Υπάρχει καμία pre rooted rom που μπορώ να φλασάρω; Μετά να ακολουθήσω τον οδηγό για αποκατάσταση του imei για snapdragon; Έχω κλειδωμένο bootloader. Στάλθηκε από το P6000 5.0 01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγνώμη που δεν μπόρεσα να μπω στο chat αλλά άμα έχεις γυναίκα και παιδιά που να βρεις τον χρόνο. Το κινητό θα πάει πίσω στο gearbest. Για να δούμε αν θα το αλλάξουν. Στάλθηκε από το P6000 5.0 01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
με china dev γίνεται brick. με κωδικό από το dial pad άνοιξα την diag port αλλά μου έβγαλε 4 συσκευές που δεν τις αναγνωρίζουν τα windows. Που μπορώ να βρώ drivers?
Ναι ξεμπλόκαρε αλλά το βασικό του πρόβλημα παραμένει. Έχει χάσει τους imei. Έχω περάσει και stable global και stable china. Αλλά δεν τους βρίσκει. Στάλθηκε από το P6000 5.0 01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν εχει twrp =============== Δεκ 21st 2016, 9:03am =============== Κατάφερα και το έβαλα πατώντας ταυτόχρονα και τα τρια κουμπιά σε download mode αλλά το αναγνωρίζει έτσι Screenshot by Lightshot
Οκ θα το δοκιμάσω. Στάλθηκε από το P6000 5.0 01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Δεκ 20th 2016, 8:51am =============== Χρησιμοποίησα το κινέζικο mipcsuite και έβγαλε αυτό Screenshot by Lightshot τι πατάω?
Unbirck the soft bricked redmi 3s/prime with locked bootloader - Redmi 3S/Prime/3X - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile Βρήκα αυτόν εδώ τον οδηγό λέτε να βοηθήσει; Στάλθηκε από το P6000 5.0 01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από spideman3: “@gdy190 Θα περάσεις τους drivers για αρχή εδώ οι οδηγοί διάβασε τους καλά Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64 Windows 10: Οδηγός Εγκατάστασης Drivers Μετά κάνε έλεγχο του bootloader Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Δοκίμασε αυτόν τον οδηγό Flash / Unbrick Redmi 3S και αυτόν μην ξεχάσεις και το κινέζικο mipc suite Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κ…
Μια βοήθεια βρε παιδιά. Το κινητό ήρθε με unofficial rom του έκανα flash μια επίσημη china dev rom αλλά έχασε τους imei και τώρα δεν μπαίνει ουτε στο mi account μέσω τις συσκευής για να ξεκλειδώσω τον bootloader και ούτε μπορώ να φλασάρω γιατί δεν μπαίνει σε download mode. Έχω απελπιστεί. Ούτε οι εντολές με adb δουλεύουν. Μάλλον έμεινα με ένα τούβλο στο χέρι. Στάλθηκε από το P6000 5.0 01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk