Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 77.
-
Παράθεση από kostas km: “Hermes(rn2) ArΩma μέχρι στιγμής καλά χωρίς factory reset πάνω απο τη xtrv17_5_18 με προσαρμοσμενη εγκατάσταση. Έδειξε κάποια στιγμή να κολλάει στο 60% αλλά όλα καλά (ηταν το σημείο που πέρασε τις εφαρμογές που επέλεξα) root κανονικά. Μη σας αγχώνει που στο περιβάλλον του TWRP βγάζει με κόκκινα γραμματα fail. Η ROM πέρασε κανονικά. ” Παράθεση από SkourosAnastasios: “?( Redmi note 2 εκανα εγκατασταση με τα βηματα που ελεγε απο πανω συν οτι εβγαζα και εβασα απο τις προτιμησ…
-
Hermes(rn2) ArΩma μέχρι στιγμής καλά χωρίς factory reset πάνω απο τη xtrv17_5_18 με προσαρμοσμενη εγκατάσταση. Έδειξε κάποια στιγμή να κολλάει στο 60% αλλά όλα καλά (ηταν το σημείο που πέρασε τις εφαρμογές που επέλεξα) root κανονικά. Μη σας αγχώνει που στο περιβάλλον του TWRP βγάζει με κόκκινα γραμματα fail. Η ROM πέρασε κανονικά.
-
Σε Hermes μετά από σχεδόν 1 μήνα αναμονή λόγω αστάθων Rom και κινέζικης Πρωτοχρονιάς όλα καλά...
-
Παράθεση από kostas km: “Ερώτηση για Hermes. Το super user στη τελευταία stable το αναβαθμιζουμε απο το Google play η όχι. Το λέω γιατί στις dev ROM περιμέναμε την επόμενη εβδομάδα που γινόταν μεσα απο τη ROM η όποια α αναβαθμιση. Στις Stable όμως που δεν έχει καθε εβδομάδα τι κάνουμε; (επίσης μου βγάζει binary update να το κανω ή όχι) ” Κάποια απάντηση; @gkalen @MIUI_ART Thanks
-
https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Newsletter/31-Η-Infoquest-είναι-ο-επίσημος-διανομέας-της-Xiaomi-στην-Χώρα-μας/ Δε θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά άρχισαν τα όργανα.... Xiaomi Redmi Note 3 Grey Dual Sim - Κινητό Smartphone - Δωρεάν Παράδοση - Kotsovolos.gr με 2 χρόνια εγγύηση...
-
Παράθεση από Bodai: “Σας παρακαλώ θερμά τα σχετικά με την νεα αντιπροσώπευση της Xiaomi στην Ελλάδα ΜΟΝΟ στο αντίστοιχο νήμα ” Συγγνώμη έχεις δίκιο αν γίνεται μετέφερε το. Απλά με συνεπηρε ο ενθουσιασμός....
-
Ερώτηση για Hermes. Το super user στη τελευταία stable το αναβαθμιζουμε απο το Google play η όχι. Το λέω γιατί στις dev ROM περιμέναμε την επόμενη εβδομάδα που γινόταν μεσα απο τη ROM η όποια α αναβαθμιση. Στις Stable όμως που δεν έχει καθε εβδομάδα τι κάνουμε; (επίσης μου βγάζει binary update να το κανω ή όχι)
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από tasosko: “ΑΜΑ ΣΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΥΘΥΝΗ; ” Κανείς δεν σας έβαλε με το ζόρι να πάρετε συσκευή από Κίνα χωρίς υποστήριξη στην Ελλάδα... επιλογή σας ήταν. Κανείς δεν σας βάζει το πιστόλι στον κρόταφο για να βάλετε την ελληνική ή οποιαδήποτε άλλη ρομ...και η ευθύνη είναι καθαρά δικής σας...από το φόρουμ και τα μέλη το φόρουμ προτάσεις γίνονται που ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ακολουθείτε και φυσικά έχετε την πλήρη ευθύ…
-
Παράθεση από gkalen: “@kostas km Μπορείς να μου πεις τη χρησιμότητα ?? Έτσι πληροφοριακά , γιατί ναι μεν σου γράφει ότι θα χτυπησει αλλά δεν έχει κάποια άλλη πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει σε κάτι , ούτε την κανονικη ώρα δεν γράφει για να υπολογίσεις την ώρα που θα χτυπήσει .. Εκτός αν μου διαφεύγει κάτι .. ” Όχι απλά είναι αυτό που είπα και νωρίτερα . Το ξυπνητήρι δεν το έχω κάθε μέρα την ίδια ώρα . Αλλη ώρα χτυπάει τη Δευτέρα άλλη τη Τρίτη κ.ο.κ Με αυτό το τόσο ασήμαντο μήνυμα (το παραδέχομ…
-
Παράθεση από spoulk: “Παράθεση από kostas km: “Σε εμένα στο Redmi Note2 prime σταμάτησε να το κάνει απο τη πρώτη XTRV που άλλαξε το power menu από 2 σε 3 σειρές και το χρειάζομαι γιατί το βράδυ πολλές φορές σβήνω το κινητό αλλά δε ξυπνάω την ίδια ώρα κάθε πρωί. ” Θεωρώ ότι εφόσον σε ενοχλεί, η λύση είναι να κλείσεις ή να ρυθμίσεις το ξυπνητήρι. ” Το αντίθετο , δε με ενοχλεί το χρειάζομαι αυτό το μήνυμα , κάτι που δεν έχει η XTRV .
