Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 87.
-
...πολύ ευχάριστο νέο, αφού θα επωφεληθούμε και εμείς : ...βγήκε γιά ταϊβάν, το redmi note 3 special edition, με το ίδιο hardware με το δικό μας, και από ότι λένε οι mods στο επίσημο κανάλι, φοράει την marshmallow... ...επίσης ξεκλείδωσαν τις μπάντες που χρειαζόμαστε γιά την wind στην ελλάδα, στο 4G... en.miui.com/thread-299743-1-1.html en.miui.com/download-301.html#449 ...προσοχή !!! ...ΜΗΝ προσπαθήσετε να φλασσάρετε την 7.3.9...
-
Παράθεση από lallasgr: “Επειδή μάλλον έχασες κάποια μηνύματα που ζητήθηκαν να διαγραφούν αργότερα (προφανώς δεν πρόλαβες να τα δεις) σε ενημερώνω ότι δεν πήγαινε προσωπικά σε σένα τα όσα έγραψα. Για τις τελείες το παραβλέπω αυτή τη στιγμή αλλά σε επόμενο μήνυμα που θα γραφούν απρεπείς λέξεις η ποινή δεν θα είναι ****κια αλλά μπανάκια και δεν θα ανοίξω εκ νέου συζήτηση για αυτό. Οποιοδήποτε άκυρο ποστ (offtopic) από δω και πέρα σε αυτό το νήμα που δεν θα αφορά την κουβέντα επάνω στο miui 8 θα δια…
-
Παράθεση από lallasgr: “Παίδες ψυχραιμία. Τα αστεράκια καταρχήν τα έβαλα εγώ. Καλό είναι να αποφεύγονται τέτοιες λέξεις. Το φόρουμ δεν το διαβάζουν μόνο ενήλικες!! Καταλαβαίνω και είναι λογικό να υπάρχουν και δυσαρεστημένοι χρήστες αλλά παιδιά το νόημα δεν είναι να κράζουμε σαν να μην υπάρχει αύριο. Μπορεί ο καθένας να πει την άποψή του (είτε καλή, είτε κακή) με καλύτερο τρόπο και ύφος. Μια παρέα είμαστε εδώ και δεν έχει λόγο για τέτοιες αντιπαραθέσεις. Εννοείται ότι δεν υπάρχει λόγος και για τέ…
-
...τεστάρισα κι εγώ την miui 8... ...πέρα από τα αναμενόμενα bugs + lags... ...αισθητικές κυρίως οι αλλαγές, οι οποίες ειναι αμφιλεγόμενες... ...κάποιες καλές στο toggles layout, κάποιες κακές στα υπόλοιπα settings... ...ακόμα μεγαλύτερο μπέρδεμα με battery saver και στα της μπαταρίας... ...δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί κάποιος και να χαλάσει το καλοσεταρισμένο του τηλέφωνο... ...και μόνο το γεγονός ότι ξεμείναμε με lolipop, ενώ ένα σωρό κινεζιές του σωρού φοράνε marshmallow, είναι λόγος να γυρ…
-
Παράθεση από hoyas: “@jazzu4ia, @referravag αν μπορείτε πείτε μου για πια εφαρμογή πρόκειται γιατί δεν την βρίσκω στο playstore ” ...φυσικά φίλε μου και δεν υπάρχει... ...το κύριο έσοδο της google είναι οι διαφημίσεις, και δεν επιτρέπει τους adblockers στο μαγαζί της... ...κατεβάζεις το .apk αρχείο και το εγκαθιστάς... ...φρόντισε να έχεις επιτρέψει την εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές... https://adguard.com/en/adguard-android/overview.html
-
...τι εννοείς επίσημα ;; ...απολύτως ανεπίσημα είναι... ...και υπάρχουν ένα σωρό... ...όλες βασισμένες στην cm 13(cyanogenmod), ακατάλληλες γιά σταθερή καθημερινή χρήση... ...σε καμία δεν δουλεύει το fingerprint... ...η καλύτερη είναι η aosp v4 (android open source program) γιά kenzo, που είναι vanilla lollipop όμως και όχι marshmallow...( παίζει το fingerprint, δεν παίζει το ράδιο)...
-
...καλημέρα... ...δυστυχώς απ'ότι φαίνεται, το ρουτάρισμα με SU, δημιουργεί πολυποίκιλα προβλήματα σε όλες τις κάστομ εκδόσεις της μιούι, ελληνικές αλλά και xiaomi.eu, χωρίς να αποκλείω και την οφφίσιαλ γκλόμπαλ στέιμπλ... ...έχουμε ήδη το γνωστό, πολύ σοβαρό πρόβλημα του shell... ...επίσης, μού χάνονται οι additional settings και κρασσάρει όλη η εφαρμογή των settings, σε ΟΛΕΣ... ...δεν επανέρχονται δε, ούτε με wipes, ούτε με επανεγκατάσταση της ρόμ, παρά μόνο με πλήρες reset από twrp... ...έχει…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από pillopoulos: “Έκανα κάτι λάθος ή είναι κάτι που δε γίνεται μέσω του twrp αλλά με άλλο τρόπο; Έκανα advanced wipe πριν την περάσω και τικαρα το data, dalvik cache και internal storage. ” Έκανες κάτι λάθος, Έσβησες τον εσσωτερικό σου δίσκο που λογικά πάνω του βρισκόταν και η Ρομ Στο Factory reset σβήνουμε μόνο Data, Dalvik Cache & Cache. Δεν σβήνουμε τον σκληρό μας και ότι έχει μέσα αυτός γιατί αν δεν έξωτερικό σκληρό με Ρομ τότε .... αδιέξοδο. ” Παράθεση από …
-
Παράθεση από Thracia: “@jazzu4ia Οσες φορές δεν έκανα ασφαλή κατάργηση εμφανίστηκε το shell. ” ...άρα, μου λές, ότι κλείνεις πάντα το adb.exe από τον task manager... ...σε μένα όμως δεν τρέχει το adb.exe... Παράθεση από Souits: “@jazzu4ia Είχα κι εγώ το θέμα με το shell, έβαλα 7.2.2 stable Ελληνική χωρίς SuperSu εγκατεστημένο(θα ζήσω και χωρίς αυτό) και δεν ξαναείδα shell 1 μήνα τώρα είτε το συνδέω στο pc είτε όχι. ” ...το χρειάζομαι το ρουτάρισμα όμως γιά το adaway κλπ. ...δεν θέλω να συμβιβαστ…