Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαπατησα στο wipe μετα έκανα reboot κ το κινητο άνοιξε όπως πριν.τι δεν έκανα σωστα?δεν πέρασα σωστά στο κινητο την ελληνικη ρομ?
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμακαλησπερα,κατάφερα να μπω στο twrp και ειμαι σε ενα παραθυρο που λεει main menu και απο κατω 3 επιλογες reboot wipe data kai connect with miassistant.τι κάνω?απο οτι βλέπω στον οδηγό δεν βρίσκω πουθενα αυτη το βημα
-
ΜήνυμαΟΤαν το συνδεω κανει μονο ενα ηχο.τπτ αλλο
-
Μήνυματο εκανα δεν πιανει.αυτο παω να κάνω.κανω κατι λάθος?forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/36492/
-
ΜήνυμαΠαιδια κ παλι κολλησα.πάω να βάλω την ρομ στην internal του κινητου το οποιο εχω συνδεμενο με usb κ μου βγάζει the device has either stop responding or has been disconected
-
ΜήνυμαΟπότε κάνουμε extract το αρχείο zip που κατεβάσαμε νωρίτερα και μεταφέρουμε το recovery.img στον ίδιο φάκελο με το adb (Δηλαδή στο C:\adb). σε αυτο το σημείο κόλλησα.το αρχείο που κατεβασα είναι IMAGE κ όχι zip.Πως θα βάλω το recovery.img στο φακελο adb?
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚαλησπερα,εκανα σημερα αιτημα προς την xiaomi και μου εστειλαν sms μεσα σε μιση ωρα!!!!Αφου λοιπον μου εδωσαν αδεια να ξεκλειδωσω τον bootloader παω να το κανω και μου βγαζει οτι πρεπει να περασουν τουλσχιστον 72 ωρες απο την στιγμη που εκανα το αιτημα!πρεπει να περιμενω?
-
τελικά χρησιμοποιούσα λάθος ρομ.ευχαριστω για την βοηθειά σας.η δουλεια έγινε !
-
Ναι εννοείται,I ll keep you updated
-
Αυτη τη στιγμή κατεβάζω μια νεα ρομ Redmi 4X Official China/Global Dev/Stable ROM Collections (Updated 10.05.17) - Redmi 4X - Xiaomi MIUI Official Forum.
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/36432/
-
Γεια σας παίδες,έχω το redmi 4x με unlocked bootloader.,Ακολούθησα επακριβώς τα βήματα αυτού του οδηγού και ενώ το miflash αναγνωρίζει την συσκευή μου κανονικά μου βγάζει unspecified error ή missmatching image and device error..