Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-24 από 24.
-
brick?
Μήνυμαεχεις απολυτο δικιο τωρα το παρατηρησα, συγγνωμη.. εχω κανει αιτημα με τον οδηγο απο εδω μεσα βημα βημα αλλα δεν ειχα ποτε απαντηση. μετα ολων αυτων επικοινωνησα μαζι τους στο chat και μου ειπαν οτι μου εδωσαν αδεια, αλλα δεν πηρα ποτε μηνυμα, ουτε ηρθε τιποτα στο μαιλ μου. και καπου εκει το βαρεθηκα και το αφησα οπως ηταν. τωρα γραφω απο λαπτοπ γιατι στο κινητο ειχα τους κωδικους εγραφης στο σαιτ εδω αλλα δεν τους θυμαμαι και μπηκα σαν νεος χρηστης
-
brick?
Μήνυμαμπηκα φουριοζος αλλα εχω φρικαρει, συγγνωμη... note 3.... mtk 3gb ram. δεν του εχω αλλαξει ρομ και ας εχω κανει ΧΙΛΙΕΣ προσπαθειες, ουτε καν αυτες που σου δινουν στο miui.com που δεν υπαρχει προβλημα με κλειδωμενο bootloader. μου βγαζει ERROR στο flashtool και ας εχω αλλαξει 10 διαφορετικες εκδοσεις. στο τελος το ρουταρα απλα μ king root την stable εχω τωρα αν σας πω ακριβως τι ειναι αυτη δεν θυμαμαι, αυτην ειχε απο οταν το πηρα απο bangood.com
-
brick?
Μήνυμαrecovery που ξερω πως να το δω, μπαινει αλλα δεν εχω ιδεα τι μπορω να κανω εκει.ακομα ψαχνω, πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμμα?
-
brick?
Μήνυμακαλησπερα. ως συνηθως τρωει ενα σκαλωμα ανα 2 μερες, κανει μονο του restart , απλα σημερα δεν ανοιξε ποτε. ειναι κολλημενο το αρχικο σημα MI, MI.COM android και οι 2 τελιτσες κατω κανουν οτι διαβαζουν, κλεινω - ανοιγω τα ιδια. μπρικαρε που λεμε? τι γινεται τωρα?