Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 296.

• @giasoy Παραμένει μαύρη. Το ίδιο γίνεται κάποιες φορές και χωρίς Hands free, η οθόνη παραμένει μαύρη και δεν ανοίγει αν δεν το ξεκλειδωσω Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Παράθεση από DrSaG: “Υπάρχει ενδεχόμενο να κατέβω Αθήνα στο Developers Day στις 28. Αν θέλεις μπορώ να φέρω εργαλεία μαζί μου να το ρίξω μια ματιά. Έχω και soldering Iron υγραερίου οπότε αν όντως δεν κάνει κάτι επαφή το κάνουμε επιτόπου. ” @pillopoulos Ψήσου για επέμβαση ανοικτής καρδιάς! Hahaha Σου είπα, εγώ στην θέση σου δεν θα το έστελνα Κινα. Θα αγόραζα ανταλλακτικό και θα πήγαινα σε κάποιον να μου το αλλάξει. Από ότι θυμάμαι 2 καλωδιοταινίες έχει η κάτω πλακέτα του, πανεύκολα βγαίνει. Απλά …

• Υπάρχει περίπτωση κάποιο cell της Li-po να είναι ελλατωματικο και να μην φορτίζει σωστά με αποτέλεσμα να μπλοκάρει η διοδος το charging γενικά (δεν θυμάμαι αν όντως υπάρχει safety control μέσω diode, αν κάνω λάθος συγχωρέστε με). Αυτό είναι το κακό με τα τηλέφωνα νέας γενιάς. Δεν μπορείς να δεις την μπαταρία εύκολα Πχ αν έχει φουσκωσει εκτός ότι είναι επικίνδυνη, θα είναι και χαλασμένη. Μου έχει τύχει Samsung A5 του κουτιού 2η μέρα να φουσκωσει η μπαταρία του. Σου είπα θα σου λυθούν πολλές απορί…

• Τα έχει δοκιμάσει όλα τα παραπάνω. Του είπα να πάει σε ένα βενζινάδικο και να φυσηξει με κοφλερ την υποδοχή μήπως και στρώσει αλλά όπως το κόβω θέλει νέο PCB Mic/Usb/Speaker. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Παράθεση από apodimos: “Παράθεση από DrSaG: “Αυτό με το Rotate το είχα από την ώρα που πήρα το κινητό στο Facebook (το είχα αναφέρει σε παλιότερα posts) και τώρα που το είπες το δοκίμασα και στο YouTube. Μου το κάνει και εκεί. ” Φαντάζομαι ότι μιλάτε όταν ανοίγετε το youtube απο τον browser το κάνει αυτό.Γιατί στην εφαρμογή youtube παίζει καλά ” Για την εφαρμογη μιλάμε όχι για browser.

• Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

DrSaG - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

@filthydwarf Συμφωνω με τους απο πάνω. Πολύ καλές φωτο. Τίποτα σε σοκολατίνα έχουμε;

• @pillopoulos Μπορεις να βγάλεις με κάποιο άλλο κινητό μια καλή φώτο από το usb port του κινητού; Η κοίταξε την μόνος σου μήπως στραβωσε το μεταλλικό κομμάτι. Με μια οδοντογλυφιδα ισιωσε το αν στραβωσε και καθάρισε λίγο το port. Πολύ συχνό φαινόμενο είναι να μην κάνει καλή επαφή από την πολύ χρήση (αν και το κινητό το έχεις λίγο καιρό οπότε δεν δικαιολογειται). Από κει και πέρα μπορεί άθελά σου να στραβωσε κάτι μέσα. Αν θέλεις στείλε μου Cchat να το ψάξουμε λίγο καλύτερα, θα είμαι στο pc για κάνα…

• Αυτό με το Rotate το είχα από την ώρα που πήρα το κινητό στο Facebook (το είχα αναφέρει σε παλιότερα posts) και τώρα που το είπες το δοκίμασα και στο YouTube. Μου το κάνει και εκεί. Το είχα κάνει τότε report στο App της Miui αλλά έχει περάσει κανένας μήνας χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει τρόπος να κάνω downgrade στην 7.2.5.0 ή απλά ξανά φλασαρω την ρομ? Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• @geomos Στο σπίτι μου το βγάζει το μήνυμα και δεν υπάρχει ούτε άλλη συσκευή συνδεδεμένη ούτε το pc ανοιχτό. IP παίρνει κανονικα. Θα δοκιμάσω σήμερα και σε άλλα δίκτυα. Ευχαριστώ για την απάντηση Edit: Ξανά έκανε επανεκκίνηση μόλις. Κλείνω το WiFi και το ανοίγω 4 δευτερόλεπτα μετά. Αργεί να συνδεθεί και πετάει message όπως στο screenshot (Έχω ίντερνετ όμως παρόλο που βγάζει το μήνυμα). Μετά κλείνει και περιμένω στο boot με τα σύμβολα του Android για 2 λεπτά περίπου. Τι γίνεται? Με ματιαξε κάνεις;…

• @tsine Ναι αυτό εννοώ! Μία ερώτηση σε όσους έχουν περάσει την 7.3.2.0 Global stable. Ανοίγω το WiFi και ενώ συνδέεται μου βγάζει μήνυμα να κάνω Switch Internet Connection και μετά Test Network. Ξέρει κανείς γιατί το κάνει αυτό πλέον; Υπάρχει τρόπος να κλείσω αυτό το pop up message? Edit: Τώρα μόλις έκλεισα και ξανά άνοιξα το WiFi και μετά από 3 disconnects έκανε επανεκκίνηση το κινητό και πήρε 2 λεπτά να ανοίξει. Είχε κολλήσει στα σύμβολα τα έγχρωμα του Android στην αρχή του Boot. What the fuck?…

