Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 55.
-
Global Rom
ΜήνυμαΠαιδιά, για το Redmi 3 Pro δεν έχει βγει ακόμα Global Rom ε;;; Σκέφτομαι να το παραγγείλω για την κοπελιά αλλά θέλω να χει Global (να παίρνει ΟΤΑ, δεν χρειάζεται να χει ελληνικά στο μενού) Edit: Δεν ξέρω γτ πήγε σε νέο θέμα (μάλλον λόγω τίτλου) εγώ απάντηση πάτησα στο θέμα για "αγορά redmi 3 pro" και τώρα δεν βρίσκω πώς σβήνει, ένας μοντ ας το αλλάξει αν γίνεται
-
Fingerprint sensor
Μήνυμακανενα κολπακι θα εκανες εσυ για να μην μπαινει η συζυγος λογικα.....
-
Παιδιά εγώ έχω εδώ και καιρό ένα θεματάκι με το συγχρονισμό του Facebook με το κινητό μου. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν θα μου χρησιμέψει να το συγχρονίσω (πχ σε συγχρονισμό επαφών) αλλά είπα να το δοκιμάσω. πάω λοιπόν και συνδέω τον Mi λογαριασμό με του Fb και ενώ συνδέονται (μου βγάζει Connected) όταν πατάω πάνω στη σύνδεση του λογαριασμού στο μενού του Mi Account μου βγάζει το παρακάτω "Server Error" zd1KlYo Επίσης μπαίνοντας από το PC στο Mi account μου βγάζει κανονικά ότι είναι συνδε…
-
Ρε παιδιά κάτι ψιλοάσχετο που μόλις παρατήρησα, αυτό μεταξύ μεγαφώνου και μπροστινής κάμερας τι είναι; εμένα δεν έχει τπτ??? Πώς γίνεται αυτό;;;;;
-
Παράθεση από mixaliscy: “Στην Ελληνική Ρομ μας τα εμφανίζει κανονικά Δεν ξέρω αν στην Global το έκαναν έτσι. ΌΜΩΣ στις Ρυθμίσεις - Περισσότερες Ρυθμίσεις - Ημερομηνία & Ωρα υπάρχει επιλογή Μορφή ημερομηνίας που αυτό κάνει στην ουσία. Δεν ξέρω όμως αν είναι για την κεντρική σελίδα μόνο ή για παντού. Για δοκίμασε το. ” Ναι το έχω ψάξει αυτό, αλλά δεν αλλάζει στα μνμτα. Λεπτομέρεια βέβαια Κάτι άλλο πιο σημαντικό που παρατήρησα είναι ότι προσπαθώ να συνδέσω το λογαριασμό μου στο facebook με τον Mi λ…
-
miui global stable
ΜήνυμαΓίνεται να βάλεις official global μέσω updater?? (από chinese official φυσικά)
-
Παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια προηγουμένως, βάζοντας το MiPcSuite διάβασε drivers κανονικά. Έχει βάλει κανείς Global απο win 32bit? Γιατί εδώ λέει ότι μπορεί να χω πρόβλημα και φοβάμαι να το επιχειρήσω (δεν το χω ξανακάνει κιόλας): [MIUI DEVICE TEAM] Flash Redmi Note 3(Snapdragon) with Locked Bootloader - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Επίσης όταν είμαι σε Download mode και θέλω να ξαναμπώ σε κανονική λειτουργία τι κάνω;
-
Σόρυ που κουράζω ρε παιδια, αλλά δοκιμάζω τόση ώρα και τπτ. Νομίζω επειδή έχω 32 bit win7 δεν χρειαζόταν απενεργοποιηση Driver Signature. έκανα αυτό για να απενεργοποιήση (δεν μου βγαζει την επιλογή με το άνοιγαμ του pc): [SOLVED] driver signature enforcement - Tech Support Forum Εχω εγκαταστήσει και το MiFlash Πάλι τπτ... Κανείς που να το έχει λύσει και να ξέρει. Δεν βρίσκω καν τι drivers χρειάζεται.