Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 282.
-
Το κινητό ήρθε με unofficial rom του έκανα flash σύμφωνα με τον οδηγό και του πέρασα την china den rom του οδηγού. Έχασε όμως τους imei και τους ξαναέκανα flash την τελευταία china den. Τώρα όμως κάνει αρκετές φορές επανεκκίνηση. Κάποια στιγμή όμως μπαίνει μέσα. Δεν μπαίνει όμως σε download mode ούτε και με τον τρόπο που λέει ο οδηγός. Έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader και έχει έρθει η έγκριση, απλά δεν πρόλαβα να το ξεκλείδωσω. Τι λέτε να κάνω στην συνέχεια; Στάλθηκε από το P6000 5…
-
REDMI 3S Πρόβλημα IMEI
ΜήνυμαMi flash tool beta Στάλθηκε από το P6000 5.0 01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
REDMI 3S Πρόβλημα IMEI
Μήνυμαunable to get imei Στάλθηκε από το P6000 5.0 01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
REDMI 3S Πρόβλημα IMEI
ΜήνυμαΦλάσαρα με αυτόν εδώ τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick για το Redmi 3s (Land) ένα redmi 3s με unofficial rom σε official την miui 8.6.8.25 beta αλλά ενώ όλα πήγαν καλά,έχασε τους imei. Τι να κάνω?Ο bootloader δεν είναι ξεκλείδωτος αλλά έχω κάνει την διαδικασία για το ξεκλείδωμα.
-
Η InfoQuest θα εισάγει επίσημα 2 Xiaomi smartphones στην Ελληνική αγορά!
-
Πως μπορώ να περάσω προηγούμενη rom; Η τελευταία τρώει πολύ μπαταρία. Στάλθηκε από το P6000 5.0 01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
yeso521.com/huawei-honor-7-64gb-golden.html
-
Xiaomi MI Max configuration
ΜήνυμαΛογικό να μην είναι high end αγορά αφού έβγαλε το Mi5 αν το έκανε αυτό θα ακύρωνε την ναυαρχίδα της απλά καλύπτει αυτούς που θέλουν μεγάλη οθόνη.
-
Συγχαρητήρια!
-
XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή επιτυχία σε όλους μας.
-
Καλή επιτυχία σε όλους μας. Πιστεύω ότι μπορώ να συμμετέχω και εγώ έτσι;
-
Να και κάπου που υπάρχει ανάπτυξη.Συνεχίζουμε έτσι. Μπράβο
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από themakos66: “gdy190 γράψε εντυπωσεις οταν το παραλάβεις !!!!!!!!!!!!!!!” Μόλις το παραλάβω και βρω λίγο χρόνο θα γράψω εντυπώσεις. Στάλθηκε από το P6000 5.0 01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ παιδιά έπαθα πλάκα τώρα το 1ο Δώρο!!! Συγχαρητήρια σε όλους και σε όσους κέρδισαν τα υπόλοιπα δώρα άλλα και σε όσους γιατί συμμετείχαν και στις 2 κληρώσεις γιατί αν δεν υπήρχαν και αυτοί δεν θα είχαμε να κερδίσουμε τίποτα. Εύχομαι κάθε χρόνο το forum να γίνεται και ποιο μεγάλο και του χρόνου να πάρουμε την πρώτη θέση.Χίλια Ευχαριστώ.Α συγχαρητήρια και στους Admin και σε όσους άλλους βοηθάνε για για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν.Συνεχίστε έτσι παιδιά.