Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-113 από 113.
-
Το έκανα αλλά τίποτα . μου πετάει επίσης όλη την ώρα το μήνυμα "αδυναμία λήψης έγκυρου id συσκευής"
-
Παράθεση από panos1979gr: “Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Καλή χρονιά με υγεία. Πέρασα την rom στο redmi note 4 και μου βγάζει μήνυμα "δεν υπάρχει κάρτα sim", δοκίμασα σε άλλο κινητό τις κάρτες κ δουλεύουν κανονικά. Καμμια ιδέα κανείς; ”
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Καλή χρονιά με υγεία. Πέρασα την rom στο redmi note 4 και μου βγάζει μήνυμα "δεν υπάρχει κάρτα sim", δοκίμασα σε άλλο κινητό τις κάρτες κ δουλεύουν κανονικά. Καμμια ιδέα κανείς;
-
Δηλαδή πρέπει να το εγκαταστήσω ξανά;
-
Καλησπέρα παίδες κ χρόνια πολλά σε όλους. Καλή χρονιά με υγεία πάνω απ όλα. Στο θέμα μου τώρα. Μετά από πολύ ταλαιπωρία ξεκλειδωσα το bootloader του redmi note 4 κ πέρασα το twrp. Μου έδειξε ότι έγινε σωστά η εγκατάσταση του αλλά μόλις πατάω Vol up + Power για να μπω σε twrp μου βγάζει την οθόνη που ζητάει να συνδέσω το κινητό στο καλώδιο usb. Τι κάνω λάθος;
-
Και πως το ξεκλειδωνω τελικά τώρα;
-
Τελικά εντάξει. Διόρθωσα τους drivers. Μπαίνει σε fastboot αλλά οπότε πατάω unlock μου λέει couldn't verify device και ότι δεν ταιριάζει ο αριθμός με τον λογαριασμό. Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Για το συγκεκριμένο μοντέλο (redmi note 4)στο site της xiaomi δεν έχει developer rom για να δοκίμαζα να την περάσω. Υπάρχει καμία λύση για να το ξεκλειδωσω τελικά;
-
Παράθεση από Panos61: “Παράθεση από panos1979gr: “Παιδιά μήπως ξέρει κανείς να με βοηθήσει με το πρόβλημα που είχα γράψει παραπάνω; αυτό με τις κάρτες sim που δεν τις έβλεπε οκ, έκανα rollback στην προηγούμενη έκδοση και όλα οκ. Στο πρόβλημα με το κινητό του φίλου μου. Έκανα εγκατάσταση ξανά τους drivers αλλά τίποτα. Ενώ όταν είναι ανοιχτή η συσκευή την αναγνωρίζει αλλά δεν μπορώ να δω τα αρχεία (γράφει ο φάκελος είναι κενος), όταν μπαίνω σε fastboot για να την ξεκλειδωσω απλά κάνει επανεκκίνηση…
-
Παιδιά μήπως ξέρει κανείς να με βοηθήσει με το πρόβλημα που είχα γράψει παραπάνω; αυτό με τις κάρτες sim που δεν τις έβλεπε οκ, έκανα rollback στην προηγούμενη έκδοση και όλα οκ. Στο πρόβλημα με το κινητό του φίλου μου. Έκανα εγκατάσταση ξανά τους drivers αλλά τίποτα. Ενώ όταν είναι ανοιχτή η συσκευή την αναγνωρίζει αλλά δεν μπορώ να δω τα αρχεία (γράφει ο φάκελος είναι κενος), όταν μπαίνω σε fastboot για να την ξεκλειδωσω απλά κάνει επανεκκίνηση. Κάποιος help please.
-
Καλησπέρα σε όλους. Έκανα update στην τελευταία έκδοση (stable v8.0.X.0)αλλά δεν μου βλέπει τις κάρτες sim. Καμία ιδέα;
-
Και μετά ξανά εγκατάσταση; γιατί ακριβώς την ίδια διαδικασία έκανα και στο δικό μου από το ίδιο laptop και όλα ήταν οκ.
-
Δεν το βλέπει καθόλου. Οπότε δεν μπορώ και να το ξεκλειδωσω. Απλά κάνει επανεκκίνηση μόλις το συνδέσω και στην εφαρμογή MiUnlock δεν μου επιτρέπει να πατήσω το unlock.
-
Παιδιά έχω ένα θεματακι. Στο δικό redmi note 4 έκανα εγκατάσταση την τελευταία rom και όλα καλά. Δουλεύει αέρα. Όταν πήγα να κάνω το ίδιο και στου φίλου μου, ενώ όταν είναι ανοιχτό το κινητό του, ο υπολογιστής το βλέπει κανονικά το τηλέφωνο. Όταν μπαίνω σε fastboot όμως τίποτα. Απλά κάνει επανεκκίνηση μετά από λίγο το τηλέφωνο του και δεν μπορώ να του περάσω την ελληνική rom. Παίζει ρόλο το ότι το δικό μου ήρθε με την κινεζική rom(3 κινεζικες γλώσσες και την αγγλική, ενώ το δικό του έχει την glo…