Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 49.
-
[b]ΟΔΗΓΙΕΣ[/b] Μπορούμε να την κάνουμε απλό Flash πάνω από πρόσφατηGTV ή THUNDER ROM Στο EMAIL που ήρθε για την νέα STABLE για RN2 έγραφε το παραπάνω .Έχω εγκατεστημένη την τελευταία XTRV μπορώ να την κάνω INSTALL απο RECOVERY χωρίς DATA WIPE η θα δημιουργήσω πρόβλημα.......
-
Σε RN2 απο την τελευταία XTRV μπορώ να παω σε STABLE μεσω της αναβαθμισης του RECOVERY? Διαβάζω στις οδηγίες "Μπορούμενα την κάνουμε απλό Flash πάνω από πρόσφατηGTV ή THUNDER ROM"
-
Σε redmi note 2 συνεχίζει τι κρασαριζμα τις αναζήτησης και επίσης υπάρχει πρόβλημα με την αναπαραγωγή video σε facebook messenger και στην εφαρμογή video
-
Σε RN2 την εγκατέστησα κόλλησε όμως στό ΜΙ και ξαναγύρισα στήν προηγούμενη Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγκατέστησα την XTRV σε REDMI NOTE 2 όλα καλά μέχρι να κάνω ενημέρωση από το STORE ενώ κατεβάζει την ενημέρωση μένει στό 100% χωρίς να κάνει εγκατάσταση .Διέγραψα την CASHE απο την εφαρμόγη STORE και έκανα WIPE DALVIC CASHE επανέκινηση αλλα πάλι το ίδιο μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει............
-
Redmi note 2 όλα καλα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mετά από μία εβδομάδα χρήσης της 6.6.17 με factory reset στο Redmi note 2 . Exω παρατηρήσει τα εξής υψηλές θερμοκρασίες στην διάρκεια της ημέρας και επίσης 4 reboot (σε 10 ημέρες) . Επίσης μετά από πέντε μήνες κάτοχος συσκευής XIAOMI έχω εντυπωσιαστεί με την ομάδα και την αμεσότητα των αναβαθμίσεων . Όπως και με την ευκολία ανεύρεσης λύσης σε διάφορα προβλήματα χρήσης μιας συσκευής.Ως κάτοχος πολλών κινέζικων συσκευών τα τελευταία 10 χρόνια πιστεύω ότι η υποστήρηξη πού προσφέρετε είναι μοναδική.