Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-43 από 43.

• Παράθεση από zananiro: “@billone Εγώ θα έλεγα να μιλήσεις με το μαγαζί που το πήρες να δεις τι θα σου πουν. εννοείται δεν αναφέρεις ότι την άνοιξες κλπ. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk ” Λοιπον αυριο θα ανεβασω μερικες φωτογραφιες να μου πειτε την γνωμη σας και αν δεν...θα επικοινωνησω με το μαγαζι.Ευχαριστω!

• Παράθεση από zananiro: “Παράθεση από billone: “Καλησπερα στην παρεα και Χρονια Πολλα. Απεκτησα και εγω πριν λιγες μερες την xiaomi yi απο ελληνικο σκρουτζομαγαζο γυρω στα 100 ευρω. Εχω μερικες απορειες ομως σχετικα με την ποιοτητα των φωτογραφιων και του βιντεο.Πηρα μερικα πλανα και η ποιοτητα του βιντεο ειναι πολυ κακη αλλα και αυτη της φωτογραφιας.Επισης η μπαταρια εξαντλειτε πολυ γρηγορα.Το μοντελο μου ειναι z25L και το firmware το 1.4.8.Χρειαζεται να κανω καποια αναβαθμιση για να βελτιωσω τα…

• Καλησπερα στην παρεα και Χρονια Πολλα. Απεκτησα και εγω πριν λιγες μερες την xiaomi yi απο ελληνικο σκρουτζομαγαζο γυρω στα 100 ευρω. Εχω μερικες απορειες ομως σχετικα με την ποιοτητα των φωτογραφιων και του βιντεο.Πηρα μερικα πλανα και η ποιοτητα του βιντεο ειναι πολυ κακη αλλα και αυτη της φωτογραφιας.Επισης η μπαταρια εξαντλειτε πολυ γρηγορα.Το μοντελο μου ειναι z25L και το firmware το 1.4.8.Χρειαζεται να κανω καποια αναβαθμιση για να βελτιωσω τα παραπανω θεματα; Η καρτα μνημης που φοραω εινα…