Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 75.

• Παράθεση από kouskous: “Μόλις το δοκίμασα. Στα μυνήματα που έρχονται από το viber και δεν είναι αυτοκόλλητα εμφανίζεται κανονικά αυτό που μου στείλανε. Πηγενε και έλεγξε της ρύθμισης για την οθόνη κλειδώματος και μετά πηγενε στην εφαρμογή και κοίτα της ρύθμισης για τις ειδοποιήσεις. Κάποιο λάθος έχεις κάνει κάπου εκεί τουλάχιστον στον viber. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” ορίστε οι ρυθμίσεις μου και τι βγάζει d14d3b1b8346af02e7d4feb40eb35978.jpgc90d1e6a91a64005bb0870a8c75a5f…

• Παράθεση από kouskous: “Παράθεση από soupis88: “Καλησπέρα.Παλι θέμα με τις ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος με την 9.5.16. Δυστυχως δεν το έφτιαξαν. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Την ρύθμιση την έχεις κάνει από το viber η από της ρύθμισης οθόνη κλειδώματος;;; Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” δεν είναι μόνο στο viber messenger και ότι έχω βάλει να βγάζει ειδοποιήσεις στην αρχική οθόνη δεν μου βγάζει το περιεχόμενο ενώ παντού έχω επιλέξει να φαίνεται το …

• Καλησπέρα.Παλι θέμα με τις ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος με την 9.5.16. Δυστυχως δεν το έφτιαξαν. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημερα.Σε Xiaomi Mi Mix 2 την περασα ολα καλα εκτος απ οτις ειδοποιησεις στην οθονη κλειδωματος/Δεν δειχνει το περιεχομενο ενω στις ρυθμισεις εχω επιλεξει να δειχνει το περιεχομενο.Αυτο το προβλημα δημιουργηθηκε απο την 9.5.9 που πηρε το κινητο PIE και συνεχιζει να υπαρχει και με αυτη την αναβαθμιση

• Καλησπέρα.Μετα το τελευταίο update και ενώ το δούλεψα περίπου ένα μήνα το mi box s μου παρουσιάζει τα παρακάτω δύο προβληματα και ενώ έχω κάνει και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. 1. Όταν είμαι στο Youtube και πατάω να δω βίντεο της περισσότερες φορές πάει να φορτώσει το βίντεο και μένει μαύρη η οθόνη.Δεν ξέρω τι παίζει με τα frames αλλά μετά δεν μπορώ να κάνω τίποτα.Μονο με επανεκκίνηση επανέρχεται. 2.Οταν το κλείνω και την επόμενη μέρα πάω να το ανοίξω.Ανοιγει και βγάζει πάλι αυτή την μαύρη…

• Ένα μικρό bug που έχω παρατηρήσει με την 9.5.9 είναι ότι ενώ έχω επιλεγμένη την επιλογή να εμφανίζεται το περιεχόμενο από εφαρμογές messenger viber κτλ στην οθόνη κλειδώματος μου βγάζει την φωτογραφια του αποστολέα και γράφει από κάτω "1 ειδοποιηση" Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από kouskous: “Ευχαριστώ πολύ!!! Μια ερώτηση ακομα. Το τηλ το πήρα μεταχειρισμένο και έχω παρατηρήσει το εξής. Είναι φορτωμένο 100% από μπαταρία το βγάζω από την φόρτιση κάνω επανεκκίνηση και μου δείχνει από 92-95% συμβαίνει και σε εσάς??? Θέλει μήπως το αρχείο της μπαταρίας σβήσιμο και να φτιάξει καινούργιο ή η μπαταρία έχει αρχίσει να τα παίζει;;;; Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κι εγώ μεταχειρισμένο το πηρο και κάνει περίπου το ιδιο.Ειδικα αν περάσω ρομ μπορεί να…

• Παράθεση από kouskous: “Σωστός η αλήθεια είναι πως δεν κοίταξα το μαιλ και αυτό ήταν το λάθος μου. Η αναβάθμιση έγινε όλα κομπλέ προς το παρόν. Ξέρει κανείς πως μπορεί να φύγει αυτό η αν έχει κάποια πρακτική λειτουργία γιατί εγώ πραγματικά δεν βρίσκω... Ευχαριστώ πολύ.df906e645c96cf8e9cfd9197c81e80d9.jpg Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πας ρυθμίσεις μετά αρχική οθόνη και πρόσθετα.Κλεινεις την επιλογή Αποθήκη εφαρμογών και είσαι ετοιμος Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντα…

• Καλημερα.Τελικα δεν πηγα σε προηγουμενη ρομ οπως ειχα γραψει παραπανω και ειπα να δοκιμασω αυτη που βγηκε χθες.Την περασα χωρις προβληματα και το μονο που δεν μου δουλευει ειναι η Google Camera.Ενω εχω ενεργοποιησει και το API.Διαβασα στο myphone στο οποιο εγραψε στο αντιστοιχο θεμα οτι πρεπει να κατεβασεις το buildprop και να τροποποιησεις δυο πραγματακια αλλα τα κανω αναζηση τα συγκεκριμενα και δεν τα βρισκω. edit: Το θέμα επιλύθηκε.Εαν κάποιος θέλει βοήθεια με το ίδιο θέμα ας γράψει να τον βο…

