Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΜε την stable 3.9.0
-
μπραβο σε ολη την ομαδα!πραγματικα υπεροχοι..........like και απο εμενα! Dimitris Gazis
-
Ενα μεγαλο ευχαριστω!
ΜήνυμαΘα ηθελα να ευχαριστήσω δημοσια το μελος Bodai απο την ομαδα διαχείρισης, για την βοηθεια που μου προσεφερε σχετικα με το προβλημα που αντιμετωπιζα με το τηλεφωνο μου!Χωρις καν να γνωριζομαστε ασχοληθηκε μαζι μου συνολικα περιπου 2 ωρες για να μου συνεφερει την συσκευη και τα καταφερε!Εκει που ειχα απογοητευτει και ειπα τελος ,παει,παμε για αλλο τηλεφωνο προθυμοποιήθηκε να λυσει το προβλημα μου! Πραγματικα νιωθω υπόχρεος!Σπανιζουν τετοια ατομα που ειναι προθυμα να σε βοηθησουν οταν εχεις αναγκη …
-
προβλημα με wi fi
Μήνυμαμεχρι το 7 καλα τα παμε!απλα οταν κανω install zip from sd card δεν μου το βρισκει!μου βγαζει 4 αρχεια αλλα
-
προβλημα με wi fi
Μήνυματην πρωτη φορα που περασα την ρομ ηταν ακριβως οπως στις φοτογραφιες στον οδηγο!τωρα που ξαναμπαινω στο recovery ειναι τελειως διαφορετικα!κανω ολη την διαδικασια που μου ειπε ο φιλος πιο πισω αλλα δεν μου εμφανιζει το αρχειο με το ονομα update για να το κανω install to system one!κανω reboot για να με βγαλει εξω και να κανω το up date μεσα απο τηνσυσκευη απο τις αναβαθμισεις και εκει μου το βρισκει κανονικα και το τρεχω!αλλα το προβλη,α παραμενει!κανονικα δεν θα επρεπε να σβηδτουν και οι φωτογρ…
-
προβλημα με wi fi
Μήνυμαξαναπροσπαθησα αλλα μαλλον κατι δεν κανω καλα!αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι αφου κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων γιατι δεν μου επαναφερει το τηλ στην αρχικη του κατασταση δηλ στην αγγλοκινεζικη και παρα μονο μου σβηνει μερικες απο τις εφαρμογες της satble που εχω κατεβασει απο εδω!κανονικα δεν θα επρεπε να το επαναφερει στην αρχικη του κατασταση?δεν μου σβηνει ουτε τις μερικες φωτογραφιες που εχω μεσα!!τι αλλο να κανω ρε παιδια?
-
προβλημα με wi fi
Μήνυμαφιλε εκανα οτι μου ειπες και εχω τα εξης:αφου τα εκανα ολα πηγα να κανω install rom και δεν την εβρισκε!εκανα reboot ανοιξε το τηλεφωνο και λειτουργουσε ακομα με τη ρομ που του ειχα περασει!πηγα να συνδεθω στο ιντερνετ δεν μπλοκαρε οταν ανοιξα το wi fi αλλα δεν μου εβγαζε πληκτρολογιο και δεν μπορουσα να το δοκιμασω !λειπανε οι εφαρμογες του πληκτρολογιου που ειχαν κατεβει μαζι με καποιες αλλες μαζι με την εγκατασταση της ρομ που ειχα κανει αρχικα!μπηκα να του κανω update μεσα απο τις αναβαθμισε…
-
προβλημα με wi fi
Μήνυμαφιλε μου εμφανιζει wipe data/factory reset και wipe cache partition! ποιο απο τα 2? ευχαριστω
-
προβλημα με wi fi
Μήνυμακαι τι πρεπει να κανω ρε αδερφε?πες τα μου ακριβως ομως γιατι δεν το πολυ κατεχω το θεμα!απο μια μικρη και πρωσοπικη εμπειρια λεω να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων και μετα να ξαναπερασω την ρομ απο την αρχη κανοντας wipe data αυτη τη φορα!τι λες?
-
προβλημα με wi fi
Μήνυμαμπορει καποιος να βοηθησει?
-
προβλημα με wi fi
Μήνυμαπαιδια γεια σας! παρελαβα σημερα το τηλεφωνο με multi language και του περασα αμεσως την ελληνικη stable μεσω recovery! δεν εκανα wipe την περασα οπως ηταν!το θεμα που εχω τωρα ειναι οτι οταν ανοιγω το wi fi μου μπλοκαρει το ρουτερ και δεν μπορει να συνδεθει τιποτα!ουτε το λαπτοπ και πρεπει να κανω το ρουτερ ρεσετ! η συσκευη βρισκει το ρουτερ αλλα τιποτα!δοκιμασα να συνδεθω μεσω δικτύου και ολα καλα! τι να φταιει?