Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 152.
-
Ψηφοφορία en.miui.com
ΜήνυμαΨηφίσαμε την επιλογή 4
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από jimbrav: “Μου ήρθε το email με τις οδηγίες οπότε υποθέτω ότι πρέπει να ξαναφλασαρω με την ρομ που στείλατε για να έχω OTA ? ! ” Ναι, θα κάνεις Flash την ROM που είναι το VIP mail ώστε να ενεργοποιηθούν τα ΟΤΑ. ” Οκ έγινε ήδη... Όλα καλά ευχαριστω!!!
-
Παράθεση από Bodai: “Ευχαριστούμε θερμά @jimbrav ” Και εμείς για την δουλειά που κάνετε !!! Ολα οκ !!!
-
-
Πως μπορώ να συμμετέχω και εγώ ?
-
Καλημέρα μόλις έγινα vip για 6 μηνες..!!! Θα περιμένω το email με τις οδηγίες !!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45068/
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “Παράθεση από derveni: “ Έτσι πάει εδώ αν θες να είσαι με τους επαγγελματίες ” Ή αλλιώς καμπο-επαγγελματίες ”
-
Παράθεση από 8@nos: “Παράθεση από jimbrav: “Θάνο αρομα έβαλα και στην εγκατάσταση προεπιλογή και μετά δεν ήταν root,,,!!! Δεν ξέρω τι έγινε και ξαναεβαλα το superSu ! ” Η χαρά της aroma βρε είναι η προσαρμοσμένη εγκατάσταση! Άμα πχ δεν έχεις επιλέξει supersu και το θες κάποια στιγμή πας τροποποίηση και το επιλέγεις.Να επιλέξεις ροσαρμοσμένη εγκατάσταση την επόμενη φορά ” Οκ ελήφθη !!!
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Βασίλη @billfot είμαστε το μοναδικό νήμα με πραγματική βοήθεια στα μέλη της Θεσσαλίας σαν ομάδα και όχι μόνο, όσο υπεροπτικά και αν ακούγεται αυτό, και με συνεχείς βοήθεια σε όλοι την Ελλάδα μέσω TeamViewer. Συνεχίζουμε έτσι και πάμε δυνατά το νήμα μας θέλουμε να γίνει παράδειγμα και για άλλα Γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας και να ακολουθήσουν το παράδειγμα μας, θα ήθελα βέβαια και τους @makis1024 @takisfrag @8@nos γιατί είναι από τα πιο ενεργά μέλη στο forum αλλά θα τ…
-
Παιδιά δεν ξέρω εάν μπορεί να υπάρχει η επιλογή για το Bluetooth να μην είναι ανιχνεύσιμο.... Στην stable που είχα υπήρχε κανονικά!!!
-
Παράθεση από 8@nos: “Παράθεση από jimbrav: “Oλα καλά σε santoni...Βέβαια ξαναφλασαριστικε με το superSu για να είναι root !!!Χρήσιμες οι συμβουλές του 8@nos !!! ” Με την απλή XTRV έτσι γίνεται.....αν θες να γλιτώσεις βάζεις ARΩMA και επιλέγεις στο φλασάρισμα της ρομ αν θες root ή όχι και αν ναι, supersu ή magisk ” Θάνο αρομα έβαλα και στην εγκατάσταση προεπιλογή και μετά δεν ήταν root,,,!!! Δεν ξέρω τι έγινε και ξαναεβαλα το superSu !
-
Oλα καλά σε santoni...Βέβαια ξαναφλασαριστικε με το superSu για να είναι root !!!Χρήσιμες οι συμβουλές του 8@nos !!!