Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
Καλημερα .έκανα fr από 8.5 stable.περασα την rom με επιλογή magisk και δεν έχει περάσει root. Mido
-
Παράθεση από 8@nos: “@kounops Για mido λέμε έτσι? Αν ναι έχεις δίκιο, ούτε κι εγώ βρήκα dev με android 6 και αν υπάρχει κάποια θα είναι παμπάλαια..... εγώ θα έλεγα να ελέγξεις αν έχεις ενεργή άδεια ξεκλειδώματος και να περάσεις fastboot rom.... μετά ελέγχεις μήπως κλείδωσε το bootloader και αν όχι βάζεις την ελληνική stable Εγώ αυτό θα έκανα για να μην έχω προβλήματα. Δεν είναι τίποτα δύσκολο.... άλλωστε αν έχεις κάποιο πρόβλημα εδώ είμαστε Τώρα αν θες μπορείς να δοκιμάσεις να περάσεις τη stable…
-
Παράθεση από 8@nos: “Ναι αφού κάνεις downgrade σε 6 πιθανότατα να χρειαστεί και fastboot. Σίγουρα 100% δεν μπορώ να σου πω σε καμία περίπτωση. Καλύτερα πάντως να πας σε παλιότερη έκδοση dev, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες πιστεύω να γλιτώσεις τη fastboot....το factory reset πάντως δεν θα το γλιτώσεις ” Ποια dev έχει 6 και 7αρι γιατί έψαξα και δεν βρήκα κατι
-
Παράθεση από 8@nos: “Ναι φυσικά γίνεται απλά πρέπει να κάνεις factory reset....Αν έχεις το mido και το κάνεις αυτό θα πέσεις από android 7 σε 6, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι υπάρχει περίπτωση να μην φτάσει μόνο το factory reset αλλά θα πρέπει να βάλεις μια fastboot rom πρώτα και μετά την ελληνική stable ” Θέλω να γυρίσω σε 6 για να δω αν δουλεύει το Navionics Europe 3d.πρεπει να φλασαρω σε fast boot ακόμα και αν περάσω κάποια dev με 6αρι;
-
για να παω απο αυτη σε μια stable γινεται? sygekrimena στην 8.5
-
Σε mido δεν μ δουλεύει το navionics . Γνωρίζουμε κάτι;;
-
κρασαρει και εμενα το sygic και το europe hd
-
Α γεια σου αυτό που τελειώνει σε 102 έχω.4 global. Έχω κάνει πατάτα και έχω περάσει λάθος ρομ;
-
Ναι γράφει και το νούμερο μοντελου που είχε το κινητό στην πλάτη ήταν αυτό του global.
-
Χαχαχα ωραία και το πήρα για 4 σκέτο.γιατι η ρομ η δικιά του το έβρισκε σαν 4 και όχι 4χ; Και τι διαφορά έχουν εκτός την 800
-
Αυτα;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43680/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43679/
-
Το κινητό είναι είναι το 4 global.πριν το ξεκλειδώσω και περάσω την ρομ το έγραφε note 4. Έχω και την μπάντα των 800 που το Χ δεν έχει
-
Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση έχω περάσει την ρομ σε redmi note 4 mido και στο μενού το κινητό φαίνεται σαν 4x.υπάρχει πρόβλημα;
-
καλησπερα πρεπει το μειλ του φορουμ να ειναι ιδιο με του paypal? ευχαριστω..