Είδα ότι έβγαλε το πρόγραμμα στο play store στα αγγλικά.έκανα reset την καμερα άναψε το μπλε λαμπάκι αλλά δεν την βλέπει Ούτε το πρόγραμμα Ούτε το smart home app Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να το παλι.εντωμεταξύ έχω περάσει την εφαρμογή του mi router απο εδώ.την τελευταία και τώρα που πηγα να κάνω επανεκκίνηση το ρουτερ μου γύρισε μόνη της στα κινέζικα..αρχιζει εξαντλητε Η υπομονή μου και θα φάει τοίχο Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω πρόβλημα..έκανα φορματ το τηλέφωνο.ενα umi iron pro Όλα καλά αλλά αγγλικα δεν βλέπω με της τελευταίες εκδόσεις.όταν αλλάξω με τα plug-in του γιατρού για κάποιο λόγο κρασαρει η εφαρμογή μόλις πατήσω να μπω σε κάποιο σύστημα..και έχω μείνει μόνο με κινέζικα.Έχει κάνει καμία πρόταση.Και πριν το φορματ τα ίδια μου έκανε. Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελικά αν έχεις σκληρό στο mi router τι γίνεται;;πήρα σκληρό,δημιούργησε κάτι αρχεία αλλά αυτό ήταν ολο. Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έκανα εκκαθάριση δεδομένων..μπήκα και όλα εντάξει.αλλά Μόλις έβαλα τα plugin τα δικα σου η η μέρα κρατάτε πάλι Μόλις πάτησα μενού.άστο θα την ενεργοποιω απο την εφαρμογή Εάν δεν κρασαρει Στάλθηκε από το X98 Air II μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έβαλα το τελευταίο..Μόλις.η εφαρμογή της κάμερας πάλι κρασαρει ολο το συστημα και δεν μπορώ να την ανοιξω Στάλθηκε από το X98 Air II μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είχα Μου έβγαλε ενημέρωση στο σύστημα συναγερμού,την Έλα να,πάντως δεν μου εμφανίζει τα σενάρια,επίσης στην 3.49 που φοράω αν παω στην κάμερα και πατήσω μενού,κρασαρει η εφαρμογή Στάλθηκε από το X98 Air II μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μου κρασαρει συνέχεια η εφαρμογή με την τελευταία ενημέρωση...ακόμη και χωρίς την αλλαγή των plugin.καμια ιδεα;στο tablet παίζει μια χαρα Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά βγάζει Πολυ φως..εξω που εχω ενα ηλίθιο φωτιστικό βγάζει σαν την 60 αρα που ειχα.Αλλά επειδή είναι πιο ψηλή βρίσκει το φως σε κάτι εσωτερικά κομμάτια λαμαρίνας.Μέσα στο σαλόνι που την εχω σε ενα φωτιστικό στο 1.5 μετρο με Λευκό Όχι διαφανη γυαλί φωτίζει πολυ καλά.στην κρεβατοκάμαρα ακόμη και στο 35%ήταν πολυ το φως..πήρα κάτι λάμπες 9w με τηλεχειριστήριο και αλλαγή χρωμάτων..αυτές οριακά Καλύπτουν το δωμάτιο Στάλθηκε από το X98 Air II μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχω δύο διαφορετικά σετ,υπνοδωμάτιο την μια,σαλόνι την άλλη.κάποια στιγμή κάτι είχα κάνει και δούλευα και της δυο μαζί.Δηλαδή έκλεινα τα φώτα και έκλειναν μαζί Στάλθηκε από το X98 Air II μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από flowin_through: “Δεν ειναι και αναγκη να το περασεις. Το κουμπι on/off ειναι το γνωστο συμβολο electronic-power-symbol.png και η αυξομειωση απλα σερνεις πανω/κατω” Ναι Αλλά δεξιά έχει κάτι μενού..έχει κάτι ρυθμίσεις,χρονοδιακοπτη κτλ..με πέθανε λίγο γιατί ήταν δυο λάμπες Στάλθηκε από το X98 Air II μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχω παντού ρωσικα,ειδικά στις ρυθμίσεις για το φώς έχει ένα κάρο ρωσικα.. Εννοώ ότι μου ήρθε ειδοποιηση και ότι το ρούτερ έκανε update στις 2.90 νομιζω Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μόλις κατέβασα την 3.49 και την έστειλα..μου βγάζει και ρωσικά είναι,βουλγαρικά;;έχετε και εσείς τέτοιο θέμα;;update για το ρούτερ πλεον Στάλθηκε από το X98 Air II μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχω στο τηλέφωνο την 3.4.3 χώρια ότι μπορεί να είμαι εξω απο το σπίτι και να παταω να απενεργοποιηθεί η εφαρμογή και κάνει αποσύνδεση στιγμιαία στο Δίκτυο(mi router)..πατάω και κάνει πόσα δευτερόλεπτα να απενεργοποιηθεί.Άλλες φορές δεν κάνει τίποτα και μπαινω μέσα και βαράει..με την κάμερα μου λέει συνέχεια δεν συνδέθηκε..το tablets που εχω την παλιά έκδοση πάει πιο καλα αλλά εχω απογοητευθεί...χώρια ότι δεν μπορώ με τα κινέζικα να φτιάξω σενάρια.. Στάλθηκε από το X98 Air II μου χρησιμοποιώντας …