Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 77.

• Παράθεση από ktsiaras: “Παράθεση από deltaman: “Σε Rn2 κρασάρει η εφαρμογή της αναζήτησης. ” το ίδιο και σε εμένα ” Και σε εμένα . . . Κάποια λύση ;

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kostas km: “Καλημέρα και καλό μήνα . Να ρωτήσω γιατί δεν εχω λάβει στο email μου τα links για τις νεες rom; Πήρα το μετάλλιο vip στις 24/10 αλλα δεν έλαβα κάτι για τις Rom 27/10 Ευχαριστώ . ” Δεν έχουν βγει ακόμη νέες ROM 6.11.3 για την συσκευή σου και για αυτό δεν έχεις λάβει τίποτα ακόμη. Παράθεση από Stavros Alexandris: “ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΗΔΗ, ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΚΑΡΑ ΝΑ ΔΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ UPDATES. ” Όπως σου εξήγησα και στο PM που μο…

• Καλημέρα και καλό μήνα . Να ρωτήσω γιατί δεν εχω λάβει στο email μου τα links για τις νεες rom; Πήρα το μετάλλιο vip στις 24/10 αλλα δεν έλαβα κάτι για τις Rom 27/10 Ευχαριστώ .

• Παράθεση από LeonTsi: “Παράθεση από kostas km: “Όσοι κάνατε κατά λάθος update το SUPER USER απο το play store πηγαίνετε ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΛΕΣ SUPER USER και κάνετε απεγκατασταση ενημερωσεων (κατω δεξια) Μετά μέσα απο το play store ξετικαρετε το αυτόματη αναβάθμιση απο το SUPER USER. ” Φιλαρακι το supersu δεν υπάρχει πουθενά... ακόμη και στο play store να πάω το δείχνει μη εγκατεστημένο ” Γιατί του έκανες update πριν κανεις εγκατάσταση την νεα rom. Όπως το είχα κάνει κι εγώ... Αυτό το έγραψα για αυτούς …

• Όσοι κάνατε κατά λάθος update το SUPER USER απο το play store πηγαίνετε ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΛΕΣ SUPER USER και κάνετε απεγκατασταση ενημερωσεων (κατω δεξια) Μετά μέσα απο το play store ξετικαρετε το αυτόματη αναβάθμιση απο το SUPER USER.

• Παράθεση από kostas km: “Λοιπον... Καταρχήν μπράβο στην ομάδα για τις άμεσες αναβαθμίσεις... Τώρα REDMI NOTE 2 Τα συν Τα Led δουλεύουν μια χαρά Περισσότερη ελεύθερη Ram μετά απο καθαρισμό. Τα μειον Δεν έχει διαφορετικό ηχο κλήσης ανα sim Δεν έχει αυτόματη αλλαγή προφιλ (τροφοδοσία χρονος κλειδωματος flight mode καθαρισμος cache κ.ο.κ) Δεν εχει ρύθμιση στη κάμερα για αποθήκευση στην εξωτερική κάρτα Αυτά ελπίζω νσ λυθούν στις επόμενες εκδόσεις. Επίσης θα ήθελα αν γίνεται να υπάρχει προεπιλογή κλήσ…

• Λοιπον... Καταρχήν μπράβο στην ομάδα για τις άμεσες αναβαθμίσεις... Τώρα REDMI NOTE 2 Τα συν Τα Led δουλεύουν μια χαρά Περισσότερη ελεύθερη Ram μετά απο καθαρισμό. Τα μειον Δεν έχει διαφορετικό ηχο κλήσης ανα sim Δεν έχει αυτόματη αλλαγή προφιλ (τροφοδοσία χρονος κλειδωματος flight mode καθαρισμος cache κ.ο.κ) Δεν εχει ρύθμιση στη κάμερα για αποθήκευση στην εξωτερική κάρτα Αυτά ελπίζω νσ λυθούν στις επόμενες εκδόσεις. Επίσης θα ήθελα αν γίνεται να υπάρχει προεπιλογή κλήσης ανα sim στις επαφές δη…

