Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 152.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από amavroudis: “@apostolisni Θα μας ενημερώσει κάποιος mod για το script της εγκατάστασης... Τα wipe των cache πρέπει να γίνονται αυτόματα κάθε φορά χωρίς να κάνεις κάτι εσύ. Θα μας πούνε όμως μια και δεν το ξέρω. ” Όταν πας να κάνεις εγκατάσταση την aroma υπάρχει επιλογή για να κάνεις wipe cache μόνος σου ....!Δεν νομίζω να γινεται αυτόματα !
-
Παράθεση από jimbrav: “Κατεβαίνει σιγά σιγά η 9-11...!!! ” Την κατεβάζω από το pc.... Από το Santoni βγάζει σφάλμα συνέχεια!
-
Κατεβαίνει σιγά σιγά η 9-11...!!!
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΧρήστο γερός να είναι και πάντα επιτυχίες !!!
-
Εαν μείνεις σε stable κάποια στιγμή θα σου έρθει από τον updater - ΟΤΑ η αναβάθμιση σε miui 9 ! Ελληνική του φόρουμ υπάρχει και σε stable αλλά σε miui 8 .Υπαρχει και η beta XTRV arwma-miui 9 όπου τα παιδιά κάνουν πολύ καλή δουλειά σε αυτή και κάθε Παρασκευή αναβαθμίζετε αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει σε διάφορες γλώσσες...Όπως αναφέρεις είσαι και παλιός στο linux και εάν ακολουθήσεις τους οδηγούς του φόρουμ δεν θα έχεις θεμα στο να εγκαταστησεις την ελληνική dev arwma !!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Παράθεση από 8@nos: “Παράθεση από jimbrav: “Σε santoni η κατανάλωση στα παλιά καλά επίπεδα...!!! ” Αν δεν το λες ειρωνικά συμφωνώ μαζί σου Μιλάω για SOT γιατί σε αναμονή ήταν μια χαρά και πριν ” Θάνο σοβαρά μιλάω .....χαχαχαχα !!! Ολα καλα με την μπαταρια !!!
-
Έχω κανονικά split screen με την τελευταία aroma !
-
-
Σε santoni η κατανάλωση στα παλιά καλά επίπεδα...!!!
-
Σε santoni νεράκι η αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ αν και στην αρχή έβγαζε ένα σφάλμα ότι δεν ταιριάζει το MD κάτι τέτοιο...μετά όλα καλά !!!
-
-
-
Αναμένουμε για το santoni....!!
-
Περίμενα και εγώ ο καψερος να κάνω το πρώτο OTA.... Αλλά αύριο για santoni...!!!
-