Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 49.
-
Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]
Valantisopaok - - Mi Band
ΜήνυμαΤελικα μετα απο επανεκκινησεις του κινητου συνδέθηκε. Δεν μπορούσα να πλοηγηθω μεσα στο band. Εκανε μονο του αναβάθμιση μεσω του mifit του γιατρού.λ και μου έβγαλε το σγμα κινητό και band με βελάκι. Εγκατέστησα αυτό που λεει στο βγμα 12 αλλα παραμένει το θέμα
-
Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]
ΜήνυμαΠαράθεση από AlexG7: “Κάνε αυτό ακριβώς που λέω στο προηγούμενο μήνυμα από το δικό σου. Αν δε φτιάξει σημαίνει ότι έχεις βάλει ήδη το τελευταίο firmware αλλά το κινεζικό γιατί είχες το official mifit. Βάλε του γιατρού και ξανά κάνε τη διαδικασία, δοκίμασε με την άλλη μέθοδο που έχει στο φόρουμ με το άλλο πρόγραμμα ” Εβαλα του γιατρού. Εκανα την δθαδικασια που λέει σρην αρχή χωρις να κανω το τελευταίο κομμάτι καθώς δεν έδειξε εκείνο το εικονίδιο. Φαίνεται οτι μου εχει γυρίσει στα ελληνικά, αλλα δ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Valantisopaok: “Παιδια μολις παρέλαβα το mi band 3. Εκανα οτι ακριβώς ελεγε το θέμα στην αρχή. Μετα λειτουργούσαν τα ελληνικα χωρις να 'ξεκλειδώνει' η οθόνη του mi band. Επειτα έκανε αναβάθμιση το mifit και τσουπ ξανα τα κινέζικα χωρις πάλι να 'ξεκλειδώνει' το mi band. Αναβει η οθονη χωρις να μπορώ να πλοηγηθω μεσα του . Δεν μπορω να κανω ούτε σύζευξη ούτε τίποτα. Μου δείχνει μονο ωρα με pm ημερομηνία και διπλα κινέζικα, μπαταρία και σημα του bluetooth με ενα χ επάνω του ” Παιδια οσ…
-
ΜήνυμαΠαιδια μολις παρέλαβα το mi band 3. Εκανα οτι ακριβώς ελεγε το θέμα στην αρχή. Μετα λειτουργούσαν τα ελληνικα χωρις να 'ξεκλειδώνει' η οθόνη του mi band. Επειτα έκανε αναβάθμιση το mifit και τσουπ ξανα τα κινέζικα χωρις πάλι να 'ξεκλειδώνει' το mi band. Αναβει η οθονη χωρις να μπορώ να πλοηγηθω μεσα του . Δεν μπορω να κανω ούτε σύζευξη ούτε τίποτα. Μου δείχνει μονο ωρα με pm ημερομηνία και διπλα κινέζικα, μπαταρία και σημα του bluetooth με ενα χ επάνω του
-
Παιδια οσον αφορα το προβλημα μου με τις αναβαθμισεις δεν λυθηκε. Απο το καταστημα που το εστειλα να το ελεγξουν μου ειπαν πως μια παρτιδα απο την ευρωπαικη εκδοση εχει θεμα με τις αναβαθμισεις... αρα ή το κραταω ετσι μου λενε και δεν παιρνει αναβαθμισεις ή μου στελνουν το κινεζικο ή τα λεφτα μου πισω....τους εστειλα λογαριασμο να παρω τα λεφτα πισω. Τι κινητο μου προτεινεται να παρω χωρις ομως να εχω θεμα με χειροκινητα update , και να ειναι με ελληνικα
-
Παράθεση από koubos: “Παράθεση από Valantisopaok: “παιδια οσον αγορά το πρόβλημα μου. ( Έχω kate και δεν παίρνουμε αναβάθμιση...είχε κολλήσει αλλά ευτυχώς με την επανεκκίνηση συνήλθε αλλά δεν πέρασε την αναβάθμιση.) Το έχω πάρει από youhou ελλαδα και μου είπαν να το στείλω να το ελέγξουν ενώ πρώτα μου είχαν πει ότι πιθανόν έχει θέμα ο σέρβερ της xiaomi ” εχουμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα κι εγώ από το ίδιο κατάστημα το πήρα και μου είπαν τα ιδια ” σημερα μου ειπαν θα ερθουν απο τα ελτα πορτα πορτα…
