Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 85.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Rizzrak: “Παιδία έχει δοκιμάσει κανείς την τελευταία dev του galen για Kenzo? Γιατί έχω μείνει ακόμη με την 6.8.18” Ναι και πάει πολύ καλά Redmi Note 3 Pro Kenzo gkalen 6.9.22 Kenzo thunder
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από xristo2121: “Κανέναν τρόπο να μπορέσουμε να κλείσουμε τους ήχους από ολες τις εφαρμογές χωρίς να το βάλουμε στο αθόρυβο υπάρχει ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τις ειδοποίησεις εννοείς; Redmi Note 3 Pro Kenzo gkalen 6.9.22 Kenzo thunder
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από balakof: “έχω κάποιες ερωτήσεις/απορίες μετά από κάποιες ημέρες χρήσης του Kenzo & Gkalen 6.9.22 1. ES File explorer pro: γιατί δεν βλέπει το Root; τι πρέπει να κάνω; 2. Ήχοι κλήσης: ενώ έχω ρίξει στο φάκελο με τους ήχους κι άλλα ringtones (όχι σε μορφή *.ogg) δεν τα βλέπει ο explorer. Με το ES explorer τα βλέπω αλλά δεν μπορώ να τα ορίσω σαν ήχο κλήσης, πόσο μάλλον να ορίσω διαφορετικό για κάθε κάρτα. Υπάρχει θέμα με τους ήχους; Τι πρέπει να κάνω; 3. χρησιμοποιεί κανείς το SVOX; Μο…
-
Μπράβο @gkalen άλλη μια πολύ καλή ρομ. Μετά από λίγες μέρες και με 2η ρομ σε Android 6 έχω μόνο 2 ζητήματα : 1. Σε καμία περίπτωση η μπαταρία (με την ίδια χρήση) δεν φτάνει τις 50 ώρες, με το ζόρι πάει στις 38-40. 2. Δεν μπορώ να συνδεθώ με δεδομένα (αν και θέλω να τσεκάρω πρώτα με cosmote - what's up). Αν συνεχίσει το θέμα με την μπαταρία θα δοκιμάσω και clean install (αν και γενικά δεν έχω batteru drain απο εφαρμογές ή το σύστημα). Θα έχει νόημα αν κάνω clean install και επαναφέρω backup (τοπι…
-
Μπράβο @gkalen, έβαλα και την δεύτερη έκδοση σου της ρομ και το full menu, όλα μια χαρά πάνε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@gkalen για να περάσω την δεύτερη έκδοση της 6.0.1 μέσω TWPR πάνω απο την πρώτη έκδοση της δικιάς σου που έχω τώρα πρέπει να ξεκλειδώσω bootaloader οπωσδήποτε? Είδα ότι κλείδωσε μετά την εγκατάσταση της πρώτης έκδοσης. Αργότερα θα το κλειδώσω αλλά για την μετάβαση τώρα ρωτάω.
-
@gkalen ήθελε μια εγκατάσταση ακόμη από πανω να τα περάσει όλα ce4b3c96d4e6a2c32bfd34480c4812ce.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@episkeptis Αυτη φαίνεται ότι είναι της xiaomi eu .. Ή παίζει να μην πήγε καλά ή εγκατάσταση και δεν πέρασαν όλα .. Ή δικιά μου έπρεπε να γράφει 6.0.1 Kenzo THUNDER και όχι 6.0.1 ΜΜ29....” RedmiNote3Pro_Kenzo-6.0.1-MiUi8-6.9.9.zip, αυτό δεν είναι το αρχείο; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@gkalen έχει γίνει κάτι κουφό μάλλον, γιατί εγώ την δική σου ρομ (αυτήν που είχες ανεβάσει το. Μεσημέρι εγκατέστησα) και μάλιστα στο ξεκίνημα της εγκατάστασης μου έβγαλε και ότι την έχεις μαγειρεψει εσύ. Αλλά και εγώ που συγκρίνω με τα screenshots άλλων με την δική σου δεν ταίριαζει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
bf155adc2837d56aa55454992b12ac84.jpg Την πέρασα και εγώ, τίποτα ιδιαίτερο, από πάνω από την 6.8.18. 1.Έκανα wipe cache dalvik Cache. 2. Εγκατάσταση μέσω Twpr την ρομ έκανε μόνο του ρεσετ στο τέλος της εγκατάστασης και μπήκε κανονικά. 3. Από TWRP εγκατάσταση το clean. 4. Έβγαλα το superuser από το zip της ρομ και το εγκατέστησα για root. Παρατηρήσεις ως τώρα, Έχασε μόνο το αποτύπωμα και ξεκίνησε με υψηλή θερμοκρασία που όμως μετά έπεσε από 42 βαθμούς σε 37 τώρα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρ…
-
Πολλά μπράβο στον @gkalen από το Σάββατο με την 6.8.18 του Gkalen, μέχρι τώρα εντυπώσεις μόνο θετικές! Το μεγάλοπρόβλημα που είχε με την custom 6.8.25 (ότι του gkalen) ήταν η κατανάλωση μπαταρίας που τελείωνε στην 1.5 μέρα. Με την 6.8.18 του Gkalen έφτασα και πάλι κοντά στις 50 ώρες με μία φόρτιση.
-
Παράθεση από shinig: “ Καλημερα!Αντιμετοπιζω ενα προβλημα αλλα μαλλον ειναι τις εφαρμογης!Εχω το runtastic pro "δωρο" και 2 μερες τωρα ενω το βαζω για να γραψει την διαδρομη που κανω με το ποδηλατο στο 1.5 χιλιομετρο μου λεει οτι χανει το gps και δεν το ξαναβρισκει!Με Sygic TomTOm και λοιπους πλοηγους δεν εχω καννενα θεμα!ΕΠισης η εφαρμογη mifit μονο για βηματα ειναι?δεν μπορουμε να βαλουμε αλλο ειδος αθλησης? ” Και εμένα μου το έκανε 1-2 φορές το endomondo, απλά είδα ότι αν αφήσεις ανοιχτή την …
-
@aporos ότι επιλέξεις να έχεις και paypal για επιπλέον κάλυψη, απο geekbuying έχω πάρει πολλές φορές χωρίς κανένα θέμα, αλλά απο την στιγμή που φεύγει απο αυτούς το δέμα μεσολαβούν post κινέζικο (ή ολλανδικό) και φυσικά τα τεράστια ΕΛΤΑ (όπου όλα γίνονται), οπότε και paypal για backup. Μάλιστα για μένα ο καλύτερος συνδυασμός (αφού το αναφέρεις κίολας είναι αγορα μέσω paypal όπου είναι συνδεμένη άυλη κάρτα με συγκεκριμένο ποσό. Άποψη μου είναι να την σπάσεις την παραγγελία για το κάθε κινητό, 3 ε…
-
@dragonlord το Tempered βγαίνει εύκολα, όσο για την σύγκριση μόνο αν κάποιος είχε το noname που πήρες και πήγε μετά σε Nillkin pro θα έχει άποψη. Πάντως διαφορά έχει και από το απλό στο pro Nillkin
-
@lallasgr πάρα πολύ καλό, το δικό μου το φοράει από την πρώτη μέρα, για μένα tempered glass και θήκη για τα κινητά παραγγέλλονται πριν γίνει η παραγγελία του κινητού για να έρθουν νωρίτερα και να τα φοράνε από την πρώτη μέρα. Είναι όντως πιο λεπτό από το "απλό" της nillkin και έχει πάρα πολύ καλή απόκριση το touch.
-
Μάλιστα, πολύ ενδιαφέρον, αναμονή για χαρακτηριστικά