Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 94.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
geortzan - - Recoveries
Μήνυμα@amavroudis, αν κάνω downgrade το TWRP θα έχω κάποιο πρόβλημα με το κινητό μου; Κάποιο brick ή κάτι παρόμοιο;
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
geortzan - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Σε Redmi Note 5 Whyred με XTRV Stable έκανα backup όλο το κινητό μέσω του TWRP 3.2.3-4 by geoanto555 και δημιούργησα το backup στην SD Card του κινητού. Στη συνέχεια μετέφερα το backup στον υπολογιστή. Προχώρησα σε αναβάθμιση του TWRP στην 3.3.0-14-04-19 by geoanto555. Στη συνέχεια έκανα τα πάντα wipe και εγκατάσταση της τελευταίας XTRV Stable 10.3.5.0 (PEICNXM). Όλα φαίνεται ότι δουλεύουν σωστά. Όλο αυτό έγινε επειδή πέρασα Developer ROM πάνω από τη Stable κάνοντας clear μόνο την cac…
-
Ευχαριστώ! Είχα μία πιο παλιά XTRV Stable (περασμένη από Δεκέμβρη του 2018) και αποφάσισα την προηγούμενη βδομάδα να κάνω update στην τελευταία Stable. Την πέρασα από πάνω, όλα καλά. Αλλά συνεχώς έβγαζε μήνυμα η εφαρμογή Αναβάθμιση πως υπάρχει νέα έκδοση. Όταν όμως το πατούσα έβγαζε μήνυμα πως δεν υπάρχει κάτι. Την προηγούμενη όταν την πέρασα είχα VIP συνδρομή. Και έψαξα στο forum αν υπάρχει κάτι ακόμη πιο νέο και έβαλα καταλάθος μία Beta. Έτσι έλεγε στο About. Κατέβασα την xiaomi-miui-hellas-XT…
-
Παράθεση από spyrossss: “Γύρισε το σε άλλη περιοχή πχ Ελβετία,όπως έχω κάνει εγώ και θα δουλεύει κανονικά με το gps. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Για κάποιο λόγο, δεν μπορώ να βρω κάπου το Region. Βλέπω είναι στις Ρυθμίσεις - Πρόσθετες Ρυθμίσεις. Ακόμα και στο search, δεν μου το βγάζει! Έχω Global XTRV.
-
Παράθεση από geortzan: “Καλησπέρα, Νόμιζα εννοούσες την ΑΡΩΜΑ. ΟΚ, δοκιμάζω να περάσω την απλή XTRV τότε. ” Όλα καλά πλέον με την απλή XTRV! Απλά έχω ένα πρόβλημα με την εφαρμογή για τον καιρό. Δεν μπορεί να εντοπίσει τοποθεσία για να σου δείξει τον καιρό. Βέβαια το ίδιο γινόταν και στο Nikel, αλλά ένας χρήστης μου έδωσε ένα apk και δούλεψε. Πλέον αυτό το apk δεν δουλεύει.
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από geortzan: “Παράθεση από makis1024: “Μην ανοίξεις άλλο mi account , όταν έρθει η ώρα αφαίρεσε το mi account από το Nikel και όλα καλά. ” Αυτό έκανα..Περιμένω 360 ώρες τώρα. Για να δούμε... Είπα μήπως μείνω με την Global version που ήρθε το κινητό, αλλά η XTRV μου αρέσει περισσότερο! Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Edit: Η τελευταία XTRV ΑΡΩΜΑ είναι η 5Α ή η 5Pro; Γιατί σκέτο 5 δεν βλέπω. ” Το redmi note 5 pro έχεις , που είναι το whyred.Το 5Α είναι άλλο κινητ…
-
Παράθεση από makis1024: “Μην ανοίξεις άλλο mi account , όταν έρθει η ώρα αφαίρεσε το mi account από το Nikel και όλα καλά. ” Αυτό έκανα.. Περιμένω 360 ώρες τώρα. Για να δούμε... Είπα μήπως μείνω με την Global version που ήρθε το κινητό, αλλά η XTRV μου αρέσει περισσότερο! Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Edit: Η τελευταία XTRV ΑΡΩΜΑ είναι η 5Α ή η 5Pro; Γιατί σκέτο 5 δεν βλέπω.
-
Παράθεση από makis1024: “Με ότι λογαριασμό θα βάλεις στο κινητό μόνιμα , με αυτόν να ξεκλειδώσεις τον bootloader. Το Nikel εάν το πουλήσεις ή το δώσεις σε κάποιον φίλο , μέλος της οικογένειας ή ότι άλλο θα το κάνεις θα του αφαιρέσεις το mi account σου , που μπορείς να τον βάλεις στο whyred , εάν κρατήσεις και τα δύο φτιάξε καινούργιο mi account με την χρήση του τηλεφωνικού αριθμού της sim που θα μπει στο whyred. ” Έχω 2 κάρτες SIM (ίδιος αριθμός). Γι' αυτό ρωτάω αν θα μπορώ στο νέο Mi Account να…
-
Παράθεση από amavroudis: “Redmi note 5 whyred με official global stable. Μπορείς να ξεκλειδώσεις με το λογαριασμό σου, αλλά προτείνεται να φτιάξεις ένα νέο με το νούμερο που έχει το τηλέφωνο ήδη και να αφήσεις το λογαριασμό αυτό στο τηλέφωνο μόνιμα. Δεν κερδίζεις κάτι εάν χρησιμοποιήσεις το δικό σου λογαριασμό. Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 11.02.2019) ” Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από geortzan: “Μπορώ να επαναλάβω το ίδιο και σ' αυτό με το ίδιο account; ” Τα πράγματα …
-
Καλησπέρα, Ένας γνωστός, μου έδωσε το παρακάτω κινητό. Αγορά από σκρουτζομάγαζο. Μπορείτε να μου πείτε ποια ROM φοράει; Εγώ έχω το Redmi Note 4 (Nikel) που τρέχει την Stable XTRV ΑΡΩΜΑ. Έχω κάνει σύνδεση στο 5 με το Mi Account μου. Στο 4 έχω ξεκλειδώσει τον bootloader. Μπορώ να επαναλάβω το ίδιο και σ' αυτό με το ίδιο account; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61696/
-
Όχι, απλά την πέρασα από πάνω και έκανα clear την cache.
-
Είχα την Developer AROMA 8.12.20 που την πέρασα με Factory Reset. Αλλά σχεδόν όλες οι εφαρμογές μου κράσαραν και πέρασα την Stable v10 στο Nikel μου αλλά και με αυτήν κρασάρουν οι περισσότερες εφαρμογές. Τι θα μπορούσα να κάνω;
-
Παράθεση από leonidasts: “Παράθεση από geortzan: “Καλησπέρα, Έχω την Stable ΧΤΡΩ ΑΡΩΜΑ 9.5.2.0 (MBFMIFA). Πλέον το κινητό δεν μπορεί να εντοπίσει κάνενα WiFi δίκτυο. Έκανα restart το κινητό, τίποτα. Δεν έκανα κάποια αλλαγή. Λειτουργούσε πριν ενώ τώρα σταμάτησε. Υπάρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ. ” Εμενα κάποια στιγμή που μου το είχε κάνει προσπάθησα με σύνδεση WPS και ξαφνικά εκεί που έψαχνε βρήκε το wifi και συνδέθηκε. Κουφό δεν ξέρω αλλά έτσι έγινε. (Σημείωση εμένα έβλεπε όλα τα δίκτυα της γειτον…