Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 296.
-
@demakhs Καταρχάς δεν υπάρχει καν επιλογή να δώσεις permission στο messaging. Οπότε αυτό που είπες είναι λάθος Anyway, αν ξέρει κάποιος let me know γιατί είναι σημαντικό για την δουλειά μου. Δοκίμασα και με άλλες SIM οπότε δεν είναι θέμα δικτύου. EDIT: Μετα από 10+ φορές που πάτησα το resend έστειλε το μήνυμα. Και πάλι όμως δεν είναι νορμάλ Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Παράθεση από ghost4047: “αυτο που θελω ειναι να αποδωσει το τηλεφωνο στο μεγιστο.Αυτο που ρωταω ειναι χρειαζεται να κανω κατι αλλο? ” Εγω έχω περασμένο το Radon κ σήμερα πετυχα 4 ώρες οθόνη με λιώσιμο κ είχα υπόλοιπο μπαταρίας 60%.. Τα μαθηματικά βγάζουν 9-10 ώρες αν το πηγαινα μέχρι τέλους... Δεν το πήγα μέχρι τέλους γιατί: 1) χρειάστηκε να το συνδεσω στο pc κ 2) δεν είναι καλό να τερματίζει η μπαταρια...ούτε καν κάτω από 20%... :wink:” Δεν έχει θέμα η λιθιου αν την πας κ…
-
Καλησπέρα! Πέρασα χτες το βράδυ την 7.5.3 Global stable (Είχαν έρθει πόσα ΟΤΑ αλλά τα αγνοούσα όλα γιατί διάβαζα αρνητικά σχόλια και είχα κρατήσει την 7.2.3) και έχω θέμα με τα SMS. Δεν κάνει αποστολή για κανένα λόγο. Βγάζει κατευθείαν resend. Έχει κανείς ιδέα τι παίζει; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
@lallasgr Αν κάνω donate 50ευρω παίζει να του δώσεις permanent Ban? Χαχαχα @pavlidisc Δεν διαφωνώ. Την αγαπώ την Ελλάδα και ας έχει τα κακά της αλλά δυστυχώς για να εξελιχθω πήρα την απόφαση να φύγω. Ανεβασε και άλλες φωτογραφίες αλλά με περισσότερο περιεχόμενο. If you know what I mean Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
@pavlidisc @osalonikios Σοβαρά τώρα πιστεύεις ότι στην Ελλάδα έχουμε από τις καλύτερες τηλεπικοινωνιες; Πως που ποτε και γιατί; Οτι για μια 24αρα πληρώνεις 25 ευρώ και πιάνεις 14mbps? Ότι έχεις dc και lag spikes ανά 2 μέρες το θεωρείς πρόοδο? Η ότι για να βάλεις VDSL θέλεις δάνειο; Κεφάλαιο Σουηδία: 1) Παροχος κινητού συμβολαιου Telia. Απεριόριστες κλήσεις προς όλους. Απεριόριστα sms. 5GB Internet με 24 ευρώ τον μήνα. 2) Παροχος broadband και Internet στο σπίτι. TV και 100mbps Internet (92mbps o…
-
Νομίζω δεν είναι official αυτή η ρομ εκτός αν είναι η China Stable. @lallasgr China? Θα σου προτείνω κάτι πιο εύκολο που θα σε γλυτώσει από όλη την ταλαιπωρία με τον sensor. Την ονομάζω την λύση της φαπας, δουλεύει από τα αρχαία χρόνια με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Ψιχαλισε του μερικά χαστουκια/μπατσακια, 2-3 ταρακουνηματα και δες πως θα πάει Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Το datasheet περιέχει το σχέδιο της πλακέτας/μητρικής (Printed Circuit Board) που θα σε βοηθήσει να βρεις τι είναι που, αλλά και πάλι τώρα που το θυμήθηκα θέλεις υπέρυθρες για τέτοιες κολλήσεις, όχι κολλητηρι. Οπότε καλύτερα μιλά με το website και πες τους για defective hardware (ελαττωματικο υλικο). Reverse engineering σημαίνει αντίστροφη μηχανικη. Δηλαδή αντί να δημιουργείς κάτι, παίρνεις κάτι έτοιμο και προσπαθείς να καταλάβεις πως έγινε. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vrs5: “Οποτε η λυση ειναι επικοινωνια με το καταστημα που αγοραστηκε να δουμε τι λυση θα δωσουν εται; Μενει κατι αλλο; :(” Sensors δεν μπορείς να αλλάξεις δυστυχώς εκτός αν έχεις datasheet του PCB και το βρεις. Από κει και πέρα ένας απλός Sensor είναι όχι κάτι συγκεκριμένο. Το δύσκολο είναι να βρεις το datasheet όμως αν και κανονικά όλες οι international companies πρέπει να τα έχουν available αυτά. Ρίξε ένα googlarisma ή στείλε ένα mail στην Xiaomi και ζήτησε το, έχεις το δικαίωμα (…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “@DrSaG Είναι δίπλα σου.Φινλανδία,Ελσίνκι :P” Εκεί βρίσκεσαι; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
@Project_P Σου έστειλα pm αλλά δεν ήρθε ποτέ μάλλον. Δεν ξέρω τι κάνει το Tapatalk μετά το update. Θα σου στείλω από το pc αύριο μόλις βρω χρόνο να τα πούμε By the way, η SIM 2 τελικά δίνει 4G? Φτιάξανε τίποτα; Θέλω να βάλω το σουηδικό Number εκεί αλλά φοβάμαι μήπως δεν θα πιάνει 4G λόγω του γνωστού προβλήματος και μετά θα πρέπει να τρέχω να βρω αντάπτορα συν ότι θα πρέπει να κόψω την ελληνική και αν γίνει καμία στραβή θα κλαίω την SIM εδώ που είμαι. @lallasgr Μεγαλη συζήτηση αυτή φίλε. Όλοι νομ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Συγνωμη που θα σπαμαρω Για το φιλο @DrSaG για να εγκλιματιστεί στο νεο του ξεκίνημα. Η foto από HTC Daiamond forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16434/” Χαχαχαχα. Καναδάς; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
@lallasgr Είπα να πω μια καλησπέρα μιας και χάθηκα (Δύσκολη η μετανάστευση και καπάκια εκκίνηση πρότζεκτ. Ούτε για τσιγάρο δεν υπάρχει χρόνος) Καλό καλοκαίρι σε όλους...... Και μην ανεβάσετε φώτο από παραλίες γιατί θα σας στείλω τον Κούγια. Είμαι στην Σουηδία με 15 βαθμούς Κελσίου και φοράω πυτζαμες για να κοιμηθώ οπότε κανονίστε την πορεία σας. P.S.: Miui8 θα πάρω ποτέ με ΟΤΑ ή πρέπει να κάνω αίτηση στα ΚΕΠ πρώτα; :p Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Εγώ που έχω Cosmocarta και βρίσκομαι Αγγλία δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο.Βρήκε απευθείας σήμα όταν έβαλα την κάρτα στο κινητό. Εννοείται πρέπει να έχεις μιλήσει με cosmote για να έχεις ενεργή την περιαγωγή αλλά στο κινητό δεν έκανα τίποτα το ιδιαίτερο!! :)” Ευχαριστώ φίλε! Άρα παίρνω τηλ την Cosmote μόλις πάω σπίτι. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk