Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 296.

• Σε όσους θέλετε να κάνετε πρώτη φορά flash rom στο κινητό σας και φοβάστε, θα σας πω την δική μου σύντομη εμπειρία. Πρώτα απ'ολα επέλεξα Xiaomi γιατί είδα αυτό εδώ το φόρουμ και ας γνωρίζω πως αν χρειαστεί κάτι από Hardware θα πρέπει να το στείλω Κίνα. Μόνο που είδα το πόσο βοηθάνε τα "παιδιά" (σορυ που σας αποκαλώ παιδιά, είναι μια λέξη που δεν μου αρέσει και τόσο να την χρησιμοποιώ όταν συνομιλώ με αγνώστους αλλά νιώθω πως είμαστε μια παρέα) κατάλαβα πως ότι και να συμβεί θα το στρώσω. Ειδικά …

• Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

DrSaG - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

@mixaliscy To ξέρεις πως η 6η και η 7η φωτογραφία θα μπορούσε άνετα να γίνει θέμα στο κινητό μας έτσι; Ψήστο! χαχα

• @tsine Σου ήρθε ΟΤΑ ? Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Μήνυμα

Καλύτερα νομίζω να θέσεις το ερώτημα RN3 Pro vs Bob Ross Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• @NasDriver Δεν διαφωνώ, αλλά όσο αφορά την κάμερα δεν υπάρχει και λόγος να γίνει ειδική συζήτηση μιας και όλοι ξέρουμε τι παίζει (και δεν θα αλλάξει αυτό), οπότε μια γενική κουβέντα κάναμε :confused: Αντιμετωπίζει κάνεις πρόβλημα αποθήκευσης επαφών στην SIM? Από την ώρα που το πήρα στα χέρια μου το κινητό δεν μπορώ να αποθηκευσω ούτε ένα νούμερο απευθείας στην SIM. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Μήνυμα

Τραβουσα το λιμάνι της Καβάλας το βράδυ σε πολύ χαμηλό φωτισμό και οι φωτογραφίες ήταν πολύ καλές και αν θέλεις να μιλήσουμε ειλικρινά, πολύ καλύτερες από το RN3 σε όλες τις συνθήκες (γνώμη μου πάντα). Το κακό με το S3 βεβαια ήταν ότι βγήκε με πολλά ελαττώματα στο SW. Μιλάω πάντα για το I9300. Και το είχα πληρώσει 540 ευρώ Cash. Ακόμα τα κλαίω για το σύνολο του κινητού πλην της φωτογραφικής πάντα Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Γενική κουβέντα για το RN3 κάνουμε, δεν βλέπω να μιλάμε για ψυγειοκαταψυκτες :p :p Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Μήνυμα

Και το J3 2016 βγάζει πολύ καλές φώτο Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Μήνυμα

@tsine Χαλια σε low light το S3? Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω. Μέχρι και το IP5s (σε κάποιες συνθήκες και το 6) το πατούσε άνετα. Το καλύτερο ήταν όταν ζουμαρες για να δεις μια λεπτομέρεια. Άψογη ανάλυση. Τώρα από κει και πέρα γνώμες είναι αυτες Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Μήνυμα

130 ευρώ; Μάλιστα. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Δεν υπάρχει άλλη δικαιολογία πλέον Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Ότι και να λέτε, την κάμερα του Samsung Galaxy S3 (2011-12 μοντέλο αν θυμάμαι καλα) δεν την πιάνει το RN3 για κανένα λόγο :p :p Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Μήνυμα

Στην Έδεσσα είναι στους καταρράκτες... Ναι όντως είναι το Mode. Το δοκίμασα πριν λίγο. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Μήνυμα

1) Mi Camera Size: 2592x4608 ΝΟ HDR Μηκος Εστιασης: 3.57mm White balance : Auto Χρονος εκθεσης 1/276 ISO : 100 2) Mi Camera Size: 2592x4608 HDR Μηκος Εστιασης: 3.57mm White balance : Auto Χρονος εκθεσης 1/301 ISO : 100 3) Mi Camera Size: 2592x4608 ΝΟ HDR Μηκος Εστιασης: 3.57mm White balance : Auto Χρονος εκθεσης 1/380 ISO : 100 4) Mi Camera Size: 2592x4608 HDR Μηκος Εστιασης: 3.57mm White balance : Auto Χρονος εκθεσης 1/689 ISO : 100 5) Open Camera Size: 3456x4608 HDR Άγνωστο (?) Μηκος Εστιασης:…

Μήνυμα

Ανεβάζω σε λίγο φώτο από το σημερινό τουρ να μου πείτε τις απόψεις σας για την κάμερα. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Μήνυμα

Με τις unofficial παίζει πολύ σκουπιδι σε διάφορα πράγματα. Να το ξέρεις θα αντιμετωπίσεις πολλά.. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Και σε εμένα πάντως κομπλέ έρχονται όλα. Κάποια ρύθμιση θα παίζει λάθος. Κάνε ενα Reinstall τα apps που σε ενδιαφέρουν και ξανά σεταρε τα. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• @Project_P Ποιον λες; Τον ξέρω; Κάτσε να δω τι έχω και θα σου πω. By the way απο το Tapatalk υπάρχει τρόπος να μιλήσουμε στο chat; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• @Project_P Θα μπορούσες αν έχεις κάποιον γνωστό που να έχει κάποιο GSM Modem/module να δοκιμαζες την Sim εκεί και να έτρεχες κάποια τεστ. Για κοίταξε και αυτό το σενάριο Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Δεν έχω τέτοια επιλογή στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων πάρα μόνο Sync messages from Mi Cloud που αν το πατήσω οδηγεί σε ένα παρόμοιο Tab με αυτό που έστειλες στην φώτο και είναι ενεργοποιημενο. Τελικά είχε πρόβλημα η SIM παρόλο που δούλεψε σε άλλο τηλ στην πρώτη δοκιμή, χτες δεν δούλευε καθόλου στην λήψη μηνυμάτων. Case closed. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Παράθεση από lukaic: “Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να ρυθμίσω χειροκίνητα το δίκτυο σε 2g, 3g ή 4g. Στο προηγούμενο κινητό μου είχα App band switcher που έβαζε μια εύχρηστη συντόμευση στα notifications και έτσι έκανα καλή οικονομία στην μπαταρία. Δυστυχώς σε αυτή τη συσκευή δε λειτουργεί όπως επίσης δε μπορώ να βρω πουθενά στο μενού που μπορώ να το ρυθμίσω κατά βούληση. Επίσης υπάρχει τρόπος να ενεργοποιώ την οθόνη με double tap? ” Settings--SIM Cards & mobile networks--SIM 1 (ή 2 αναλογα π…