• Καλησπέρα στη καταπληκτική ομάδα. Που μπορούμε να αναφέρουμε προβλήματα που ανακαλύπτουμε για τη κάθε rom;

• Κατι απλο για τη σύζυγο Xiaomi Red Rice Redmi 3 Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 616 Octa Core 5inch 1280*720 Screen 2GB RAM 16GB 13MP 4000mAh Android Smartphone

• TWRP και mount

kostas km - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από michael: “Παράθεση από kostas km: “Αυτό σίγουρα δεν το είχα κάνει ποτέ. Δεν έκανα swipe στο mount γιατί δεν ήξερα τι ακριβώς έκανε... Πήγαινα πίσω με το βελάκι έκανα wipe και μετά install το. zip απο το external sd. Οπότε για να καταλάβω η χαζή ερώτηση που έκανα είχε μια βαση ή ήταν τελείως χαζή;[/size] ” Οχι δεν ηταν χαζη η ερωτηση σου διοτι και καποιοι αλλοι θα εχουν κανει το ιδιο με σενα λογο άγνοιας και θα ειχαν το ιδιο προβλημα, και με την απαντηση μου καποιοι μαθανε πως κανεις…

• TWRP και mount

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Παράθεση από kostas km: “Οπότε για να καταλάβω η χαζή ερώτηση που έκανα είχε μια βαση ή ήταν τελείως χαζή; ” μην σε απασχολεί αυτό.... δεν κάνουμε τεστ IQ εδω. Κι εμείς μάθαμε μέσα απο λάθη και παραλήψεις.απλά προσπαθούμε να δίνουμε μασημενη τροφή ώστε να μην περάσουν τα ίδια βάσανα και αλλα μελη του φορουμ. ” Όχι δεν είπα κάτι τετοιο προς θεού. Απλά θέλω να κατανοησω τη λογική. Επίσης να πω για άλλη μια φορά ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας.

• TWRP και mount

Μήνυμα

Παράθεση από michael: “Αυτο που θα κανεις ειναι :1ον θα πας στο internal storage και θα βρεις ενα φακελο με την ονομασια TWRP και θα τον διαγραψεις. 2όν μετα θα μπεις στο TWRP και θα σε ρωτησει να κανεις mount system partition και θα κανεις swipe.Mε αυτον τον τροπο ολες οι ρυθμισεις του twrp εχουν ερθει στης αρχικες.Προφανος ειχες επιλεξει λαθος ρυθμισεις γιαυτο ειχες αυτο το προβλημα.. ” Αυτό σίγουρα δεν το είχα κάνει ποτέ. Δεν έκανα swipe στο mount γιατί δεν ήξερα τι ακριβώς έκανε... Πήγαινα π…

• TWRP και mount

Μήνυμα

Και κάνω μια χαζή ερώτηση... Μήπως επειδή δε εκάνα mount το τηλέφωνο θεωρεί όλη το internal storage σαν data. Γιατί στα Windows καπως έτσι γίνεται αν δεν εχεις χωρίσει σε partition το σκληρό σου σε ενα format τα χάνεις όλα.

• TWRP και mount

Μήνυμα

Παράθεση από michael: “Σε καμια περιπτωση οταν κανουμε factory reset μεσα απο twrp δεν πρεπει να σβηνει το internal storage αυτο πρεπει να επιβεβαίωθει αν εχουν το ιδιο προβλημα και αλλοι χρηστες με την συγκεκρινενη εκδοση twrp . ” Γι αυτό άνοιξα αυτό το Thread. Μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι μου εσβηνε τα πάντα από το internal storage και για αυτό ρώτησα αν έχει καμία σχέση το data με το internal storage. Επίσης παλιότερα είχα θέσει και το εξής πρόβλημα : Οταν έβαζα κάποιο ηχο κλήσης σε μια επα…

