Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 296.

• @Jimkog Μην στείλεις τσάμπα δεν αλλάζει. Το ζήτησα και εγώ και μου είπαν ότι μόνο multi έχουν. Οπότε πάρε την multi και πέρασε όποια θες. Αυτό έκανα εγώ! Τέλος να συμπληρώσω πως αγραμματος ήμουν με φλασαρισματα και το έκανα κανονικα με την βοήθεια των miuηδων εδώ και πίστεψε με έχουν κάνει τόσους οδηγούς που το κάνεις με κλειστά μάτια. Απλά διάβασε καλά 2-3 φορές τους οδηγούς. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• @RadicalGR Πηρα σήμερα την Wallet case της Mercury. Έχει καλή αίσθηση στο χέρι και φαίνεται να παρέχει καλή προστασία στο κινητό! Γενικά μου άρεσαν ανέκαθεν τα δερμάτινα Wallets για κινητά γιατί θεωρώ πως και προστατεύουν το κινητό από γρατζουνιες αλλά είναι και βολικά στο να βάζεις τις κάρτες σου. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Δίκιο έχετε. Καλύτερα να ανοίξω νέο θέμα. Ευχαριστώ ☺ Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Καλησπέρα σας, Μόλις παρέλαβα μια θήκη (wallet) για το κινητό. Επιτρέπεται να ανεβάσω εδώ μερικές φωτογραφίες για να δείτε πως είναι; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Mi5 Black vs Mi5 White

DrSaG - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Hmmm i chose white but i have to admit that i don't really like any of them..But yeah, as i said, White. Mostly because scratches are not noticable on it. (Shall I say that white is also more attractive to girls? haha). I would love to see more colors, like Blue, Gold, Dark Grey.

• Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

DrSaG - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Έχω βάλει την 7.2.3 εδώ και 3 μερες και η κάμερα παραμένει χάλια... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Αγορα Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Μήνυμα

Γνώμες είναι αυτές. Ότι και να βάλεις πάντως κοίτα να είναι official. Και να μην είναι όλα διορθώνονται. Και εμένα με βοήθησαν πολύ οι συνάδελφοι εδώ στο φόρουμ όπως πχ. @lallasgr @Project_P (σορυ αν μου διαφεύγει κάποιος) και έβαλα άλλη ρομ. Μην μασάς προχωρα! (έτσι μου είπε και ο @MIUI_ART όταν περίμενα το δικό μου και είχα άγχος χεχε) Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μήνυμα

@dimkat2004 Την Global θα διαλέξεις. Κατά την γνώμη μου είναι η πιο Stable. Παίρνει και updates. Από κει και πέρα μπορεί να στο στείλουν με την unofficial αλλά και πάλι λύνεται το θέμα. Περνάς άλλη rom (official) και τελος Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• @tsine en.miui.com/forum.php?mod=view…76&extra=&page=4&mobile=2 δεν ξέρω αν το εμφανίζει σωστά. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Το pa_therm1 και σε εμένα είναι μόνιμα πάνω από 60 βαθμούς. Σε φόρτιση έπιασε 74. Το ίδιο πρόβλημα έχουν πολλοί από ότι διάβασα στο αγγλικό φόρουμ. Google it. Να και το δικό μου screenshot. Δεν μπορώ να βρω πουθενά τι είναι το pa_therm1 πάντως... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Τελικά υπάρχει πιθανότητα να λειτουργήσει το stream ώστε να παρακολουθήσουμε και εμείς που δεν μπορούμε να έρθουμε;

• Εδώ ο Ολυμπιακός ξαναπηρε πρωτάθλημα και εσείς συζητάτε για cpu frequencies.... :p :p Τελικά έχει αγοράσει κάνεις την Mercury Wallet case για το κινητό του; Η να βάλω την γιαγιά μου να ραψει καμία θηκουλα με σταυροβελονιες και άλλα κόλπα; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Την ίδια απορία είχα και εγώ εχτές... Αλλά μετά έφαγα φλασια και άνοιξα ένα βιβλίο που είχα από την σχολή "Αρχιτεκτονικη υπολογιστών". Long story short, πάρτε ως παράδειγμα έναν κινητήρα αυτοκινήτου. Μπορεί να λειτουργήσει κανονικά και στα 750rpm αλλά ρυθμίζουν το ρελαντί στα 850-900rpm (στροφές ανά λεπτο) ώστε να έχει καλύτερη απόκριση και εξοικονόμηση καυσίμου. Πιο γρήγορα θα ανταποκριθεί σε μια επιτάχυνση αν είναι λίγο πάνω από το ελάχιστο αποδεκτό όριο στροφών πάρα αν είναι στον πάτο, δλδ στ…

