Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 152.
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@jimbrav Θα τον γνωρίσεις αύριο το γέροντα @thanos485 ”
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@jimbrav Καλώς στην Φριξου στο Μπαρδόν θα είμαστε εκεί από της 10:15 @gkalen να σε ενημερώσω ότι είναι εκεί που ήρθες το πρωί με τον @thanos485 προς ενημέρωση σου ” Ναι το bardon το ξέρω Χρήστο !....τον @thanos485 δεν ξέρω χαχαχαχα
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Αύριο είμαστε για Cafe ? ” Χρήστο από τις 11 και μετά είμαι μέσα !
-
Flash την Ελληνική ρομ σε redmi 4x-santoni,4-prada,4a-rolex,4pro-markw για πρώτη φορά..
jimbrav - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠοια ρομ προτείνετε ? XTRV ? XTRV AROMA ? XTRV STABLE ?
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Η απενεργοποίηση του ελέγχου ψηφιακής υπογραφής γίνεται για να εγκατασταθούν οι Drivers, καθώς δεν είναι ψηφιακά υπογεγραμμένοι από την Microsoft και αν δεν γίνει η εν λόγω απενεργοποίηση δεν εγκαθίστανται σωστά. Μετά το flash του κινητού μπορείς αν θές να ενεργοποιήσεις εκ νέου τον έλεγχο της ψηφιακής υπογραφής, χωρίς προβλήματα! ” Οκ Γιώργο ευχαριστώ!
-
Καλημέρα ! Αφού περάσουμε τους drivers ( το pc κάτω δεξιά γράφει test mode ) κάνουμε μέσα από το script Re enable Driver Signature Enforcement ?? Ενεργοποιουμε την ψηφιακή υπογραφή ? Δηλαδη η απενεργοποιηση γίνεται μόνο όταν είναι να φλασαρουμε το κινητό ?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από jimbrav: “Και από έμενα like φυσικά εδώ και καιρό !!! ” Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σου... ” Ευχαριστώ συνεχίζουμε δυναμικά !!!
-
Και από έμενα like φυσικά εδώ και καιρό !!!
-
Ζεστό και φιλικό το περιβάλλον της 2ης συνάντησης ! Τα συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την όμορφη συνάντηση και χάρηκα που γνώρισα από κοντά τον Χρήστο derveni και τον Γιάννη johnkas !!! Φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις και με ένα mi band 2 Πάμε για τις επόμενες ! Υ.Γ. Ήδη έκανα αίτημα για ξεκλείδωμα του bootloader
-
Παράθεση από derveni: “Σας περιμένουμε όλους παιδιά, σας υπόσχομαι αυτά που θα δείτε να σας μείνουν αξέχαστα, και η συνάντηση μας να είναι σημείο αναφοράς για όλο το forum και θα πω αυτό που είπε ο μεγάλος Martin Luther King Jr, << έχω ένα όνειρο >>, να είστε σίγουροι θα το πραγματοποιήσουμε. ” Χρήστο κάνεις μεγάλο αγώνα για αυτή την συνάντηση Μπράβο σου !!!
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@Xstos Αυτά που θα κάνω και θα τα δείτε την άλλη εβδομάδα,που θα κάνω σχετικό νήμα, θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα η λέξη αποτυχία για μένα δεν υπάρχει, θα το αποδείξω την άλλη εβδομάδα. Το έχω οργανώσει τόσο, που θα είναι σημείο αναφοράς η συνάντηση μας όταν μιλούν για συνάντηση των μελών. Νεώτερα σύντομα αν είσαι κοντά είσαι καλεσμένος να ξέρεις. ” Με το καλό περιμένουμε...!!!