Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.

• εαν κανω wipe user data τι θα συμβει?

• Παράθεση από makis1024: “Έκανες wipes, πήγες σε προηγούμενη ρομ χωρίς wipes, σωστά μάντεψα; να σου ζήσει η κορούλα!! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” εκανα και πριν περασω την καινουργια και αφου την περασα .σε ευχαριστω .

• τι μπορει να ειναι αυτα?καμια ιδεα?μετα απο εγκατασταση rom

• παιζει ρολο το που θα ειναι αποθηκευμενο το αρχειο update.zip (κινητο η sd card)?

• Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από nikosken: “και ενα ακομα που παρουσιαστηκε τωρα...οταν συνδεω το κιν στο laptop το βλεπει μονο σαν φορτιστη... ” Ξαναβάλε mi phone την τελευταία έκδοση. ” την εχω ηδη

• και ενα ακομα που παρουσιαστηκε τωρα...οταν συνδεω το κιν στο laptop το βλεπει μονο σαν φορτιστη...

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από nikosken: “τον δεκεμβριο που πηρα το κινητο περασα με καθαρη εγκατασταση και full wipe την 5.12.3(twrp) χωρις να εχω κανενα προβλημα ,το κινητο δουλευε σαν ελβετικο ρολοι.....και προχθες μου ηρθε να κανω αναβαθμιση....... τοτε αρχισε το παραπανω προβλημα ” Νίκο έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση με mi-flash;Αν δεν έχεις κάνεις....Κάνε γιατί ενδεχομένως κάποια bugs σου να μην φεύγουν με τα wipes. Δες εδώ ” γιατι δημιουργηθηκε τωρα με την καινουργια rom? να ξανακανω c…

• Παράθεση από nikosken: “Παράθεση από nikosken: “καλησπερα σε ολους ολες και αλλες.περασα προχθες την 6.1.29 και σημερα αντιμετωπισα προβλημα με το bluetooth.αφου το ενεργοποιησω ,σβηνει μονο του μετα απο 5 sec και χωρις να εχω την δυνατοτητα για αναζητηση ” Πέρασα και την τελευταία rom αλλά βλέπω το πρόβλημα παραμένει (ανοίγει και κλείνει μόνο του και συνέχεια το Bluetooth) συμβαίνει σε άλλους; ” τον δεκεμβριο που πηρα το κινητο περασα με καθαρη εγκατασταση και full wipe την 5.12.3(twrp) χωρις ν…

• Παράθεση από nikosken: “καλησπερα σε ολους ολες και αλλες.περασα προχθες την 6.1.29 και σημερα αντιμετωπισα προβλημα με το bluetooth.αφου το ενεργοποιησω ,σβηνει μονο του μετα απο 5 sec και χωρις να εχω την δυνατοτητα για αναζητηση ” Πέρασα και την τελευταία rom αλλά βλέπω το πρόβλημα παραμένει (ανοίγει και κλείνει μόνο του και συνέχεια το Bluetooth) συμβαίνει σε άλλους;

• καλησπερα σε ολους ολες και αλλες.περασα προχθες την 6.1.29 και σημερα αντιμετωπισα προβλημα με το bluetooth.αφου το ενεργοποιησω ,σβηνει μονο του μετα απο 5 sec και χωρις να εχω την δυνατοτητα για αναζητηση