• @filthydwarf Χωρίς πλάκα, τα τελευταία 3-4 χρόνια το είχα Samaras Free WiFi. Προχτές το άλλαξα γιατί μου έστειλε νέο ρουτερ ο ΟΤΕ και είπα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο χαχχαα Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Ακόλουθα λίγο τα βήματα που θα γράψω. 1) Κλείσε το κινητό 2) Βάλτο σε φόρτιση 3) Περίμενε 2 λεπτά και άνοιξε το 4) Δες αν φορτίζει τώρα. Θα μείνω ξυπνιος για να μου πεις τι εγινε Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• @tsine Η κάμερα πάνω κάτω είναι ίδια με πριν. Καμία αλλαγή στην ποιότητα φωτογραφιών και βίντεο. Λίγο το autofocus έστρωσε ελαφρώς αλλά όχι στην λήψη βίντεο δυστυχώς. Πώς το βλέπεις; Είναι λίγο πιο βαρύ το λειτουργικό τώρα; Κολλάει καθόλου το κινητό; Αναφέρουν στο αγγλικό φόρουμ ότι μετά την 7.3.2.0 παρουσιαστηκε επιβραδυνση του λειτουργικού. Το ανέφερα και εγώ χτες, τρώει lag σε ακυρες στιγμές. Εντοπισες κάτι τέτοιο; @no-mercy Όντως βγάλανε το music player, βλακεια... Τώρα το παρατήρησα. Για se…

Μήνυμα

Ωραίες φωτογραφίες ανεβάσετε και οι 2! Ναι ισχύει πως αν δεν πάρεις βαθιά ανάσα και δεν ρίξεις τους καρδιακους σου παλμους κάτω από 50 δεν βγάζεις ιδανική φώτο! :p Θέλει κόπο, όχι τρόπο Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Μήνυμα

@Project_P Μου τις δείχνει pixelized δεν φαίνονται καλά. Edit: Το Tapatalk μου τις χαλούσε, μπήκα στα links και είναι κομπλέ. Του open camera φαίνονται πολύ καλύτερες από το stock App. Με την 7.3.2.0 δεν θα δεις καμία διαφορά :p Μου ήρθε ΟΤΑ χτες. Λίγο στο focus της φωτογραφίας στρώνει αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Παράθεση από geoanto555: “@DrSaG Σε ποιο μενού είσαι; Δοκίμασε να αλλάξεις κανά θέμα.. ” Άλλαξα θέμα αλλά παραμένει η σκίαση να καλύπτει τα γράμματα. Αυτό γίνεται με την 7.3.2.0 γιατί πριν δεν το είχα καθόλου. Τουλάχιστον τώρα βάλανε και clock/date και στα 2 tabs του notification shade

• Παράθεση από DrSaG: “Αυτό που παρατήρησα πάντως είναι ότι το κινητό έχει αρκετό lag μετά το update, κάτι που δεν είχε ούτε για πλάκα πριν. Έκανα αλλά 2 reboot χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Κάτι τελευταίο, αυτή η γκρι σκιά δεν θα έπρεπε να σταματαει στην πάνω γραμμή; Έτσι δεν ήταν; Γιατί τώρα σταματάει πιο κάτω και κόβει το κείμενο. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk ” Ένα check όσοι δεν έχετε την 7.3.2.0 μπορείτε να κάνετε και να μου λύσετε την απορία; ccd78f0d57ec71526560a0a667570892.jpg S…

• @giasoy Μου το έκανε 1 φορά στις 10 κλήσεις με την 7.2.5.0 οπότε είναι λίγο δύσκολο να σου πω ότι όντως το φτιάξανε, αν και στα changelogs δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Λύστε μου την απορία γιατί θα σκάσω. Στην φώτο που ανέβασα, το γκρι χρώμα στο notification shade είναι πιο κάτω από πριν με αποτέλεσμα να κόβει γράμματα στην μέση. Δεν ήταν έτσι, σωστά; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• @Project_P Μόλις μου απάντησες ήρθε ΟΤΑ Στείλε μου message 5 νούμερα και ένα Τζόκερ να πάω να τα ρίξω αύριο. Λοιπόν, διαφορά στην κάμερα βλέπω στο auto focus, γίνεται λίγο πιο fast, ο θόρυβος κάπως καλυτερεψε (σε χαμηλό φως όμως καμία αλλαγή) και στο video καμία αλλαγή επίσης. Από κει και πέρα κάνανε άπειρα fix αλλά ευτυχώς δεν είχα κανένα πρόβλημα από αυτά που διορθωσαν για να σας πω εντυπώσεις/λεπτομέρειες. Αυτό που παρατήρησα πάντως είναι ότι το κινητό έχει αρκετό lag μετά το update, κάτι που…

• Παράθεση από Project_P: “Μολις φλασαρα την 7.2.5.0 και περιμενω να ανοιξει το κινητο .... και ειδα οτι εδωσαν στο αγγλικο site και την Global 7.3.2.0 MIUI 7.3 Global Stable V7.3.2.0.LHOMIDD for Redmi Note 3 (SD)! Download Here! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Λογικα θα πρεπει να παιζει και η China ετσι? @MIUI_ART να περιμενουμε μεχρι ΣΚ και ή εχει πεσει φορτο εργασιας ? ” Δεν θα έρθει ΟΤΑ για την 7.3.2.0 Global stable? Ποια απο τις 2 κατεβάζω για να την περάσω; Και πως την περνάω; Εί…