• RE:

soupis88 - - Mi-Mix 2 (Chiron)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Αν πέρναγες τη 9.3.28 θα ήσουν με ενεργή οθόνη sot πάνω από 5 ώρες...” Αν είναι έτσι θα την δοκιμάσω από αύριο και θα επανέλθω Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• de04bbd3763165f36fcfba3ac966b340.jpg Επανέρχομαι για την μπαταρία που είχα γράψει πριν μερικές μέρες.Εβαλα την τελευταία ελληνική dev εδώ και μια εβδομάδα δουλεύω το κινητό και έγινε και αντικατάσταση της μπαταρίας με καινούργια.Πως το βλέπετε;τόσο βγάζω καθε μέρα περίπου ίσως χρειαστώ και Μάι φόρτιση των 30 λεπτών μέσα στην ημερα.30916701ea5c742e5acc5164abef74c9.jpgaf5f9ded98df2f9e3d8f423efa4cbd84.jpg6126889da03ef8ed83644ae8a3b16406.jpg637dbaa6d80d05e6b05ec1227bc99f14.jpg Στάλθηκε από το MIX 2 …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Θέλει το τελευταίο twrp και format data γαι τη πρώτη εγκατάσταση.” Εντάξει φίλε αυτό έφταιγε.Ευχαριστω πολύ. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καήσπερα.Ξεκλειδωσα τον Bootloader περασα TWRP και πηγα να βαλω αυτη τη ρομ που πιστευω οτι ειναι η ελληνικη η σταθερη xiaomi-miui-hellas-8.0_chiron_arΩma_Stable_V9.5.8.0.zip (Fixed) .Την περασε κανονικα το αφησα πανω απο 30 λεπτα να μπουταρει αλλα δεν ανοιξε.Μετα δοκιμασα αυτη που ειναι η προηγουμενη xiaomi-miui-hellas-8.0_chiron_arΩma_Stable_V9.5.6.0.zip (Fixed και ανοιξε μεσα σε ενα λεπτο.Περασα μετα την προηγουμενη απο πανω σαν update και παλι δεν ανοιγει.Κανω κατι λαθος ? edit: Δοκιμασα και…

• Παράθεση από kouskous: “Αν μπορώ να σε βοηθησω σε κάτι άλλο απλά ρωτά... Και καλό μήνα αγόρια Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τώρα είπα και εγώ να βάλω την ελληνική ν; δοκιμάσω.Ειπα να ξεκλειδώσω το bootloader αλλά μου έβγαλε το μήνυμα για τις 72 ώρες.Οποτε θα περιμένω όπως έγραφαν και οι οδηγίες και βλέπουμε.. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από kouskous: “Το δικό μου είναι κάπως έτσι. δεν παίζω παιχνίδια κάθε μέρα και έχω ακόμα 31% μπαταρία καθώς έχω μόνιμα ανοιχτά Bluetooth wifi data gps...ef5b3e5899b24f98cf7a807be4662c33.jpg20073c7d97da58e20ccd9d602639ceba.jpg Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αυτό θα ήταν το επόμενο ερώτημα μου αν με την ελληνική ρομ πάει καλύτερα.Με καλυψες πιστεύω Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Με την 9.3.28 dev βγάζω 5,5 ώρες sot.” Το έψαξα λίγο πριν γράψω και ένας φίλος παραπάνω εδώ έγραψε ότι παρατηρησε ότι πέφτει πιο γρήγορα η μπαταρια.Σκεφτομουν αρχικά να περάσω μια προηγούμενη με την μέθοδο επιλογής πακέτου από μεσα global stable πάντα.Αν έχετε κάποια να προτείνεται Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη.Εχωωεδω και δύο εβδομάδες το κινητό το οποίο το πήρα μεταχειρισμένο από εξωτερικό.Παρατηρω ότι με την 10.2.2 global stable που έβαλα όταν το πήρα βγάζω 3 ώρα και κάτι με το ζόρι οθόνη.Τοσο βγάζετε και εσείς η πρέπει να αλλάξω μπαταρία μήπως τα έχει φτύσει αυτή που έχω. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπερα.Εαν κάποιος έχει το Amazfit pace με το Mi Mix 2 μπορεί να μου πει γιατί δεν δουλεύει το Smart Lock ενώ το έχω ενεργοποιημένο; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

soupis88 - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Παράθεση από kostasc4: “Το φορματ το κάνει και δουλεύει σαν εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος (έχω βάλει έναν 160gb) αλλά αν τον βάλω στον υπολογιστή για να μεταφέρω σε αυτό κάποια ταινία (από τον υπολογιστή) ο υπολογιστής δεν τον βλέπει (δεν θυμάμαι αν το βλέπει ο ES στο boxερακι). Προς το παρόν τον έχω επάνω με φορματ απο τον υπολογιστή ώστε να το βλέπει σαν αποθηκευτικό χώρο μόνο αλλά έτσι δεν μπορείς να μεταφέρεις τις εφαρμογές σε αυτόν.” Ναι δεν το βλέπει ούτε εμένα.Μου τον βγάζει σαν Usb Mass…

• RE:

soupis88 - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Παράθεση από Nemo73: “Έχω και εγώ την ίδια απορία. Το tv box έχει την επιλογή να μετατρέψεις ένα flashακι σε εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο όμως προκύπτουν τα εξής προβλήματα: Α. Δεν ξέρω τί format χρησιμοποιεί γιατί νομίζω έπειτα δε το βλέπει το ES και υποθέτω και κάποιο pc, laptop ή κινητό. Ίσως ένα cloud θα βοηθούσε στη περίπτωση αυτή για μεταφορά αρχείων στο flashακι? Έχει δώσει κάποιος λύση? Β. Θα χρειαστεί κάποιο πρόγραμμα για να επιλέγουμε που θα γίνει η εγκατάσταση? (π.χ.AppMgrIII)?” Εγώ έχ…