Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
link για την XTRV 6.11.3 για το redmi note 3 pro kenzo?? αυτο είναι? xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRVbeta1-6.11.3.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other
-
το διορθωμενο updater-script του geoanto555,πως το χρησιμοποιω ? Εdit: αντικαθιστω το υπαρχων updater-script στο φακελο META-INF\com\google\android\ ?
-
Η ΧTRV τι διαφορα εχει απο την THUNDER? Σε τι ειναι καλυτερη? ειναι βασισμενη στην 6.10.20 που ειχε καποια προβληματα στα permissions (δεν σε αφηνε να πατησεις το Allow).αυτο διορθωθηκε το προβληματακι?Θα την δοκιμασω κ εγω γιατι η 6.10.13 δεν εχει καλη διαχειριση μπαταριας. ουτε αυτην την βδομαδα θα εχουμε update για το kenzo μετα απο την 6.10.20?
-
Aντε να δουμε και κατι για το Kenzo........
-
ευχαριστω παιδια. και κατι αλλο.ο bootloader κλειδωνει κ θελει ξανα ξεκδειδωμα ή με την νεα εκδοση 6.9.22 δεν αντιμετωπιζουμε τετοιο κινδυνο κ εχει ξεπεραστει?αν κ θα το ελεγξω για καλο κ για κακο.
-
Να ρωτησω και γω κατι. Ειμαι στην [LAST LOLLIPOP 5.1 ROM] RedmiNote3Pro Kenzo MiUi8-6.8.18 και θελω να βαλω για πρωτη φορα την Marshmallow 6 RedmiNote3Pro Kenzo 6.0.1 MiUi8-6.9.22 Η ερωτηση μ ειναι να ακολουθησω τον οδηγο Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) ή απλά: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ( clean προτεινόμενη ) Μπαίνουμε σε TWRP Επιλέγουμε , reboot recovery Όταν ξαναμπεί το τηλ... σε TWRP Επιλέγουμε , wipe data ( factory reset ) Επιλέγουμε , in…
-
Καλησπερα κ απο μενα.Εχω redmi note 3 pro 3gb.Mε την ρομ του Gkalen 6.8.11 και Radon kernel 2.3 ειχα προβλημα δεν εμπενε σε deep sleep.Θα βαλω την 6.8.18 του gkalen xωρις τον radon kERNEL οπως ειπαν πολλοι. Ποτε αναμενεται να βγαλεις την 6.8.25 για το kenzo?
-
εκανα και γω την αιτηση μου για ξεκλειδωμα και σε 2 μερεσ πηρα το οκ απο την xiaomi.τωρα ειμαι σε developer china official και παω για ελληνικη. η χρηση που το προοριζω ειναι απλη κανα facebook κανα messenger τετοια παιχνιδια δεν παιζω...με ενδιαφερει η αυτονομια στην μπαταρια.απο τις δυο ποιαπροτεινεται?ο kernel radon μπορει να χρησιμοποιηθει και με τις 2 ετσι? επισης η ρομ του gkalen που αναφερετε ποια ειναι ?ειναι καλυτερη? [Stable V7.5.2.0] Xiaomi Redmi Note 3 PRO [GTV-6.8.11] Xiaomi Redmi N…
-
εμενα που εχει την 7.1.9.0.0 ειναι unofficial Rom δηλαδη. σωστα? διαβασα αρκετους οδηγους που υπαρχουν εδω αλλα δεν τα εχω ξεκαθαρα στο μυαλο μου ακομα κ εχω τις εξης αποριες: 1) για kernel παμε για τον RADON 2.2 οταν γινει unlock ο bootloader. ποια rom να βαλω? παγκοσμια stable ή ελληνικη? δεν με πειραζει η γλωσσα αρκει να εχει καλη διαρκεια σε μπαταρι, καλη διαχειριση ραμ κλπ. 2)αν προτεινετε να βαλω ελληνικη τοτε θα πρεπει να κανω πρωτα την αιτηση για unlock bootloader και μετα να περασω την …
-
Καλησπερα κ απο μενα .κατοχος redmi note 3 pro εδω κ 3-4 μήνες,ευχαριστημενος με το τηλεφωνο και τωρα λεω να αρχισω να το σκαλιζω... εμενα ηρθε με την παρακατω εκδοση..διαβασα και τους οδηγους που εχετε πολυ καλη δουλεια. οταν με το καλο ξεκλειδωσω τον bootloader , τι προτεινετε απο rom? εμενα με ενδιαφερει να εχει πολυ καλη διαρκεια μπαταριας