Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-48 από 48.
-
Τελικά κατάφερα να μπω σε edl μετά από αρκετές προσπαθείς με την μέθοδο του test point Unbrick Redmi Note 3 Pro - Hard Brick - No EDL - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum και να ξανα περάσω την ROM με το MiFlash. Θέλει αρκετή προσπάθεια για να το πετύχεις και προσοχή να μην ακουμπήσεις το μεταλλικό κάλυμμά γιατί έτσι κάνει απλός reboot. Εγω την πρώτη φορά προσπάθησα 10 λεπτά αλλά δεν το κατάφερα και την δεύτερη 20 αλλά στο τέλος το κατάφερα.
-
Μετά από 5 ημέρες επικοινωνίας με την Xiaomi που μου λέγανε να δοκιμάσω διάφορα ανούσια πράγματα, μου απαντήσανε ότι πρέπει να το επιστρέψω από εκεί που το αγόρασα για να το στείλουν αυτοί για επισκευή γιατί εγώ δεν το αγόρασα κατευθείαν από αυτούς. Άνοιξα RMA εκεί που το πήρα και βλέπουμε αν το δεχθούνε στην εγγύηση. Όπως και να έχει αν είναι να το στείλω Κίνα θα κάνει πάνω από 60 μέρες να πάει και να έρθει. Το ξέρω εγώ έκανα την χαζομάρα αλλά το θεωρώ βλακεία να μην σου δίνει την επιλογή να κά…
-
Μέχρι στιγμής δεν έχω βγάλει άκρη, ανταλλάσσουμε 1 mail την ημέρα και με ρωτάνε πράγματα που τους είχα πει, όπως ποιο είναι το κινητό και να τους δώσω το ΙΜΕ, που τους τα είχα πει από το πρώτο mail μου. Στο τελευταίο mail μου έδωσαν οδηγό πως να κάνω αναβάθμιση από τον updater, τι να πω αυτοματοποιημένες είναι οι απαντήσεις του.
-
Παράθεση από lallasgr: “Σε γενικές γραμμές είχες ενεργοποιήσει το USB debugging? Αν ναι τότε αν βάλεις το κινητό σε download mode και πατήσεις στο CMD adb devices πως στο αναγνωρίζει? Τώρα τελευταία έχουν αναφερει αρκετοί ότι με stable chinish ξεκλειδωνεις ο bootloader. Αλλά φυσικά πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το USB debugging και το OEM unlock. Sent from my Redmi Note 3 Pro” Όχι δεν είναι ενεργοποιημένο δυστυχώς, επικοινώνησα με το support της Xiaomi μήπως γίνει κάτι.
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Δηλαδή κατεβασε την αγγλοκινεζικη ρομ” Ήρθε το κινητό με την κινεζική Stable, έκανα κάπιες δοκιμές με τον αισθητήρα δαχτυλικών αλλά δεν δούλευέ επειδή είχε μια ζελατίνα μπροστά (το είδα εχθές αυτό) και το έσβησα, περιμένοντας να μου έρθει το μήνυμα για να το ξεκλειδώσω. Το ξανά άνοιξα μετά από 2 μέρες και δεν θημάμε τον κωδικό που έχω βάλει όταν ρύθμισα το αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και δεν με αφήνει να μπω, επόμενος δεν μπορώ να βάλω την DEV για να ξεκλιδόσω …
-
Σίγουρα δεν φεύγει; Έτσι και αλλιώς δεν μπορώ να κάνω με τίποτα factory reset ούτε να φορτώσω fast boot rom, έχω δοκιμάσει όλους τους τρόπους που βρήκα στο Xiaomi MIUI Official Global Site αλλά χωρίς επιτυχία. Θα προσπαθήσω να μιλήσω με την xiaomi, προς το παρόν βάζω έναν κωδικό κάθε 2 ώρες που με αφήνει μπας και το πετύχω.