• Υπάρχει πιθανότητα να έχει δοκιμάσει κανείς σας αυτό το wallet της Mercury? Mercury Wallet Redmi Note 3 Γενικά προτιμώ τα wallets επειδή βάζω τις κάρτες, αλλά πέρα αυτού κυρίως γιατί προστατεύεται και η οθόνη. Δύο σε ένα περίπτωση. Όσο αφορά την τιμή, ναι τσιμπημένη από ελληνικό μαγαζί (14.80 με μεταφορικά) αλλά θέλω να βάλω θήκη άμεσα γιατί έχω την σιλικονάτη απο Minideal και είναι μάπα. Την Mercury την βρήκα από ebay 6 ευρώ αλλά θα κάνει 15-25 μέρες. S-MLC-7803B_1-900x900.jpg

• @caeser Έκανα clear την cache αλλά τίποτα. Στο paste δεν βγάζει τίποτα και η πλάκα είναι οτι για να "ξεκλειδωθει" η επικόλληση πρέπει να αντιγράψεις ή να κάνεις cut μια λέξη... Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό. Θα δοκιμάσω το App swap αν και από ότι βλέπω καλύτερα θα είναι να τα καταταξω ανά κατηγορίες. Σε ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σου! Κάτι τελευταίο, έχεις να μου προτείνεις κάποιο weather App που να βγάζει και ωραίο widget για την αρχική σελίδα; Έχω το GO weather τώρα αλλά δεν ανανεώνεται αυτ…

• @caeser Δεν έχω αλλάξει ούτε launcher ούτε κάποιο άλλο messaging app.. Παράδειγμα, μπαίνω στα sms να στείλω ένα καινούργιο... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13070/ Αφού πατήσω στο text box (Text message) εμφανίζει αμέσως το Paste... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13071/ Και το κάνει παντού σε όλες τις εφαρμογές κτλ. Όσο για την αλφαβητική σειρά, είναι δυνατόν να μην έχουν τέτοια επιλογή. Πως τους ξέφυγε κάτι τέτοιο;

• Παράθεση από Souits: “Μετά από μία εβδομάδα χρήσης της global stable μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλή και εφάμιλλη της Ελληνικής stable.....αν και έχει κι αυτή επίσεις το θέμα με το φόρτιση χωρίς deep sleep. Αρνείται να μπει σε deep sleep όταν φορτίζει και όταν επιτέλους τελειώσει η φόρτιση πρέπει να κάνω restart για να στρώσει. Απ ότι βλέπω λοιπόν όταν με το καλό κάνει release η CM 13 stable θα μπει και θα μείνει για τα καλά. Πιστεύω ότι πρέπει να κλείσω την δημοσκόπηση, έχουν ψήφιση ήδη αρκετά …

Μήνυμα

Κατά την γνώμη μου για 40 ευρώ παραπάνω αξίζει να πάρεις το 3gb Ram 32Gb storage. Είναι πολύ πιο "άνετο". 2 μέρες έχω το δικό μου και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, ειδικά αν σκεφτείς ότι αξίζει απίστευτα σαν value for money. Και τέλος, τρέχω τα πάντα επάνω του, δεν το πήρα μόνο για messenger/fb/utube. Δεν νιώθει τίποτα από πίεση.

• Καλησπέρα σε όλους! Δύο ερωτησούλες έχω: 1) Έχει βρει κανείς το γιατί όποτε πατάω να γράψω σε ένα text box μου βγάζει κατευθείαν το Paste; Το αντιλαμβάνεται σαν double tap η οθόνη και δεν ξέρω γιατί. 2) Υπάρχει επιλογή για να γίνει arrange των apps σε αλφαβητική σειρά; Λίγο κουράζει αυτό που τα βάζει όπου να ναι! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

Μήνυμα

Κατέβασα Z camera να δοκιμάσω. Ύστερα από λίγο διάβασμα διαπίστωσα πως έχει τις καλύτερες κριτικές και επίσης βγήκε καλύτερο App για photo το 2015 από την Google. Αν θέλει κάποιος να το δοκιμάσει αύριο και να ανεβάσει φώτο θα ήταν ωραίο να δούμε τι παίζει και με αυτό. Και εγώ θα ανεβάσω μόλις σχολασω. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Edit: Δεν ξέρω τι γράφουν, αλλά από μια δοκιμή 5 λεπτών κατάλαβα ότι πρέπει να την διαγράψω. Άπειρα ads και καθόλου εύχρηστη. Δοκιμάστε την παρόλα αυτά να π…