Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-94 από 94.

• Καλησπέρα, Ίσως το ερώτημα μου να έχει αναφερθεί στο παρόν θέμα, αλλά είναι δύσκολο να διαβάσω 525 σελίδες.. Ερώτηση: Υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης του μηνύματος που εμφανίζει το τηλέφωνο και λέει "Μην ακουμπάτε την περιοχή των ακουστικών";

• Παράθεση από dfoust: “Από πάνω την περνάει Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ΟΚ, πέρασε. Ας ελπίσουμε η 8.5 να κάνει λίγο καλύτερη διαχείρηση στη μπαταρία σε σχέση με την 8.2. Ευχαριστώ για τη βοήθεια! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44677/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44678/

• Παράθεση από dfoust: “MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Εδώ είσαι. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ευχαριστώ φίλε! Μια τελευταία ερώτηση: Αν περάσω τη ROM που θα κατεβάσω, θα μου σβήσει τα πάντα από το κινητό ή απλά θα την περάσει πάνω απ' την 8.2 που έχω τώρα;

• Ευχαριστώ για την ενημέρωση, δεν τη βγάζει δυστυχώς. Από που μπορώ να την κατεβάσω; Το installation πιστεύω θα γίνει από τις 3 τέλειες και επιλέγοντας το 'Επιλογή πακέτου ενημέρωσης' και μετά από τον file manager να διαλέξω το αρχείο.

• Παραπάνω αναφέρει κάποιος πως υπάρχει διαθέσιμη για λήψη η έκδοση 8.5.x.x. και για να την βάλουμε στο κινητό πρέπει να γυρίσουμε το region σε Ινδία αν δεν την βγάζει αυτόματα. Δοκίμασα να γυρίσω το region, αλλά δεν μου βγάζει κάτι για download. Επίσης, το miui 9 είναι σε beta ακόμα για το Redmi Note 4 με τον Mediatek; Και κάτι τελευταίο. Το Nikel που αναφέρεται στο όνομα του thread τι σημαίνει; Είναι η κωδική ονομασία του μοντέλου με τον Mediatek; Η έκδοση μου είναι η MIUI Global 8.2 | Σταθερή -…

• Τελικά με το app δούλεψε.. Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

• Παράθεση από derveni: “Κατέβασε το Number Fix από το Google Play και κάνε όλες της επαφές σου με +30 ” Κι εγώ αυτό σκέφτηκα πως μπορεί να είναι και πήγα στην επαφή που μου είχε έρθει το μήνυμα, έκανα επεξεργασία τον αριθμό και έβαλα +30 πρίν. Δεν άλλαξε κάτι όμως. Θα δοκιμάσω και το app. Όλες μου οι επαφές είναι στο Google αν παίζει ρόλο.

• Καλησπέρα, Όταν μου έρχεται κάποιο SMS στο κινητό, φαίνεται απλά ο αριθμός του αποστολέα χωρίς να φαίνεται το όνομα με το οποίο είναι περασμένο στις Επαφές μου. Έχω την Global 8.2.1.0 stable. Υπάρχει κάποιος άλλος που να έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα ώστε να μου πει κάποιον τρόπο να το λύσω; Ευχαριστώ!

• Το βρήκα στις Ρυθμίσεις > Άδειες > Αυτόματη Έναρξη. Έβγαλα την αυτόματη έναρξη των εφαρμογών. Να δούμε τώρα πως θα συμπεριφερθεί.. Ευχαριστώ!

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από geortzan: “Όταν λες αυτόματη εκκίνηση, τι εννοείς ” Ασφαλεια-Δικαιώματα-Αυτόματη έναρξη.Εκει θα δεις τις εφαρμογές που εκκινούν αυτόματα ” Στην εφαρμογή Ασφάλεια δεν υπάρχει κάπου Δικαιώματα ή κάτι αντίστοιχο, ...Εκτός αν δεν κατάλαβα σωστά. 19369446_10213675499510057_157059407_n.png 19357674_10213675499550058_1783042090_n.png

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από geortzan: “Υπάρχει κάποιος τρόπος οι εφαρμογές τύπου Facebook - Messenger - Viber - WhatsApp - Skype - Instagram κλπ να γίνονται αναγκαστική διακοπή και να μην τρέχουν στο background ώστε να γίνεται εξοικονόμηση μπαταρίας στο Redmi Note 4; Πριν το Xiaomi είχα ένα αρχαίο Samsung, στο οποίο είχα περάσει το Greenify και μόλις έκανα hibernate τις εφαρμογές, εκείνες έμεναν κλειστές μέχρι εγώ να ανοίξω κάποια. Δοκίμασα το Greenify στο Note 4, τις κάνει hibernate, α…

• Υπάρχει κάποιος τρόπος οι εφαρμογές τύπου Facebook - Messenger - Viber - WhatsApp - Skype - Instagram κλπ να γίνονται αναγκαστική διακοπή και να μην τρέχουν στο background ώστε να γίνεται εξοικονόμηση μπαταρίας στο Redmi Note 4; Πριν το Xiaomi είχα ένα αρχαίο Samsung, στο οποίο είχα περάσει το Greenify και μόλις έκανα hibernate τις εφαρμογές, εκείνες έμεναν κλειστές μέχρι εγώ να ανοίξω κάποια. Δοκίμασα το Greenify στο Note 4, τις κάνει hibernate, αλλά μετά από λίγο αν ανοίξω το app, αρκετές τρέχ…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από geortzan: “Αυτή ποια ROM είναι; Η Global; ” Ναι η Global Stable. ” Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Υπάρχουν διαφορές στις μεταφράσεις της Ελληνικής γλώσσας στην Global stable και στην αντίστοιχη Ελληνική ROM; Γιατί όταν αγόρασα το τηλέφωνο, η Ελληνική γλώσσα δεν υπήρχε κάπου και μου έλεγαν πως πρέπει να περάσεις την Global ή την Ελληνική ROM. Μετά όμως απ' τον power on, έβγαλε ένα μεγάλο update το οποίο υπήρχε και η Ελληνική γλώσσα μέσα.

• Έκανα και εγώ την ενημέρωση χθες και μου έβγαλε την Ελληνική γλώσσα. Ενώ πρίν δεν υπήρχε. Αυτή ποια ROM είναι; Η Global; Στο about device έχω ακριβώς τα ίδια με το φίλο στο post #4365