Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-23 από 23.
-
πρεπει να εχω συνδεμενη την συσκευη με τον υπολογιστη? Όταν εκανα εγκατασταση το πρόγραμμα μου εβγαλε στο τελος αυτό.. Please follow these steps to access internal storage: • Launch 'Settings' application • Switch to 'COMPLETE SETTINGS' page • Enter 'Storage' item • Select 'USB computer connection' from menu • Check 'Media device(MTP)' option After driver finish installation, open file explorer to access internal storage.
-
Ευχαριστω πολύ που απαντήσατε.. Τον οδηγο που μου στειλατε τον εχω δει το δοκιμασα αλλα από το 1ο βημα που κανω αποσυμπιεση αυτό (hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn_037966aac2) μου βγαζει παλι το ιδιο zip, όταν το ξανακανω αποσυμπιεση μου βγαζει έναν φακελο οκ μεχρι εδώ, ανοιγο το MiFlash βρησκο τον φακελο αλλα δεν μου περναει τιποτα μεσα.. Τι λαθος κανω?
-
Γεια σας.. εχω ένα πρόβλημα θα ηθελα την βοηθεια σας. Περασα Την MIUI 7.0/ Stable 7.0.7.0(LHMCNCI) και εχει μονο αγγλικά και κινεζικα πως μπορω να βαλω παλι την ελληνική (xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.11.1)?? Δοκίμασα τα παντα και συνεχεια μου βγάζει (install udate.zip failed) οποια εκδοση ελληνικη και αν βαλω. πειτε μου παρακαλω πολύ τι πρεπει να κανω ακριβως διοτι δεν το κατεχω καλα το αντικειμενο??