Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 282.
-
Redmi Pro Xtrv beta 2?
ΜήνυμαΌχι μια χαρά καλύπτομαι εάν δεν καλυπτόμουν θα δοκίμαζα άλλες.Εσείς κάνετε πραγματικά φανταστική δουλειά, σπαταλάτε προσωπικό χρόνο για να μπορούμε να έχουμε εμείς καλές ROM.Για το γα..το είναι που πήραμε μία συσκευή και φαίνεται να απαξιώνεται σε μεγάλο βαθμό.
-
Redmi Pro Xtrv beta 2?
ΜήνυμαΚαλημέρα στους διαχειριστές μας.Τελικά μάλλον εμείς που πήραμε το Redmi Pro φαίνεται, να την έχουμε πατήσει.Ενώ σαν κινητό τα σπάει, σαν υποστήριξη φαίνεται να πάσχει.Για nougat από χλωμό έως αδύνατο. Για xtrv beta 2 τι λέει το πρόγραμμα?Επειδή όμως δεν έχει global rom μήπως θα μείνει εδώ που είναι?Και άρα δεν θα μπορέσει να έχει την τελική xtrv rom όταν αυτή με το καλό βγει?Φυσικά δεν φταίτε εσείς προς θεού.Εμείς φταίμε που το αγοράσαμε και δεν προσέξαμε τον τομέα τις υποστήριξης.
-
Είμαι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα Ολλανδία. Ενώ η sim της cosmote συνδέθηκε σε τοπικό δίκτυο, η sim της Wind είναι χωρίς δίκτυο. Ο κουμπάρος μου που είμαστε μαζί και έχει το oneplus 3Τ και έχει και εκείνος Wind συνδέθηκε κανονικά. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε redmi pro, όλα καλά μέχρι στιγμής. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια διόρθωση το πρόβλημα το εμφάνισε με αυτην. Πέρασα την τελευταία dev αλλά δεν διορθώθηκε. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε redmi 2 td όταν ενεργοποιείται το wifi, δεν δουλεύει η δεύτερη sim πρέπει να βγει και να ξαναμπεί. Αυτό το έκανε με την προηγούμενη dev rom και συνεχίζει και με αυτήν. Την έκανα εγκατάσταση μέσω updater. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντως σε Redmi pro έχει πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας. Απλά έχει χαθεί το εικονίδιο της αναβάθμισης αλλά αυτό είναι από την προηγούμενη έκδοση. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλή χρονιά σε όλους! .Ψήφισα και εγώ gdy190.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Panos Vgs: “αν εννοεις την 6,12,22 και εμενα δουλευει λιγο πιο αργα το κινητο με αυτη τη ρομ” Ναι αυτήν έβαλα. Θα δούμε πως θα πάει. Σαν να έστρωσε λίγο. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, είμαι σε αναμονή παραλαβής του κινητού ,έχω πάρει την έκδοση με τα 64gb,έχει έρθει Ελλάδα και ή θα το δω στα ελτά ή στο τελωνείο αυτή είναι πλέον η αγωνία.Το έχω παραγγείλει με official cn και έχω παραλάβει τον κωδικό κλειδώματος από την xiaomi.Ποια rom από τις δικές μας είναι η ποιο καλή? Δεν με πειράζει να είναι και σχετικά παλιά.