Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 147.

• Εγώ τι να το κάνω που ανάβει το λαμπάκι αλλά δεν συνδέεται Ούτε το κινητό Ούτε το λάπτοπ επάνω του..πατάω να συνδεθούν και η δεν κάνουν τίποτα Ενώ απο την εφαρμογή χάνετε τελείως το xiaomi μόλις πατήσω να συνδεθω... Έχει κανείς όρεξη να παίξει να του το στείλω Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μέχρι τώρα δεν με άφηνε να σερφάρω τον mi router τώρα δεν με αφήνει να μπω και στο έξυπνο σπίτι.Έχω αλλάξει κωδικό αλλά στην εφαρμογή δεν συνδέεται..μου έχει στείλει το παραπάνω mail 6c518df9c480332d2afa443891c7d1ce.jpg Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σήμερα παρέλαβα απο bbanggood το wifi amp (το extended) και το ανεμιστηρακι με το remote της action.παντως ότι και να κάνω η μετάφραση στο συγκεκριμένο add on δεν πετυχαίνει.ακόμη και όταν γυρίσω την γλώσσα στα αγγλικά πάλι κινεζικα τα δείχνει Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπορεί κάποιος να μου πει που βρίσκουμε και πως φλασαρουμε filmware..Από τότε δεν μπόρεσα να συνδεθώ..απο pc δεν μπαίνει..με wifi δεν μπορώ γιατί έχω ξεχάσει κωδικό στο ρουτερ της hol..βρισκει το ρούτερ μια φορά στο τόσο αλλά δεν κάνει κατι.αν πατήσω το reset ανάβει κοκκινο λαμπάκι και μένει εκει..Όταν παω να συνδεθώ Μου στέλνει mail στα κινέζικα με έναν αριθμό και την διεύθυνση μου,λέει εκεί 1risk αλλά Κάτι αλλο δεν μπορώ να κανω Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi yeelight

tsopirs - - Yeelight

Μήνυμα

Αν το δωμάτιο είναι μέχρι κάποιο μέγεθος μια χαρά το φωτιζει..νομίζω πάει κοντά 1 προς 10 watt..Δηλαδή νορμάλ παίζει να είναι γύρω στα 60+..το δικό μου σπίτι που είναι 67 τετραγωνικα το σαλόνι το κάνει μέρα..Τώρα αν ενα σαλόνι είναι 60 τετραγωνικά προφανώς και δεν θα κάνει..το μεσαίο κουμπί τι ρόλο ακριβώς βαράει.που δεν λειτουργεί;; Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θα δοκιμάσω και αυτά που είπατε..αν και μέσα απο την σελίδα δεν θα βγάλω άκρη..κινέζικα δεν θ ει να Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έκανα αλλά τίποτα.Κάτι παίζει Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi yeelight

tsopirs - - Yeelight

Μήνυμα

Υπολόγιζε συν 6 ώρες..Όταν κάνεις τον προγραμματισμό..Δηλαδή αν θέλει να ανάψει 12μμ θα βάζεις 18μμ Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έβγαλα τα καλώδια για να καθαρίσω..έμπαινα στην εφαρμογή στην αρχή αλλά δεν είχα ίντερνετ,έκανα επαναφορά.βάζω τον κωδικό μου και ψάχνει αλλά δεν συνδέεται.το δίκτυο συνέχεια χάνετε..τι να κάνω..θα το σπάσω.και έχουν μείνει όλα μετέωρα..Όλες η εφαρμογές..βάζω τον παλιο κωδικό μπας και συνδεθεί Έτσι οπότε το βλέπει αλλά τίποτα.το ρούτερ περνει ενσύρματα απο το αλλο ρουτερ Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν κάνει η κάμερα..τι mi router τι σκληρό δίσκο επάνω τι sd.Πρέπει να.έχεις ανοιχτή.την εφαρμογή για να γράψει βίντεο..Γενικά όλα τα προϊόντα της στο έξυπνο σπίτι Ε χουν θεματα η θεματαρες..συν τα κινέζικα και ότι πάντα συνδέεται με.τον σερβςρ τους για να κάνεις κάτι.εχθές δεν μου εμδανιζε της συσκευές και τράβηξα κάτω την εφαρμογή 3 λεπτά ήμουν εξω απο το σπίτι.τελικα μπήκα μέσα.και άρχισε να χρυπαει ο συναγερμός.συνδέθηκε και στου γείτονα μπας και ήθελε καμία επανεκκίνηση του ρουτερ μου τίποτ…

• Παρουσιαστηκε και η δυο με 4Κ και πολλά νέα χαρακτηριστικά Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όχι μονο το δεύτερο είχα δει το οποίο δεν δείχνει κάτι.ευτυχώς με αυτο που έστειλες συνδέθηκε.Ευχαριστώ γιατρέ,Χρόνια πολλά Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μου ήρθε σήμερα ο θερμοστατης αλλά δεν μπορώ να τον συνδέσω..καμία ιδέα κάνεις;;; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13694/ Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και εγώ...για να δούμε.να φανταστώ θα είναι και αυτο σαν το δικό μας;θα θέλει και αλλο ρούτερ για να δουλέψει Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κανένα 28αρι πάει απο εξω Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όπως τον nest απλά εχω τον mommit που είναι πιο πολυ επάνω στα ευρωπαϊκά πρότυπα...μα αν βασιζομασταν στην καημένη xiaomi που μονο γκελες κανει και περιμεναμε τον γιατρό να μεταφράσει και να κανουμε ρουτ για να έχουμε έξυπνο σπίτι θα είχα γίνει τζιχαντιστης..βλακεία η πολλές διαφορετικές συσκευές αλλά εκεί τουλάχιστον υποστηρίζουν και άλλες γλωσσες άσε που δεν περιμένεις το ένα update να διορθώσει κάτι και τελικά να δημιουργεί περισσότερα προβλήματα..απλά επειδή τα πήρα και έχω πολλά xiaomi θα τ…

• Όχι ο δικός μου αφυγραντηρας.μια χαρά λειτουργεί οπως τον είχα δουλέψει την τελευταία φορά..μπορώ να ανάψω το κλιματιστικό..Η τα καλοριφέρ αν δω χαμηλή θερμοκρασία η υψηλή Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θα ανοίξω τον αφυγραντηρα ρε συ απο την έξυπνη πρίζα Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τίποτα απλά για να εχω μια ιδέα για την υγρασία στο πιο κρύο δωμάτιο.Έχω για μετεωρολογικό σταθμό αυτόν Netatmo Weather Station for Smartphone Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έβγαλε το banggood τον smart temperature αισθητήρα σε προαναγγελία..τον παρήγγειλα..υποθέτω θα δουλεύει με το δικό μας σύστημα μιας και έλεγε κάτι για upgrade home security system Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk