Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 296.

• Την rom την έχω 1 εβδομάδα,για αυτό δεν έγραψα κάτι πιο πριν για την μπαταρία @filthydwarf 4 μπάρες στα - 110db?. Κάτι πάει λάθος στο calibration τότε. Έχει πολύ μεγάλη απώλεια και θόρυβο το signal σου Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• RE:

DrSaG - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από filthydwarf: “@DrSaG ναι μπάρες έχει αλλά η ποιότητα του σήματος αισχρή.” Τσέκαρε πόσα db έχει εκεί που εισαι Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από filthydwarf: “διάλεξα 2-3 διαφορετικούς. πάνω κάτω τα ίδια αποτελέσματα αλλά λίγο διαφορετικό ping. το ping είναι χάλια γιατί το σήμα εδώ είναι χάλια. φαντάσου ότι εντός κτηρίου παίζεται αν θα τα καταφέρεις να μιλήσεις στο τηλέφωνο” Στην φώτο όμως δείχνει ότι έχεις καλό σημα Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• @filthydwarf Να ξέρεις ότι παίζει ρόλο και ο server που επιλέγει. Πχ αν βάλω server της Θεσσαλονίκης παίρνω χαμηλό ping γιατί είναι πιο κοντά μου αλλά λιγότερο Download speed. Στον server του ΟΤΕ στην Αθήνα παίρνω 28ms αλλά 2mbps παραπάνω. Έπαθα πλάκα πάντως με τον φίλο χτες που ανέβασε φώτο από Χίο με σχεδόν 140mbps Download speed :p Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• @Souits Συγγνώμη, μιλάω για 7.3.2.0 Global stable, όχι για ελληνική. Ποια έχεις εσύ; SoT σημαίνει Screen on time, το βλέπεις στην κατανάλωση μπαταρίας στην επιλογή της οθόνης. Δεν είναι βέβαια ένας επίσημος-επιστημονικος όρος διότι δεν είναι κάτι που υπολογίζεται έτσι απλά. Το SoT το χρησιμοποιουν οι χρήστες στα διάφορα φόρουμ για να συγκρινουν την διάρκεια της κάθε φόρτισης, απλά όπως έγραψα και πριν, δεν είναι επίσημη μονάδα μέτρησης αλλά άτυπη και μη αποδέκτη από τους developers διότι επηρεάζ…

• @piniata7 Απλα είναι διαφήμιση εταιρείας Antivirus ή κάποιο Malware. Μου έχει συμβεί πολλές φορές σε όλα τα χρόνια που έχω smartphones. Απλά σπαμαρε το Back button και αν δεις για 1-2 δευτερόλεπτα έχεις λίγο χρόνο πριν εμφανιστεί το μήνυμα πάλι (κάνει auto refresh και ξανά pop το μήνυμα). Στα γρήγορα ενώ πατάς το Back, επιλέγεις τις καρτέλες από πάνω δεξιά και κλείνεις αυτήν με το διαφημιστικό-Malware. Δεν κολλάει τίποτα το κινητό διότι δεν έχεις προχωρήσει-πατήσει το ΟΚ. @pavlidisc Με την 7.3.2…

• Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

Μήνυμα

Σορυ που γράφω 2 post αλλά θέλω να ρωτήσω αν σε εσάς το Tapatalk βλέπει τις φώτο στον φάκελο DCIM--->Camera. Μου εμφανίζει μόνο μια φώτο που είχα βγάλει την ημέρα που πήρα το κινητό. Θέλω να ανεβάσω 2 ακόμα που έβγαλα το μεσημέρι στο ποτάμι και βγήκαν αρκετά καλές! Στην φύση γενικά από ότι βλέπω βγάζει πολύ καλές φώτο Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Μήνυμα

Λουτρά Ποζαρ Έχω σταθεροποιησει το κινητό πάνω σε καρέκλα και έβγαζα τις φώτο. Δεν βγήκαν καθόλου καλές. Όλα στο auto. 1)Mi Camera όλα στο auto χωρίς HDR 2) Mi Camera όλα στο auto με HDR 3) Open Camera 4-5 δεν θυμάμαι τι ήταν. Πάω να συνεχίσω τις βουτιές. 2 πράγματα πάντως που είδα τώρα είναι ότι πλέον μετά το ΟΤΑ σε 7.3.2.0. δεν μπορώ να βάλω φώτο από την κάμερα απευθείας και πρέπει να τις βγάζω screenshot για να τις ανεβάσω. What the fuck? Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Μήνυμα

Ανεβάζω σε λίγο φώτο από πριβε πισίνες στα λουτρά Ποζαρ. Αναμείνατε στο ακουστικό σας. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Μήνυμα

@pillopoulos Μην διανοηθεις να ανεβάσεις φώτο, θα τιμωρηθείς :p Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Μήνυμα

@pillopoulos Πηρες το S7; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από dmarccos: “Πάω Άλμπουμ > Βίντεο πατάω ένα οποιοδήποτε βίντεο, δε το ανοίγω να παίξει αλλά αποφασίζω να το διαγράψω πατάω κάτω αριστερά τον κάδο (διαγραφή) και δε κάνει τίποτα. Το κάνει και σε σας;” Λογικά την ελληνική ρομ έχεις, σωστά; Σε εμένα πάντως το διαγραφει κανονικά (Global stable 7.3.2.0) Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• @Jordan Nidis Το minideal δεν παρεχει official rom παρά μόνο multilanguage. Από εκεί το πήρα και εγώ και μου είπαν ότι μόνο multi έχουν περασμενες. Τώρα αν αλλαξε κάτι δεν ξέρω. Στείλε ένα email και ρώτησε τους καλύτερα. Και με multilanguage να στο στείλουν πάντως το γυρνάς εύκολα σε official. Έχουν φτιάξει αρκετούς οδηγούς τα παιδιά στο φόρουμ. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Παράθεση από lallasgr: “Μόλις δοκίμασα το teamviewer quick support και δουλεύει μια χαρά. Κάνω τα πάντα από το pc με τη χρήση του ποντικιού!! @DrSaG Μπορείς να ρίξεις και μια ματιά και σε αυτό αν σε καλύψει! ” Μου βγάζει μήνυμα το quick support οτι η οθόνη είναι μόνο για ανάγνωση-η έκδοση Android δεν είναι συμβατή. Έκανα την δουλειά μου με το Mobizen. Ήθελα να τρέξω κάποια auto clickers για ένα παιχνίδι, βαριόμουν να πατάω συνέχεια χαχα! Ευχαριστώ πάντως!

• Ξέρει κανείς κάποιο app για να ελέγχω την συσκευή απο το PC με screen mirroring? Να λειτουργω δηλαδή κανονικά το κινητό στο PC. To Quicksupport Teamviewer δεν υποστηριζει την συσκευή μας, επιτρέπει μόνο κοινή προβολή της οθόνης του κινητού.

Μήνυμα

Εντάξει μην αρχίσεις και κυνηγας πουλιά, θα σε παρεξηγησουν. Χαχαχχαα Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• @Project_P Σκορπιός με ωροσκοπο σκορπιο. Μην την ψάχνεις Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• @Project_P Ναι το έτρεξα όλο το Test 2-3 φορές. Στα παιχνίδια δεν έχει τύχει να το δοκιμάσω όπως αναφέρουν πιο πριν αλλά στο Facebook και YouTube τρώει κολλήματα. Όχι ότι τα χρησιμοποιώ και συχνά , για αυτό και δεν καίγομαι να το λύσω :p Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Να σας ξεκαθαρίσω κάτι πριν ξεκινήσουν πάλι οι "μαχες" :p Οι πιθανότητες ελαττωματικης συσκευής είναι υπαρκτες,οχι μόνο για το κινητο μας αλλά γενικά στην τεχνολογία. Πχ η Opel πριν μερικά χρόνια όταν έβγαλε το OPC είχε πρόβλημα με τον κινητήρα. Δεν εμφανίστηκε το πρόβλημα σε όλα τα αυτοκίνητα όμως, αλλά επειδή ήταν στατιστικά μη αποδεκτό έβγαλε ανακοίνωση και κάλεσε όσους έχουν OPC να πάνε σε επίσημο συνεργείο της Opel για επισκευή δωρεάν. Ο @Project_P για παράδειγμα έχει πρόβλημα με το 4G (ακό…

• Σαν hardware η συσκευή αξίζει τα λεφτά της παίδες. Από software ναι θα συμφωνήσω μαζί σου @hoyas. @giasoy Αυτο το έχω πει και εγώ παλιότερα και με κραζανε :p Η Stable μόνο Stable δεν είναι. Περιμένω να ξεκλειδωσω και εγώ και να δοκιμάσω την ελληνική. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk