Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 147.
-
Κανείς επικόλληση το apk στον φάκελο .. Σβήνεις το μαμα και κάνεις μετονομασια στο νεο με το όνομα του παλιου.. Αν δεν δουλέψει εφόσον έχεις στην εφαρμογή δηλωμένο την Ασία αν ξαναμπεις δεν θα έχει κάνει την αλλαγη..εμένα μου το έκανε κάποια στιγμη το root browser και τελικά το έκανα με το ES Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΕγω της εχω στο μπαλκόνι της δυο λευκές αλλά υπάρχει καλυπτρο γύρω γύρω.Όλα καλά λειτουργούν άψογα εκτός απο το θεμα με το τηλέφωνο που οπότε κάποιος με καλεί ανάβουν Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΛίγο μεγαλύτερη από το 2 που εχω Εγώ ..καμία 10αρια μετρα σε ανοιχτό χώρο εχω μέτρηση Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από papakitou: “Παράθεση από tsopirs: “Μήπως το βράδυ σε περνούν.τηλέφωνο;;Επίσης πρέπει να την βάζεις 5 ώρες μπροστά..Δηλαδή αν θες να ανάψει 12 θα την δηλώνεις 17 Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Όχι δεν με παίρνουν (που κολλάει αυτό αλήθεια :-P) Την έχω ρυθμισμενη την ώρα, αλλά από ότι φαίνεται είναι σαν να δουλευει 12ωρο η εφαρμογή και όχι 24 Sent from 1+3” Εμένα οταν με καλει καποιος και είναι στο ίντερνετ αναβουν τα φώτα.και επειδή της εχω στο μπαλκόνι..ανάβο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από avasilek: “Καταλαβα. Καποιος που το εχει δοκιμασει, εχει καλη εμβελεια? Και το 5GHz αποδιδει καλα? Ειναι αισθητη η διαφορα?” Απο εμβέλεια τα σπάει..Εγώ το 2 εχω το μεγαλο και βαράει το 2.4 50 μέτρα ..βέβαια είμαι σε ανοιχτό χώρο δεν εχω τοίχους πλην του σπιτιού γύρω γύρω.. Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΣχεδον απο τότε που της πήρα και της τοποθέτησα είχα ένα θέμα..γυρνούσα απο την δουλειά και εύρισκα τα φώτα ανοικτά..μια δυο..έψαχνα της ρυθμίσεις.έσβηνα σεναρια.Έλα να νέα..Αυτά εκεί..Κάθε φορά τα φώτα ανοιχτά.Σήμερα διαπίστωσα ότι όταν ειμαι Στο ίντερνετ και με πάρουνε τηλέφωνο ανάβουν τα φώτα...είναι καμία ρύθμιση η Έτσι ειναι; Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα χρειαστείς την εφαρμογή mi home.αυτη η εφαρμογή έχει μέσα Όλα τα έξυπνα πράγματα της xiaomi,οποτε όταν προσθέτεις κάποιο από αυτά σου κατεβάζει ενα plug-in για να το δουλέψεις.Αυτά είναι στα κινέζικα αν και πολλά τώρα τελευταία Όπως και η εφαρμογή έχουν αγγλικά.Αλλιώς μπορείς εφόσον είσαι ρουτ να περάσεις της μεταφρασμενες του δόκτορα..Όχι σε όλα,εμένα που εχω την πρώτη πρίζα δεν με αφήνει να κάνω δεξιά να επιλέξω την θύρα usb όταν εχω περασει την μετάφραση..το mi extender πχ δεν δούλεψε ποτέ…
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαLB-LINK BL - W1210M 1200Mbps Dual Band Wireless Router-38.22 and Online Shopping | GearBest.com Mobile απλά πολύ καλύτερο απο τα αλλά xiaomi Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΝαι αλλά έχουν και 150€..εντωμεταξύ την έχει ψωνίσει και έχει κάτι τιμές στον Θεό.η νέα yi 110 ευρω..η η μιρολεςς..ότι να ναι Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όπως θες την φορτίζεις.κανονικά ανάβει το δακτυλίδι γύρω απο το κουμπί ενεργοποίησης με κόκκινο όταν φορτίζει.μέσα απο την εφαρμογή και απο το κινητό κάνουμε αναβάθμιση την κάμερα αν και με της τελευταίας εκδόσεις δεν μου έχει βγάλει κάτι και είναι πολυ μπερδεμα Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ηλιθιότητα της xiaomi. Ένα απλό σύστημα να συνδέεται εύκολα δεν υπάρχει.πρέπει να κάνεις reset πάντα όταν αλλάζεις δίκτυο και της περισσότερες φορές πρέπει να περιμένεις μετα απο πολλές προσπάθειες να γίνει μπλε το λαμπακι.και μένα συνέχεια μήνυμα λάθους μου βγάζει.. Αλλά συνήθως κάποια στιγμή γίνεται μπλε,αλλο κουφό είναι πως κάθε φορά για να συνδεθώ στο extender πρέπει πρώτα απο το κινητό που σεταρα να μπω πρώτα στο κανονικό ρούτερ,αλλιώς δεν συνδέεται.. Αν είναι να φτάσω στην πορτα του σπιτιο…
-
ΜήνυμαΝαι κανονικά ανάβει μπλε φωτάκι,το δίκτυο το βλέπω αλλά μολις πατήσω να συνδεθώ χάνετε..Η Δεν γίνεται τίποτα.Όταν πατάω το reset πολυ ώρα ανάβει κοκκινο Λαμπάκι και δεν κάνει τίποτα.Αλλιώς ανάβει κίτρινο και μετα μπλε.φαίνεται πλέον σαν Xiaomi κάτι αλλά δεν συνδέεται.Δεν θυμάμαι και τους κωδικούς στο ρούτερ του παρόχου γι να δω μήπως απο εκεί γίνεται κάτι αλλά δεν νομίζω.Παλιά ενσύρματα το είχα και απο εκεί έπαιζε ασύρματα μονο του.Τώρα δεν συνδέεται Ούτε ενσύρματα είτε ασύρματα Στάλθηκε από το …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από lykman: “Παράθεση από maddoctor: “Βλέπετε από πάνω το κουτί του Mi Mini Router και από κάτω του WiFi 3. To κουτί έχει πάνω του τα χαρακτηριστικά του ρούτερ, στο πίσω μέρος, στα κινέζικα. Μπροστά βλέπουμε την αναγραφή AC 1200 που σημαίνει ότι υποστηρίζει μέχρι 1167 Mbps με 802.11ac και 300 Mbps χρησιμοποιόντας 802.11n. Στο πίσω μέρος αναγράφονται όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που συναντάμε στην τελευταία σελίδα της εφαρμογής στο κινητό. Χαρακτηριστικά 2.4G WiFi:…