Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-43 από 43.

• Καμία ακόμη ιδέα γιατί έχω κολλήσει και δεν ξέρω τι να κάνω... Επαναλαμβάνω λοιπόν, κινέζικο με Mi 8 με unlocked bootloader από "Lightinthebox" και εγκατεστημένη Global rom αλλά ύστερα από τις τελευταίες ανακοινώσεις της Xiaomi προσπαθώ να κλειδώσω τον bootloader με κινέζικη dev rom αλλά μόλις μπαίνω σε κατάσταση fastboot και ανοίγω το miflash μετά από 2-3 δευτερόλεπτα εμφανίζει το κινητό ένα μνμ "press any button" πάνω αριστερά και το κινητό κάνει power off. Εχω λειτουργικό Windows 10 , με unsi…

• Το κινητό είναι φορτισμένο 98%, drivers έχουν μπει καθώς έχει γίνει η ίδια διαδικασία προ 10 ημερών με Redmi 3 και εννοείται Windows μιλάμε για την τελευταία έκδοση. Για την απενεργοποίηση της ψηφιακής υπογραφής κάνω τώρα restart αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτό!

• Καμία ιδέα γιατί έχω κολλήσει... Λοιπόν, κινέζικο με Mi 8 με unlocked bootloader από Lightinthebox και εγκατεστημένη Global rom αλλά ύστερα από τις τελευταίες ανακοινώσεις της Xiaomi προσπαθώ να κλειδώσω τον bootloader με κινέζικη dev rom αλλά μόλις μπαίνω σε κατάσταση fastboot και ανοίγω το miflash μετά από 2-3 δευτερόλεπτα εμφανίζει το κινητό ένα μνμ "press any button" πάνω αριστερά και το κινητό κάνει power off. Δεν ξέρω καν πως να εγκαταστήσω την rom χωρίς να μπορώ να μπώ σε κατάσταση fastbo…