Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 194.

• δεν υπαρχουν τέτοιες επιλογες!!!!

• Παράθεση από chrdes: “Πάνε στις εφαρμογές και θα βρεις την εφαρμογή έγγραφα (δες και στο τέλος). Ενεργοποίησέ την. RN2 Official Global 8.1.2.0 ” αυτό ηταν?? ουτε που το ειχα φανταστεί!!! ευχαριστω!!! =============== Ιαν 10th 2017, 7:40pm =============== ξερεις αν μπορούμε να αποθηκευουμε τα εγγραφα που θελουμε από το onedrive στην sd? και όχι στην εσωτερικη μνημη? Και τα Media από το viber πως μπορούμε να τα αποθηκεύουμε στην sd και όχι στην εσωετρικη???

• επισης γιατι με άλλες εφαρμογες καμερας όπως opencamera , bacon, freedcamera δεν μπορω να ορισω να αποθηκεύονται οι φωτο στην sd? όταν παω να το κανω λεει ότι πρεπει να ενεργοποιησω : Εγγραφα στις ρυθμισεις εγκατεστημένων εφαρμογών, αλλα δεν το βρισκω πουθενα αυτό??? σορυ που ρωταω εδώ, αλλα επειδή είμαι καινούργιος και δεν θα ηθελα να ανοιξω διαφορετικα θεματα... αν ξερεις κατι πες μου!!!

• Παράθεση από NasDriver: “Δες αυτό τότε Καλή εφαρμογή για 160 ελληνικούς χαρακτήρες (μικρά & Κεφαλαία) στα sms; Και διόρθωσε το προφίλ σου, έχει το Redmi Note 3 Pro SE ” αυτό το mod δεν μπορω να το βαλω γιατι δεν είναι apk. οποτε μαλλον παιζω με άλλη εφαρμογή google messenger ή chopsms.. εσυ ποια προτείνεις? θα εχω επιβαρυνση στην μπαταρια?

• τι να βαλω στο προφιλ μου?

• Την βασική εχω Αυτή που είχε το κινητό όταν το αγόρασα από κωτσοβολο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με τα SMS 160 χαρακτήρες έχουμε καμία λύση; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος να ορίσουμε ο φάκελος downloads να βρίσκεται στην SD; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι αλλα δεν χάνονται τα δεδομένα ; και εμένα έκανε τέτοια αναβάθμιση. Απλα δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι η αλλου τύπου αναβάθμιση. Sent from mTalk

• το update που δινει επισημα η mui ειναι full? ολα απο την αρχη??

• Mi Band 2: The New Successor!

emmstra - - Mi Band

Μήνυμα

Στο τηλέφωνο; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Δεκ 30th 2016, 4:28pm =============== και μετα απο hard reset παλι δεν το αναγνωριζει!!! δεν το βρισκει!!! =============== Δεκ 30th 2016, 6:41pm =============== τελικα το εκανα το βρηκα πρωτα με μια αλλη εφαρμογη και μετα το βρηκα και με την mi fit, οπου και εκανε αναβαθμιση το firmware και την εφαρμογη και ολα οκ τωρα ευχαριστω για τον χρονο σου!

emmstra - - Mi Band

Μήνυμα

Δεν δουλεψε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

emmstra - - Mi Band

Μήνυμα

Στο τηλέφωνο; ή στο Mi band; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

emmstra - - Mi Band

Μήνυμα

Όχι δεν υπάρχει επιλογη Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ενώ στις άλλες συσκευές υπάρχει

emmstra - - Mi Band

Μήνυμα

Sorry Εννοώ το mi band 2 Δεν μπορεί να το δει η εφαρμογή. Επίσης το έχω κάνει pair με Bluetooth και δεν μπορώ να το σβήσω... Sent from mTalk

emmstra - - Mi Band

Μήνυμα

καλησπέρα η mifit εφαρμογή το βλεπει το ρολοι? γιατι εγω που δοκιμασα πριν από λιγο, δεν μπορουσε... μια βοηθεια παρακαλω!!!

• Παράθεση από UserXP: “OTA update είναι Over The Air update = ενημερώσεις μέσω δικτύου (WiFi, Data). incremental OTA είναι ενημερώσεις OTA, αλλά περιέχουν μόνο τις διαφορές ανάμεσα σε δύο εκδόσεις. Άρα είναι πολύ μικρά αρχεία που ενημερώνουν το σύστημα από μια συγκεκριμένη έκδοση στην επόμενη. Full OTA είναι είναι ενημέρωση ολόκληρου του συστήματος χωρίς να μας ενδιαφέρει πιο είναι η "τωρινή" έκδοση του συστήματος. Εδώ νομίζω δεν έχουμε incremental OTA. Το supersu το βρίσκεις παντού στο web. Supe…

• Ευχαριστω για την απαντηση τι είναι τα incremental OTA's ? με αφορα? το supersu που το βρίσκουμε??

• Παράθεση από UserXP: “Παράθεση από emmstra: “... Το θέμα μου είναι πως θα βάλω την custom recovery , και αν έχει σχέση με το μοντέλο τηλεφώνου kenzi Kate. Βρήκα ένα αρχείο twrp που λέει kenzo. Κάνει για το δικό μου; Sent from mTalk ” Ό,τι έχω δοκιμάσει από το Redmi Note 3 Pro - Kenzo (και δεν είναι λίγα) για το Kate, όλα δουλεύουν.” Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ποια δοκίμασες και έβαλες; Sent from mTalk

• Καμια απάντηση εδώ;;;; Sent from mTalk