Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 282.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μόνο η Xiaomi ξέρει :/” Και μάλλον ούτε και αυτή. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολύ καλή εξέλιξη. Ελπίζω να βγει σύντομα να την απολαύσουμε και υπόλοιποι οι μη vip. Το μόνο που με απασχολεί αλλά είναι κάτι που θα το αντιμετωπίσουμε στο μέλλον, είναι αυτή η ιστορία με το netflix . Στάλθηκε από το TBOOK 11(E5A6) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi 2 td προβλήματα.
ΜήνυμαΔεν είναι καμία από αυτές.
-
Redmi 2 td προβλήματα.
ΜήνυμαΠου μπορώ να βρω fastboot rom για το wt86047?
-
Redmi 2 td προβλήματα.
ΜήνυμαΧθες πέρασα την stable με factory reset και μετά την εγκατάσταση, πριν την επανεκκίνηση έκανα καθαρισμό cashe +dalvik. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi 2 td προβλήματα.
ΜήνυμαΗ γυναίκα μου έχει to redmi 2td και εδώ και 5 μέρες κάνει διάφορα. Μπαίνει μόνης η σίγαση όταν μιλάει στο κινητό, πάει να πάρει τηλέφωνο και κλείνει την κλήση μόνο του. Είχε την dev 7.5.4 και τις πέρασα την τελευταία stable. Μάλλον είναι στα τελευταία του. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δείτε λίγο το θέμα με το redmi 2 td. Θέλω να αναβαθμίσω το κινητό της γυναίκας μου. Αλλιώς θα πάω σε stable. Στάλθηκε από το P6000 5.0 01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο redmi 2 td ενώ θα έπρεπε να είναι η 7.5.11 είναι η 7.5.4. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε redmi 2 td Λέει ότι είναι η 7.5.4 και όχι η 7.5.11.Τι γίνεται?Λάθος στον τίτλο?
-
Πολύ καλή ROM για το redmi pro.Με το redmi 2 td τι γίνεται? Δεν βγήκε ούτε η προηγούμενη ούτε αυτή.Να μην περιμένουμε άλλη?
-
Με το redmi 2 td τι γίνεται; η 7.4.6 είναι η τελευταία rom που πήρε. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
05dfd8b10e5b7d70a90302627ef93ac0.jpg dfa6392c6ff51cca56d335c37c6c8591.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτό που είδα τώρα είναι οτι στην αναμονή GSM έχει κατανάλωση 80,4%. Είναι φυσιολογικό αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με τις ειδοποιήσεις. Δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις στο viber και στο Skype. Ανάβει απλά η οθόνη. Έχουν δοθεί όλα τα απαραίτητα δικαιώματα. Στην αρχή, όταν περνάω την καινούρια rom δουλεύουν κανονικά αλλά μετά γίνεται αυτό που ανέφερα. Έχει τώρα σίγουρα κάνα 3 rom. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα πάντως σε Redmi pro μια χαρά πάει. Με την προηγούμενη στο AnTuTu έπιασε το κινητό 98500 και με αυτήν 101704. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sourlas98: “Xiaomi redmi pro με την τελευταία rom!! Ευχαριστούμε για την δουλειά σας!” Λίγο σου βγάζει. Το δικό μου βγάζει 98500. Μήπως το τσέκαρες λίγο μετά την εγκατάσταση της rom; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντως δεν είναι τόσο γρήγορη αυτή η rom. Στο AnTuTu μου δίνει σκορ μια 89000 και πριν από λίγο μου έβγαλε 85000. Ενώ με την προηγούμενη είχα 93500. Αυτά σε redmi pro. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk