Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.
-
Σε Mi 8 μετά από το τελευταίο update "kaboom" και το crash μας ήρθε μετά από καιρό... Η εφαρμογή "ταξίδια" διακόπτεται...και δεν μπορώ να εισέλθω στην αρχική οθόνη καν!!! Μάλλον πάμε για format και clean install από την αρχή
-
Πρόβλημα με mi8
ΜήνυμαΜήπως έχεις κάποια developer beta rom εγκατεστημένη, διότι στο δικό μου Mi 8 παρουσιαζόταν το ίδιο πρόβλημα σε παλαιότερη έκδοση developer beta rom...
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
sppoulis - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα, έχω μια απορία... Είναι απαραίτητη μετά την εγκατάσταση της XTRV rom των αρχείων "lazyflasher.zip" καθώς και του "DIsable_DM_Verity_ForceEncrypt.zip" ??? Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την χρησιμότητα των 2 αυτών αρχείων ? Ευχαριστώ
-
Αγορά ΜΙ8 για άσχετο
ΜήνυμαΛογικά για να δίνει εγγύηση ενός έτους τότε υποθέτω ότι είναι global version και θεωρητικά θα είσαι ΟΚ, ΑΛΛΑ η σελίδα είναι ελλιπής όταν δεν αναφέρει την έκδοση του κινητού και συνεπώς πρέπει να ρωτήσεις το μαγαζί στην σελίδα που αναφέρεις για σιγουριά...
-
Η ακριβώς προηγούμενη ήταν η 9.1.24 από EU (με τόσες beta έκανα λάθος) αλλά για να επιμένεις τόσο τότε είμαι βέβαιος ότι κάτι ξέρεις παραπάνω...έκανα clean install σε 9.2.21 από EU τώρα και όλα καλά μέχρι στιγμής. Stable για την ιστορία είχα μόνο όταν πήρα το κινητό και έβαλα china stable μέχρι να ξεκλειδώσω bootloader από τότε πήγα σταθερά σε EU BETA και εδώ και 2-3 εβδομάδες το γύρισα σε XTRV γιατί εκτιμώ την προσπάθεια σας και το ελληνικό community. Εννοείται ότι σύντομα θα ξαναπροσπαθήσω με …
-
Προηγουμένως είχα 9.2.15 XTRV, οπότε την δικιά σας είχα και δεν έχω εγκαταστήσει ποτέ stable μέχρι στιγμής όποτε τα αποκλείουμε... Anyway, επιστρέφω σε EU rom όπου είναι πιο ομαλή η αναβάθμιση (παρόλο που χρησιμοποιείται το ίδιο source) και ίσως μελλοντικά να ξαναπροσπαθήσω. Ευχαριστώ
-
Και εμένα το κινητό εδώ και 2 μέρες είναι μη λειτουργικό μετά την τελευταία αναβάθμιση XTRV μέσω ΟΤΑ, έχουν κρασάρει τα πάντα... Δεν ανοίγει ούτε καν ο διαχειριστής αρχείων και πολλά άλλα προγράμματα καθώς οι εφαρμογές επιστρέφουν error 14.0sp . Εννοείται ότι έχω προβεί σε καθαρισμό Dalvin και Cache αλλά αυτή την στιγμή έχω ένα άχρηστο τηλέφωνο! Θα περιμένω 1-2 μέρες διότι κυκλοφόρησε το source για την επόμενη beta και θα προβώ στην επόμενη αναβάθμιση μήπως και διορθωθεί τπτ και μετά αντίο στις …
-
Λοιπόν αναβαθμίζω χειροκίνητα στην παραπάνω XTRV ROM από την προηγούμενη έκδοση 9.1.24 και κάνω και καθαρισμό Dalvik Cache μετά την αναβάθμιση, αποτέλεσμα είναι να μην δουλεύει τπτ πλέον... Κρασάρουν όλα πλέον οπότε αντίο XTRV και επιστρέφω σε EU rom παρόλο που έχουν το ίδιο source καθώς οι αναβαθμίσεις τουλάχιστον είναι πιο smooth!!!
-
ARB σε Ελληνικές XΤRV Roms
ΜήνυμαΜε κάλυψες απόλυτα
-
ARB σε Ελληνικές XΤRV Roms
ΜήνυμαΚαλησπέρα, ερώτηση για της ελληνικές ROM, γνωρίζω ότι το source είναι από EU.rom άρα αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν ενεργοποιημένο και κάποιο Antiroll Back επιπέδο ?
-
Δεν εμφανίζει τον καιρό
ΜήνυμαΜε κάλυψες... Ευχαριστώ
-
Δεν εμφανίζει τον καιρό
ΜήνυμαΠου παραπάνω εννοείς και δεν καταλαβαίνω ? Δώσε link...
-
Δεν εμφανίζει τον καιρό
ΜήνυμαΈχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το καιρό... Καμιά ιδεά?
-
Google Pixel Rom
ΜήνυμαΚαλησπέρα, έχει δοκιμάσει κανένας την Google Pixel Rom να μου πει εντυπώσεις ; Θα την προτείνατε για εγκατάσταση, η κάμερα λειτουργεί σωστά ; Ευχαριστώ
-
ΜήνυμαΡε παίδες όταν εμφανίζει αυτό το μνμ στο cmd όταν κάνω έλεγχο για Anti Rollback τι σημαίνει ? Να υποθέσω ότι δεν έχω ενεργό Anti Rollback? Ευχαριστώ
-
ΜήνυμαΕντάξει με καλύψατε (αφού με τρομοκρατήσατε αρκετά...:P), θα μείνω με unlock bootloader στο δικό μου account και θα εγκαταστήσω μόνο την global με "σκέτο" clean και όχι "clean and lock"! Αναρωτιέμαι όμως, υπηρεσίες όπως το google pay και άλλα security features δεν θα μείνουν μη λειτουργικά για πάντα έτσι ??? Φαντάζομαι αυτό είναι το "τίμημα" που πρέπει να πληρώσουμε όλοι όσοι έχουμε china version...
-
ΜήνυμαΜπά όχι, τα κανονικα Windows 10 είχα σε home edition και εγκατεστημένο των Windows Media player από default οπότε μάλλον κάτι άλλο έπαιζε με τους drivers το οποίο μάλλον δεν θα το βρώ ποτέ αλλά αφού έγινε η δουλειά από άλλο PC τότε είμαι ΟΚ. Ευχαριστώ για τις συμβουλές πάντως. Μια διευκρίνηση μόνο, αν περάσουν οι 720 ώρες και γίνει unlock ο bootloader θα μπορώ κανονικά να εγκαταστήσω την global υποθέτω...Γίνεται μετά να κάνω ξανά lock τον bootloader σε global ???
-
ΜήνυμαΕπιτέλους τα κατάφερα σε PC με Windows 7 να εγκαταστήσω και να κλειδώσω τον bootloader με Dev China rom οπότε τώρα είμαστε σε αναμονή 720 ωρών για ξεκλείδωμα στο account μου! Ήταν όντως πρόβλημα drivers αλλά δεν καταλαβαίνω το γιατί...anyway! Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές
-
ΜήνυμαΕδώ έκανα μέχρι και format στο PC αλλά πάλι τα ίδια... Μου κάνει εντύπωση δίοτι είχα κάνει σε ένα Redmi3 πριν ένα μήνα την ίδια διαδικασία χωρίς προβλήματα... Θα κάνω νέο format στο PC για να περάσω Window 7 μήπως αλλάξει κάτι, τι μαλακίες είναι αυτά με τους drivers στα PC!
-
Μήνυμαusb debug έκανα αλλά πάλι τπτ, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάτι παίζει με τους drivers αλλά δεν καταλαβαίνω τι!