Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 296.
-
Μου ήρθε σήμερα ΟΤΑ για 7.2.5 global stable, έκανα το Download αλλά δεν έχω κάνει reboot ακόμα. Όσοι την περάσατε τις προηγούμενες μέρες βρήκατε κανένα bug? Διαβάζω συνέχεια πως με την 7.2.5.0 δεν υπάρχει επιλογή 4G LΤΕ κτλ και πρέπει να το κάνεις manual από το *#*#(δεν θυμάμαι τον αριθμο)#*#*. Επίσης αναφέρουν πρόβλημα με το WiFi. Και η πλάκα είναι πως είναι πάρα πολλοί οι users που αντιμετωπίζουν αυτά τα προβλήματα. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
@biancoceleste Θα σου πρότεινα να μην κάνεις το update σε 7.2.5.0 ακόμα. Διάβασα πολλά προβλήματα στο αγγλικό φόρουμ. Ψάξτο αν θες και ο ίδιος και αποφάσισε.. Εν το μεταξύ έχετε πάρει όλοι ΟΤΑ για την 7.2.5.0 και μόνο σε μένα δεν έχει έρθει τίποτα. @lukaic Για το πρόβλημα με το SwiftKey keyboard που έχεις, απλά βάλε το σε Autostart. Είναι 3 εφαρμογές για το SwiftKey (SwiftKey factory settings, SwiftKey keyboard, SwiftKey preloaded languages) που πρέπει να τις βάλεις σε Autostart. Από τότε που το…
-
Ο φίλος που είχε πρόβλημα με τα Red underlines όταν έγραφε μήνυμα, μου το έκανε και σε εμένα και εντελώς τυχαία βρήκα την λύση. Δεν φταίει το SwiftKey keyboard αλλά το Google keyboard που πήρε update πρόσφατα. Πήγαινε στο store και κάνε Uninstall το Google keyboard. Δεν στο σβήνει τελείως απλά σε γυρνάει στο προηγούμενο update. Μετά το τελευταίο update που έβγαλε η Google πείραξε τα dictionaries με αποτέλεσμα να βαράει λάθος σε όλες τις λέξεις. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Παράθεση από Chridimi1: “Παράθεση από mixaliscy: “Δεν μπαίνεις ποτέ από υπολογιστή βρε? ” Πριν που είχα Windows Phone συνέχεια. Tώρα με το εργαλείο σπάνια , αραιά και που και που για επεξεργασία office και κανένα auto cad Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” AutoCad? Με γύρισες πίσω στα φοιτητικά μου χρόνια
-
@giasoy Μου το κάνει και σε μένα στην Stable αλλά δεν μπήκα καν στον κόπο να το ψάξω (με τα τόσα προβλήματα που μου εμφανίζει τελευταία) . Καλά που το αναφέρεις πάντως γιατί μια μικρή αμφιβολία ότι φταίει ο αισθητήρας την είχα. @jerry007 Οτι έβγαλες screenshot πάνω στο μήνυμα μου δεν είναι τυχαίο. Καλά έκανα και έπαιξα Τζόκερ σήμερα! Αυτό είναι καθαρό θέμα του SwiftKey πάντως, ψάξτο λίγο. Το παθαινα και εγώ αλλά δεν θυμάμαι πως το έλυσα. Σίγουρα ήταν από το πληκτρολόγιο πάντως. Πλέον δουλεύει κα…
-
Παράθεση από Chridimi1: “Παράθεση από DrSaG: “@Chridimi1 Σίγουρα βγάζεις τις φωτογραφίες με το Redmi Note 3 Pro? :p Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk” Χαχαχαχα ναι φίλε μου λίγα παιχνίδια με το Focus θέλει και υπομονή μέχρι να το πετύχεις Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Δηλαδή σου παίρνει κανένα 5 λεπτό για να βγάλεις μια καλή φώτο; Χαχαχα. Ετσι εξηγείται που βγάζεις καλύτερες από όλους μας! Και πάλι όμως αν την δεις σε PC και ζουμαρεις ελάχιστα, βλέπεις θόρυβο στην φώτο, οχ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από FrOsT: “Δεν ξέρω, το πατησα και άρχισε να κατεβάζει και σε μένα ενώ είμαι με 7.2.5! Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk” Τι να πω. Και δεν βρίσκω κάποιο άρθρο στο Google για αυτό. Είναι γύρω στο 1Gb πάντως το αρχείο που κατεβάζει και κάτι μου λέει πως είναι όλη η ρομ. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk