Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 94.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ρυθμίσεις => Γλώσσες & εισαγωγή => Gboard => Διόρθωση κειμένου και ενεργοποίησε την Εμφάνιση λωρίδας προτάσεων και τις προτάσεις επόμενων λέξεων ” Παράθεση από agmg: “Μήπως έχεις Αγγλικά (QWERTY) κι όχι Αγγλικά (ΗΠΑ); ” @MIUI_ART και @agmg σας ευχαριστώ πολύ! Έπρεπε να επιλέξω Αγγλικά (ΗΠΑ) και όχι QWERTY. Όλα εντάξει τώρα.
-
Ευχαριστώ πολύ! Όλα ΟΚ.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “@geortzan σου έστειλα το ΟΤΑ Fix. Κάνε flash το zip που έχεις ανάλογα την ROM που φοράς και μετά κάνε καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής αναβάθμισης και θα είσαι οκ. ” Μέσα στο TWRP μετά την εγκατάσταση του zip, θα κάνω κάτι clear ή όχι; Αναφαίρομαι στη cache κλπ.
-
Παράθεση από Bodai: “@geortzan δεν τον συμβουλεύουμε σε miui περιβάλλον. Είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα σε σύκγριση με AOSP κλπ κλπ Πριν την 9.2.2.0 είχες και πάλι Stable rom?? ” Πριν είχα Developper ΑΡΩΜΑ. Όχι αυτή που άλλαξε το source, την προηγούμενη.
-
Παράθεση από Bodai: “@geortzan δοκίμασε να κάνεις Εκκαθάριση Δεδομένων της εφαρμογής και την επόμενη φορά δεν θα κάνεις Wipe System ” Το δοκίμασα, δεν άλλαξε κάτι. Δεν έκανα καλά που έκανα Wipe System;
-
Η τελευταία Stable (ΑΡΩΜΑ) που στάλθηκε μέσω του VIP e-mail είναι η 9.2.2.0 Απ' το TWRP έκανα Wipe τα Dalvik/ART Cache - System - Cache - Data - Internal Storage για να καθαρίσει πλήρως το τηλέφωνο και έκανα Install τη ROM απ' την κάρτα μνήμης. 4 μέρες τώρα φαίνεται ΟΚ η ROM. Δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Όμως, αν πάω στην Αναβάθμιση να δω αν υπάρχει κάτι έχω το εξής μήνυμα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51848/ Υπάρχει κάποιο fix γι' αυτό;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από geortzan: “Για να αλλάξουμε από Developper σε Stable ROM (αναφέρομαι σε XTRV) ποια είναι η διαδικασία στο TWRP ώστε να 'καθαρίσει' όλη η Internal μνήμη του κινητού; Η ROM θα γίνει εγκατάσταση από κάρτα μνήμης. ” Κανονικά ένα Factory Reset από το TWRP αρκεί. Ή εναλλακτικά από το menu των Wipe - Advanced επιλέγεις - Wipe Cache - Wipe Dalvik/Art Cache - Wipe Data και είσαι οκ. ” Οπότε κάνουμε Wipe και Install τη ROM. Μετά το install κάνουμε κάτι ή απλά reboot κα…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651