• TWRP και mount

Μήνυμα

Παράθεση από michael: “Παράθεση από kostas km: “Αυτο εννοω default... Προφανώς το. zip μου το διεγραφε γιατί το κατέβαζα απο το κινητό και το άφηνα μεσα στο φάκελο download... Το θέμα είναι γιατί με το factory reset μου σβήνει και δικά μου αρχεία απο την εσωτερική μνήμη οπως πχ τραγούδια.. ” Μπορεις να μας πεις ποια version twrp εχεις; ” Τωρα περασε το Twrp που έχει η τελευταία dev rom Gtv 6.3.11 (3.0.0-0) πριν ειχα αυτή που περασε συμφωνα με τον οδηγο αυτο: xiaomimiui.gr/community/index.…θαρή-ε…

• TWRP και mount

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “δεν υπάρχει default.. εκτός κι αν εννοείς το Factory Reset ως default.To Factory Reset είναι τα 3 wipes ισοδυναμία(cache, data, dalvik cache). Αν έκανες factory reset δεν χάνεται το zip. To zip θα το ρίξεις χύμα στον εσωτερικό χώρο για να σου τελειώσει και γρήγορα το install σε αντίθεση με την SD. Η μόνη περίπτωση σου να σου διαγραφεί το zip είναι μόνο με wipe στο internal storage Αν θέλεις να κάνεις και wipe το internal storage τότε ειναι μονοδρομος η χρήση SD ή OTG ” Αυτο …

• TWRP και mount

Μήνυμα

Αυτο εννοω default... Προφανώς το. zip μου το διεγραφε γιατί το κατέβαζα απο το κινητό και το άφηνα μεσα στο φάκελο download... Το θέμα είναι γιατί με το factory reset μου σβήνει και δικά μου αρχεία απο την εσωτερική μνήμη οπως πχ τραγούδια..

• TWRP και mount

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “λαθος καταλαβες. Αλλο το data και αλλο το internal storage. Ξαναδιαβασε το μηνυμα του moderator ” Το ίδιο λέμε... Η εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου εχει πολλά partitions ανάμεσα τους το"data" αλλά και το "internal storage" απλα το κάθε ενα για αλλους σκοπούς... Γι αυτό άλλωστε ενώ θεωρητικά εχω στο Prime 32 gb αλλα μπορώ να χρησιμοποιήσω για δικη μου χρηση γυρω στα 27 gb. Απλά σε ενα lg (8gb εσωτερικη) που είχα το κινητό είχε διαχωρίσει απο την εσωτερική μνημη τα 4gb περιπου γ…

• TWRP και mount

Μήνυμα

Σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες και κατατοπιστικες απαντήσεις. Οποτε αν κατάλαβα σωστα το "data" είναι μέρος του "internal storage"... Να σας πω τι έπαθα οσες φορές πέρασα καινουρια rom και ξεκίνησα αυτο το thread. Δεν έκανα andvanced wipe να επιλεξω τι θέλω αλλά το default. Έτσι έχανα οτι τραγούδια και αρχεία που είχα περάσει στην εσωτερική μνήμη όπως και όλες τις ηχογραφήσεις των κλήσεων... Ανάμεσα σε άλλα...όπως και το zip της rom που ήθελα να περάσω γιατί το κατέβαζα στην εσωτερική μνήμη.…

• TWRP και mount

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Παράθεση από kostas km: “Αυτά τα 2 ειναι το ιδιο; ” ποια δυο;; Παράθεση από kostas km: “Το mount κανεις; ” Που κολλάει το Mount με αυτά;; Που έχεις μπερδευτεί;;; ” Το mount κολλάει με το πρώτο ερωτημα μου.. Τι ακριβώς κανει... Το οποίο με κάλυψε μερικως ο φιλος iamLiakos Ρωταω αν ειναι το ιδιο το internal storage wipe με το data wipe... γιατί στο andvanced wipe εχει να τικαρεις αν θες και αυτα τα 2 εκτος απο το cache Davlik, cache και το system. Επίσης να σας καλησπερισω με …