε μια εύχρηστη συντόμευση στα notifications και έτσι έκανα καλή οικονομία στην μπαταρία. Δυστυχώς σε αυτή τη συσκευή δε λειτουργεί όπως επίσης δε μπορώ να βρω πουθενά στο μενού που μπορώ να το ρυθμίσω κατά βούληση. Επίσης υπάρχει τρόπος να ενεργοποιώ την οθόνη με double tap? ” Settings--SIM Cards & mobile networks--SIM 1 (ή 2 αναλογα π…