-
Παράθεση από kostas km: “Εγώ παντως σε Redmi Note2 ξανά πέρασα GTV γιατί με τις XTRV μου έκανε ολα οσα ανέφεραν οι φίλοι 1. Δηλαδή από τη galerie να μην ανεβαίνουν αρχεία . 2. Να μη δουλεύει το search 3. Προβλημα με τα video 4. Στην απενεργοποιηση δεν έβγαινε το μήνυμα πότε θα ξανα ανοιξει το κινητό . Μη βάλετε όμως GTV απο XTRV χωρίς factory reset γιατί το κινητό θα μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων.... Αναβοσβήνει μονη της η οθονη δε δέχεται εντολές κτλ. Να σημειώσω οτι δεν προσπαθώ να ακυρώσω…
-
Παράθεση από spoulk: “@kostas km Το "4" τουλάχιστον στο Redmi 2 TD το έβγαζε πάντα, όποτε το έκλεινα με ενεργοποιημένο ξυπνητήρι ” Σε εμένα στο Redmi Note2 prime σταμάτησε να το κάνει απο τη πρώτη XTRV που άλλαξε το power menu από 2 σε 3 σειρές και το χρειάζομαι γιατί το βράδυ πολλές φορές σβήνω το κινητό αλλά δε ξυπνάω την ίδια ώρα κάθε πρωί.
-
Εγώ παντως σε Redmi Note2 ξανά πέρασα GTV γιατί με τις XTRV μου έκανε ολα οσα ανέφεραν οι φίλοι 1. Δηλαδή από τη galerie να μην ανεβαίνουν αρχεία . 2. Να μη δουλεύει το search 3. Προβλημα με τα video 4. Στην απενεργοποιηση δεν έβγαινε το μήνυμα πότε θα ξανα ανοιξει το κινητό . Μη βάλετε όμως GTV απο XTRV χωρίς factory reset γιατί το κινητό θα μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων.... Αναβοσβήνει μονη της η οθονη δε δέχεται εντολές κτλ. Να σημειώσω οτι δεν προσπαθώ να ακυρώσω την υπέρ εργασία των ανθ…
-
Παράθεση από gkalen: “@chrispre913 Προστέθηκε Clearmotion στη ρομ του Hermes , φαίνεται ότι κάτι δε πάει καλά ή θέλει κάτι άλλο , κάποια ρύθμιση , καθαρισμό δεδομένων .. Anyway θα βγει άλλη ρομ σήμερα , αλλά κανε μία δοκιμή.. ” Καλημέρα . Πολέμιοι του forum, εσείς που δε καταλαβαίνετε από ΣΚ και χαζομάρες . . . Πότε θα βγει η fixed ROM για το Redmi_Note_2 ; οεο. . . . Χα χα να είστε καλά ρε μάγκες . . .
-
Παράθεση από maddoctor: “εξακολουθώ να μην μπορώ ν'ανεβάσω από το άλμπουμ φωτό (ανεβαίνουν μέσω file manager) ” Το ίδιο κι εγώ Redmi_Note_2 . . .
-
Επίσης δε μπορώ να ανεβάσω συνημμένο από το άλμπουμ . Θα πρέπει να παω στα αρχεία να βρω το αρχείο της φωτο που θέλω για να το κάνω κοινή χρήση .
-
Ερώτηση κρίσεως (μπορεί και χαζή ) στα σχόλια που υπάρχουν μέσα στο φάκελο εργαλεία στέλνουμε σε εσας προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ή αυτά πάνε στη Xiaomi; Αν πάνε στη xiaomi πως σας λέμε τα προβλήματα της εκάστοτε rom (εβδομαδιαία) για επίλυση ;.jpg
-
Παράθεση από pechr: “καλημέρα @LeonTsi σε κάποιες περιπτώσεις με συχνότητα 2 φορες την εβδομάδα μου κάνει κάτι περιέργες επανεκκινήσεις. Για να πειραματιστώ... έβαλα για μια εβδομάδα την προηγούμενη μπαταρία που είχα της μαμα Xiaomi και δεν μου έκανε το παραμικρο. Με το που άλλαξα πάλι σε nohon τα ίδια. Άρα ο έχων nohon δεν έχει το κινητο του ανοιχτό και δεν θέτει νέον στόχον @Liopetis ” Φίλε μου εγώ με nohon το κινητό σβήνει απο το 30% της μπαταρίας. Με τη μαμά μια χαρά . . . Οποτε με τη nohon …
-
Κάποιο νεότερο με το κρασαρισμα της αναζήτησης σε Redmi_Note_2 ;