-
παιδια οσον αγορά το πρόβλημα μου. ( Έχω kate και δεν παίρνουμε αναβάθμιση...είχε κολλήσει αλλά ευτυχώς με την επανεκκίνηση συνήλθε αλλά δεν πέρασε την αναβάθμιση.) Το έχω πάρει από youhou ελλαδα και μου είπαν να το στείλω να το ελέγξουν ενώ πρώτα μου είχαν πει ότι πιθανόν έχει θέμα ο σέρβερ της xiaomi
-
αντε παιδιά κάντε ότι καλύτερο μπορείτε ώστε να βγει το τέλειο αποτέλεσμα σας καθώς είστε οι μόνοι συνδετικοι κρίκοι μεταξύ του κινητού μας και της επίσημης xiaomi
-
Παράθεση από Bodai: “Τωρα ότι έγινε - έγινε. Απλά θα προσέξεις 2-3 πραγματάκια και θα είσαι μια χαρά. Μέχρι να εχουμε περισσότερα "εργαλεία" στα χέρια μας, για να το τακτοποιήσουμε μια και καλή .. ” ποια είναι τα πραγματακια που πρέπει να προσέχω ; ( Μακάρι να βρείτε γρήγορα λύση σε όλα μας τα θέματα. Αν δεν ησασταν εσείς θα πιστεύω πως τα έχουμε πετάξει τα λεφτά μας στην special edition)
-
μου ήρθε με ευρωπαϊκό φορτιστής και το κουτί είναι πάνω από 15 εκ. Πράμα που από ότι λένε σε άλλα τοπικ σημαίνει πως είναι kate.ε επίσης το λέει και το aida64 από play store. Οι αναβάθμιση για την οποία μιλάω ήταν από το κινητό δλδ δεν πήγα να την βαλω εγώ εξωτερικά. Δεν έχω πειράξει κάτι ακόμα...και είμαι φουλ μπερδεμένος με όλο αυτό. Αν το ήξερα θα έπαιρνα ή το απλό note 3 pro ή άλλο της xiaomi
-
Εγώ αγορασα το xiaomi redmi note 3 special edition με kate rom το οποίο είχε και καπέλο 15 ευρώ. Άρα θα έχω θεμα και εγώ με την θήκη που πήρα.επισης εμένα δεν δέχεται αναβάθμιση. Όταν ξεκινάει να την κάνει μπλοκάρει και απλά ανοιγοκλεινει προσπαθώντας να κάνει αναβάθμιση. Ευτυχώς έστρωσε μόνο με επανεκκίνηση αλλά χωρις να περαστει ή αναβάθμιση. Ακόμα από το κατάστημα που μιλήσα δεν μου έχουν απαντησει. Από όσο καταλαβαίνω τα πειράγματα των ρομ από τα μαγαζιά κάνουν κακό και χαλάνε την εικόνα της…
-
και γω αγορασα το κινητο απο ελλαδα και εχει θεμα. δεν κανει την αναβαθμιση που μου προτεινε. ανοιγοκλεινει και απλα φθανει η μπαρα της αναβαθμισης μεχρι το 1/3.τα παιδια μου εδωσαν οδηγο να αλλαξω ρομ...για μενα ειναι αρκετα δυσκολο και ετσι εστειλα μηνυμα στο καταστημα. το youhou ειναι...ακομα να απαντησουν ομως... και γω υπερ της λυσης με το καταστημα ειμαι μιας και υπαρχει η εγγυηση
-
δηλαδη αν αλλαξω αυτο που λετε θα χασω την εγγυηση? θα εχω αλλα θεματα? ή θα πρεπει να κανω ξανα κατι στο λογισμικο του? και μου το επισκευασουν παλι δεν θα εχω τα ιδια θεμτα?
-
αυτο με την rom ειναι αναγκαστικο να γινει?? το λεω γιατι δεν θελω να πειραξω κατι μεσα του και για την εγγυηση και για να μην χαλασω κατι εγω και δεν φτιαχνετε
-
το εκανα. κλειδωμενος ειναι