λοιπόν παιδιά το κινητό θα το έχω την δευτέρα οπότε θέλω για αρχή να μου πείτε αν θα πρέπει να κατεβάσω drivers. Αν ναι μπορείται να μου πείτε που τους βρίσκω?
Να σας ρωτήσω λίγο ρε παιδιά πάω να κάνω έμβασμα από alpha bank στην revolut και μου βγάζει άκυρο ενώ πριν 2 μήνες με τον ίδιο τρόπο είχα βάλει λεφτά γιατί τώρα δεν με αφήνει? Μου βγάζει αυτό
1. Με το που έρθει θα το ξεκλείδωσω αμέσως αφού μου ήρθε και ή έγκριση. Μετά λέω να περάσω την global dev για αρχή μπορείτε να μου στείλετε τον οδηγό πως την περνάω? Εσείς ποια προτείνεται?
για να σου δώσω να καταλάβεις μόλις ανοίγω το mi unlock και πατάω go με πετάει σε μια σελίδα μπλε μετά όταν πατάω εκεί unlock now με πετάει σε μια άλλη σελίδα για να ξανάκατεβάσω πάλι το mi unlock. Δεν με βγάζει όπως τον οδηγό για να στείλω αίτημα στην xiaomi γιατί?
παιδιά για να καταλάβω λίγο αφού έχω παραγγείλει με official dev το κινητό και έχω πάρει και άδεια ξεκλείδωματος πρέπει να κατεβάσω άλλη rom στο updater για να ξεκλείδωσω τν bootloader? Η μόλις έρθει αμέσως το συνδέω στο mi unlock και τν ξεκλειδώνω
λοιπόν παιδιά θέλω αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Εχω αυτήν την rom και έχω πάρει και άδεια για να ξεκλειδώσω τον bootloader.Τωρα τι βήματα ακολουθώ και ποιά είναι ή καλύτερη rom ?